Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Oral-B Cross Action 8 db pótfej

Termékkatalógus
Oral-B Cross Action 8 db pótfej
Pótfej - Oral-B Cross Action számára, típus: forgó, 16 db darab a csomagban - 1 938,13 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 484,53 Ft/1 db
Kód:  ORAACC07BUN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Cross Action 8 db pótfej

A megfelelő fogkefe kiválasztása kulcsfontosságú az egész szájüreg egészségét illetően. Az Oral-B, a fogkefék vezető világmárkája számos fogkefefejet kínál, hogy az igazodjon az igényeidhez. Hozd meg a helyes döntést és válaszd az Oral-B Cross Action fogkefefejet, a világszerte a legtöbbet használt és a fogorvosok által leginkább ajánlott fogkefefejet. A csomagban összesen 16 darab Oral-B Cross Action fogkefefej található az Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triumph és az Oral-B Pro-Health Power fogkefékhez.

Kikapcsolt
Oral-B Cross Action pótfej


Az Oral-B Cross Action fejek ferde sörtéi biztosítják a pontos tisztítást


Az Oral-B Cross Action fogkefefej kerek formatervezését a fogorvosok eszközei inspirálták, így az precízen tisztít meg minden egyes fogat. CrissCross sörtéi 16°-os szögben döntöttek, hatékonyan tisztít és a fogközi területek mélyére is elér, feloldja a lepedéket és akár 100%-kal nagyobb mértékben távolítja el azt, mint a hagyományos kézi fogkefék.

Oral-B Cross Action pótfej

Az Oral-B Cross Action fogkefefej sörtéit a professzionális fogtisztító eszközök ihlették, amelyek minden egyes fogat körbevesznek, a fogkefe pedig elektronikus mozgásával hatékonyabban távolítja el a lepedéket, mint a hagyományos kézi fogkefe. A fogorvosok azt ajánlják, hogy cseréld le a fogkefefejed egy újra háromhavonta. Az Oral-B Cross Action pótfej sörtéi fakuló indikátor sörtékkel jelzik, hogy eljött az ideje az Oral-B Cross Action fogkefefej cseréjének egy újra - azonban egy hagyományos kézi fogkeféhez képest a tisztítási hatékonysága végig kitűnő marad.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Cross Action 8 db pótfej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Cross Action 16ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B náhradné hlavice Cross Action 16 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Ersatzkopf Cross Action - 8 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Ersatzkopf Cross Action - 8 Stück.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ