Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AlzaBoxy Q1

Optoma X600

Termékkatalógus
Optoma X600
Projektor - DLP, nat. XGA (1024x768), FULL 3D 6000 ANSI lumen, kontraszt 10.000: 1, 2x VGA, S-Video, RCA, RS232, Display port, USB, 2x HDMI, hangszóró, DO, táska
Kód:  WY002p2 Termékszám:  E1P1D0N1E031 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Optoma X600

Széles nézet

Az Optoma X600 kivételes fényereje, kiváló csatlakoztathatósága és elképesztő színei miatt ideális választás nagy terek vagy konferenciatermek számára. A Crestron RoomView, a Telnet, az EXTRON IP Link, az AMX Dynamic Device Detection és a PJ-Link protokollok teljes körű támogatást nyújtanak mindazért, amire szüksége van a kivetítő teljes irányításáért és irányításáért a hálózaton keresztül, bárhol is tartózkodik


Kiváló kép

Az Optoma W402 tökéletes eszköz lesz a bemutatókhoz. A hatalmas ANSI rendkívüli, 6000-es fényereje még egy rosszabb adottságú szobában is kivételes láthatóságot biztosít, és a 10 000:1 nagy kontrasztnak köszönhetően a szöveg mindig gyönyörűen olvasható. A BrilliantColor technológia a vetített képek természetes és élénk színeinek tökéletes reprodukcióját biztosítja. Ezenkívül az Optoma normál működés esetén legalább öt évig biztosít színstabilitást.


Fényes és éles képek

A Texas Instruments DarkChip3 technológiája lenyűgöző 10 000:1 kontrasztot biztosít, amely éles grafikákra és kristálytiszta szövegekre alkalmazható. A vastagabb fehér és az ultrakönnyű feketék nagyobb dinamizmust és olvashatóságot eredményeznek - ideális üzleti és oktatási prezentációkhoz


Az új technológia előnyei

A szabadalmaztatott DLP technológiával rendelkező projektorok nem tartalmaznak levegőszűrőt a konkurens termékekhez képest, amelyeket módosítani és tisztítani kell. Ebben az esetben a kapott digitális kép egy speciális mikroprocesszorral ellátott chip használatával várható. A sokoldalú használathoz a kivetítő USB, HDMI, VGA csatlakozókat kínál, és praktikus lézeres távirányítóval rendelkezik.


Gazdasági funkciók

Az X600 alacsonyabb üzemeltetési költségeket, hosszabb élettartamot és jobb megbízhatóságot biztosít. A kivetítő szűrő nélküli kialakítása nem igényel rendszeres tisztítást vagy a szűrő cseréjét, időt és pénzt takarít meg ezáltal. Az Eco üzemmódban a lámpa akár 3500 órán át is tart, a kívánt minőség fenntartása.


Haladó 3D technológia

A DLP technológia egyedülálló sebességét kihasználva az Optoma 3D projektorok képesek a videókat és a képeket elképesztő 120 Hz-en megjeleníteni. A 3D-effektust úgy hozza létre, hogy a jelet két standard videófolyamra osztja el, mindegyik szemre egy. A DLP Link és a 3D szemüveg szinkronizálható a képernyőn látható kép megjelenítéséhez, hogy minden egyes szem számára megjelenítse a megfelelő képet. Az agyad egyesíti ezeket a képeket, és teljes 3D-s valóságot hoz létre.


24/7 mód

Az Optoma DLP projektor kielégíti a legmagasabb minőséget igénylő ügyfelek igényeit, és így igényes telepítésekre is alkalmas. A projektor hosszú távon napi 24 órában, a hét minden napján működhet, ellentétben a sok konkurens kivetítővel. Az Optoma hivatalos garanciát nyújt erre a szolgáltatásra.


5 év garancia Optoma

Az Optoma projektor sokéves használat után ugyanazt a színminőséget biztosítja, mint a vásárlás napján. Erre az Optoma hivatalos 5 éves garanciát biztosít, beleértve a DMD chip garanciát.

 

Paraméterek

Natív felbontás
1024 × 768 px Kész!
Maximális felbontás
1024 × 768 px Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1024 × 768 px Kész!
Maximális felbontás
1024 × 768 px Kész!
Kontraszt
10 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1,2 m Kész!
Maximális vetítési távolság
12 m Kész!
Minimális képátló
71 cm (27,95 ") Kész!
Maximális képátló
834 cm (328,35 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), DisplayPort, Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
32,6 cm Kész!
Magasság
10,4 cm Kész!
Mélység
10,4 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma X600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma X600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma X600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma X600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma X600.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ