Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Optoma W331

Termékkatalógus
Optoma W331
5 2 értékelés
Projektor - DLP, nat. WXGA (1280x800), 16:10, FULL 3D, 3300 ANSI lumen, kontraszt 22000:1, HDMI, VGA, RS232, USB, hangszóró 2W
Kód:  WY002t66 Termékszám:  95.72H01GC0E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma W331

Kiváló színhűség és nagy részletesség

Egy projektor a világos és ragyogó prezentációkhoz akár nappali fénynél is. Az Optoma W331 projektort kifejezetten konferenciatermekhez tervezték. Kiváló színhűséggel rendelkezik, melyet az sRGB színpontosságnak köszönhet, valamint lámpája is hosszú élettartammal bír. Sok energiatakarékos funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a projektor működési költségeit. A multimédiás prezentációknál értékelni fogod a beépített hangszórót. A projektor könnyű és hordozható, így magaddal viheted az irodán kívüli értekezletekre is.


Kiváló képminőség

Az Optoma projektorokat úgy tervezték, hogy minél valósághűbb szín-teljesítményt nyújtsanak. A fejlett szín feldolgozási technológia és az előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hosszan tartó, megbízható és pontos színeket kapjanak - az élénk, magával ragadó előadásoktól a valósághűen pontos képekig. A projektor magas natív ANSI kontrasztot nyújt. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon a képen belül sokkal jobban ki tudja rajzolni a sötét és világos jelenetek közötti átmeneteket és részletek - így éles, intenzív és telített színeket kapunk.


A többszínű feldolgozás technológiája

A DLP BrilliantColor technológia emeli a szín-teljesítmény és képminőség mércéjét. Ez a technológia szélesebb színtartományt nyújt, hogy lehetséges legyen több mint egymilliárd színt létrehozni. Támogatja az RGB (piros, zöld, kék) színek és a sárga, cián és magenta párhuzamos feldolgozását. Ez lehetővé teszi a bőr valósághű színárnyalatainak visszaadását, ahogy más, több millió nehéz szín megjelenítését is, hogy azok megfeleljenek a valóságnak.


Az Optoma törődik a színekkel

Az Optoma projektorokat úgy tervezték, hogy minél valósághűbb szín-teljesítményt nyújtsanak. A fejlett szín feldolgozási technológia és az előre beállított módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hosszan tartó, megbízható és pontos színeket kapjanak - az élénk, magával ragadó előadásoktól a valósághűen pontos képekig.


Kiváló színpontosság

Az Optoma projektorok az előre beállított sRGB / REC709 üzemmódnak köszönhetően hű színeket nyújtanak - a vetített tartalom megfelel a valóságnak. A képek pontosak, részletesek, valós és természetes színekben jelennek meg. A projektor ideális vállalati prezentációkhoz, oktatáshoz, filmek és fényképek vetítéséhez.


Nagy dinamikus kontraszt

magas kontrasztaránynak 22 000:1 köszönhetően nagyobb mélységet kölcsönöz a képnek. A fényesebb fehér és a mélyebb fekete szín nemcsak élénkebb és dinamikusabb jeleneteket hoz létre, de még a prezentációk apró szövege is olvashatóbb. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok a konkurens termékekhez képest nem tartalmaznak levegőszűrőt, amelyet cserélni vagy tisztítani kell. Ebben az esetben a digitális képet egy speciális mikro tükrök rendszerével ellátott chip vetíti. A sokoldalú felhasználáshoz a projektor USB, HDMI, VGA és audio kimenettel is rendelkezik.


Kivételesen gazdaságos

A projektort speciális, csökkentett energiafogyasztású lámpával látták el, amely Eco+ technológiával rendelkezik. Ennek köszönhetően akár 70%-os energia-megtakarításra is képes. Ezen kívül 8000 órára növeli a lámpa élettartamát. A további energiatakarékosságról az Auto Power Off funkció gondoskodik, amely automatikusan kikapcsolja a projektort, ha az nincs használatban.


Fejlett 3D technológia

Az Optoma projektorok képesek a 3D tartalmak teljes felbontású és különböző formátumú megjelenítésére szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D Blu-ray lejátszót, a digitális TV és játékkonzolok által sugárzott 3D adást. A 144Hz frissítési ráta éles és sima képet biztosít natív felbontásban, amely villódzás és szellemkép mentes.


24/7 mód

A DLP technológiával rendelkező Optoma projektor teljesíti a legmagasabb minőségre vágyó ügyfelek elvárásait is, így alkalmas igényes telepítésekhez. A projektor sok konkurens berendezéssel ellentétben hosszabb időn keresztül is képes a nap 24 órájában, a hét 7 napján megszakítás nélkül működni. Erre a tulajdonságára az Optoma hivatalos garanciát vállal.


5 év Optoma garancia

Az Optoma projektor sok év használat elteltével is pontosan ugyanazt a magas minőségű szín visszaadást fogja biztosítani, mint a vásárlás napján. Erre az Optoma 5 év hivatalos garanciát vállal, amely vonatkozik a DMD chipre is.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
22 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
22 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
68 cm (26,77 ") Kész!
Maximális képátló
800 cm (314,96 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, Kompozit Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
9,65 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Tömeg
2,17 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma W331 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma W331. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma W331. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma W331. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma W331.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ