A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku Akvizice ApF HU

Optoma X402

Termékkatalógus
Optoma X402
Projektor - DLP, nat. XGA (1024x768), FULL 3D, 4200 ANSI lm, kontraszt 20000:1, HDMI, 2x VGA, S-Video, RS232, távirányító, táska
Kód:  WY002p12 Termékszám:  95.70701GC0E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma X402

Könnyű és hordozható

Az nagy teljesítményű Optoma X402 projektor lenyűgözi Önt a precíz képek kiváló színeivel és kontrasztjával. Ez a készülék elsősorban iskolákban vagy kisvállalkozásokban használható, ahol lehetőség van a kiváló képminőség mellett a hang lejátszására is a beépített 10 W-os hangszóró segítségével. A projektor lámpája hosszú élettartammal és olyan energiatakarékos jellemzőkkel büszkélkedhet, amelyek lecsökkentik a projektor működésének a költségét.


Kiváló kép

Az Optoma X402 projektorral egy ideális eszközt kap a bemutatóihoz. A nagy, 20 000: 1 kontrasztnak köszönhetően a szöveg mindig olvasható lesz, és a BrilliantColor technológia pedig a vetített képek természetes és élénk színeinek tökéletes reprodukcióját biztosítja. Ezen felül az Optoma normál működés esetén legalább öt évig biztosítja a színek stabilitását.


Nagy dinamikus kontraszt

A nagy, 20 000: 1 kontrasztos aránynak köszönhetően megnöveli a kép mélységét. A világosabb fehér és a mély fekete szín nemcsak élénk és dinamikus jeleneteket teremt, de még az apró szövegek is könnyebben olvashatóak lesznek. A projektor ideális grafikai és oktatási alkalmazásokhoz.


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt a konkurens termékekhez képest, amelyeket cserélni és tisztítani kell. Ebben az esetben a kapott digitális kép egy mikrotükör-rendszerrel ellátott speciális chip használatával jön létre. A sokoldalú használathoz a projektor USB, HDMI, VGA csatlakozókat kínál, és a csomagolásban egy praktikus lézeres távirányító is található.


Kivételes energiatakarékosság

A projektor kis teljesítményű, speciális lámpát használ Eco+ technológiával, amely akár 70% energiát is megtakarít, és emellett akár 7000 órára is képes meghosszabbítani a lámpa élettartamát. Az Auto Power Off funkció további megtakarítást tesz lehetővé, amely automatikusan kikapcsolja a projektort inaktivitás esetén.


Fejlett 3D technológia

Az Optoma projektorok sokféle formátumban és teljes felbontásban képesek megjeleníteni a 3D-s tartalmat szinte bármilyen 3D forrásból, beleértve a 3D Blu-ray lejátszókat, a 3D digitális televízióadást és a játékkonzolt. Támogatja a gyors, 144Hz-es frissítési frekvenciát, amely natív felbontásban éles és folyamatos képet biztosít villogás és ghosting hatás nélkül.


24/7 rendszer

A DLP technológiával ellátott Optoma projektor kielégíti még a legmagasabb minőséget igénylő ügyfelek igényeit is, és ezáltal igényes telepítésekhez is alkalmas. A projektor hosszú távon, napi 24 órában, a hét minden napján működhet, ellentétben a sok konkurens projektorral. Erre a tulajdonságra az Optoma hivatalos garanciát biztosít.


Az Optoma 5 éves garanciát biztosít

Az Optoma projektor sok évnyi használat után is pontosan ugyanolyan minőségű színkibocsátást biztosít, mint a megvásárolt napon. Erre az Optoma hivatalos, 5 éves garanciát biztosít, beleértve a DMD chip garanciáját is.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 px Kész!
Maximális felbontás
1024 × 768 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,2 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 px Kész!
Maximális felbontás
1024 × 768 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
20 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
69 cm (27,17 ") Kész!
Maximális képátló
760 cm (299,21 ") Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
31,5 cm Kész!
Magasság
10,2 cm Kész!
Mélység
22,4 cm Kész!
Tömeg
2,57 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma X402 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma X402. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma X402. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma X402. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma X402.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ