A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Oral-B Cross Action cserefej 8db

Termékkatalógus
Oral-B Cross Action cserefej 8db
5,0 62 értékelés
Elektromos fogkefe fej - Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triunph és Oral-B Pro-Health Power számára, típus: forgó, 8 db darab a csomagban - 1 373,75 Ft/db
Kód:  ORAACC07 Termékszám:  4210201135395

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Cross Action cserefej 8db

A megfelelő fogkefe kiválasztása nagy hatással lehet a teljes szájüreg egészségére. Az Oral-B - a világ vezető fogkefe márkája - számos kefefej típust kínál az igényeidnek megfelelően. Hozd meg a helyes döntést, és válaszd az Oral-B Cross Action terméket, a fogorvosok által a világon leggyakrabban használt és ajánlott fogkefét. A csomag összesen 8 darab tartalék Oral-B Cross Action fejet tartalmaz az Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triumph és Oral-B Pro-Health Power fogkefékhez.

Oral-B náhradní hlavice Cross Action


Az Oral-B Cross Action fejek ferde szálai pontos tisztítást biztosítanak

Az Oral-B Cross Action kefefej körkörös kialakítását fogászati eszközök inspirálták, így minden egyes fogat pontosan megtisztít. A CrissCross sörtéi 16°-os szögben vannak bevágva, hogy hatékonyan megtisztítsák és mélyen elérhessék az interdentális tereket, így megbontják a lepedéket és 100%-kal jobban távolítják el azt, mint a hagyományos fogkefék.
Oral-B náhradní hlavice Cross Action

A professzionális fogtisztító eszközök ihlették az Oral-B Cross Action sörtéit, melyek körbevesznek minden egyes fogat, és az elektromos mozgás megfelelőbben eltávolítja a lepedéket, mint a szokásos kézi fogkefe. A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogkefét háromhavonta cserélje ki egy újra. Az Oral-B Cross Action kefefejek Idicator sörtékkel rendelkeznek, melyek félig elhalványulnak, ha itt az ideje az Oral-B kefefej cseréjének - így ellentétben a szokásos kézi fogkefével, a tisztítóhatás továbbra is a csúcson marad.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Cross Action cserefej 8db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Cross Action 8ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B náhradné hlavice Cross Action 8 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Cross Action Ersatzköpfe - 8 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Cross Action Ersatzköpfe - 8 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ