Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B Cross Action pótfej, 6 db

Termékkatalógus
Oral-B Cross Action pótfej, 6 db
4,7 18 értékelés
Elektromos fogkefe fej - Oral B Advance Power, Oral B Genius, Oral B Pro, Oral B Professional Power, Oral B SmartSeries, Oral B Stages Power Kids, Oral B Triunph és Oral B Vitality számára, típus: forgó, 6 db darab a csomagban - 1 468,04 Ft/1 db
Kód:  ORANH735 Termékszám:  4210201162735

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Cross Action pótfej, 6 db

Oral B Cross Action

Az ívelt sörték precíz tisztítást biztosítanak

Az Oral-B Cross Action fogkefefejet lekerekített formatervezés jellemzi, amelyet a fogorvosok eszközei inspiráltak, kialakításának köszönhetően minden egyes fogat precízen tisztít meg. A CrissCross sörtéi 16°-os szögben íveltek, így eredményesen tisztítanak és elérik még a fogközi területeket is, ahol megszabadulnak a lepedéktől. A hagyományoskézi fogkeféhez képest 100%-kal több lepedéket távolítanak el.

A megfelelő fogkefe kiválasztásának jelentős szerepe van a szájüreged egészének egészségében. Az Oral-B, a világ vezető fogkefe gyártó márkája számos elérhető fogkefét kínál, hogy kielégítse minden igényedet. Válassz jól és válaszd az Oral-B-t, a világ fogorvosai által leginkább ajánlott és legszélesebb körben használt fogkefemárkát.


Oral B Cross Action

A professzionális fogorvosi eszközök inspirálták, a fogkefefej sörtéi minden egyes fogat körbeölelnek és az elektromos mozgással több lepedéket távolítanak el, mint a hagyományos kézi fogkefék.

Oral B Cross Action

A fogorvosok azt ajánlják, hogy 3 havonta cseréld le a fogkefefejet egy új fejre. Az Oral-B fogkefefejek olyan elszíneződő sörtével büszkélkedhetnek, amelynek színe megfakul, amikor elérkezett az ideje a fej cseréjének - a hagyományos kézi fogkefével ellentétben a fogkefe hatékonysága ilyenkor is páratlan.

Oral B Cross Action

Az Oral-B rengeteg elektromos fogkefe modellt nyújt, amelyek között biztosan Te is megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Az Oral-B fogkefefejek kompatibilisek az összes Oral-B elektromos fogkefével, kivéve az Oral-B Pulsonic modellt.


GYIK


Milyen gyakran szükséges cserélnem a fogkefefejet?

A fogorvosok ajánlása szerint tanácsos 3 havonta lecserélni a fogkefefejeket, vagy akár korábban is, hogyha a fogkefe sörtéi túlzottan szétállnak vagy töredezettek. Ennek az az oka, hogy a sörték elhasználódásával csökken a tisztítás hatékonysága.

Miben különbözik a CrossAction fogkefefej a többi Oral-B fogkefefejtől?

Minden egyes Oral-B fogkefefej, kis mértékben ugyan, de eltérő módon tisztítja meg a fogaidat. A Cross Action fogkefefej például olyan precízen ívelt sörtékkel rendelkezik, amelyek képesek feloldani a lepedéket és sokkal eredményesebben távolítják el azt, mint a hagyományos kézi fogkefék. A Precision Clean fogkefefejet kifejezetten a precíztisztításhoz tervezték, több lepedéktől szabadul meg, mint amire a hagyományos kézi fogkefék képesek. A TriZone fogkefefej sörtéi oldalirányban is mozognak, így lehetővé teszik a hagyományos kézi fogkeféhez hasonló fogmosást. A Floss Actionfogkefefej olyan MicroPulse sörtékkel rendelkezik, amelyek a fogközi területek mélyére is elérnek, és ottis eltávolítják a lepedéket (azonban nem helyettesítik a fogselymet). A 3D White fogkefefej a fogászati eszközök ihlette polírozó betétet tartalmaz és leszedi a felületi elszíneződéseket a fogakról. Végül, a Sensitive fogkefefej gondoskodik a gyengéd, mégis hatékony tisztításról.


Mely fogkefékkel kompatibilis a CrossAction fogkefefej?

A Cross Action fogkefefejet használhatod az Oral-B Triumph, Oral-B SmartSeries, Oral-B PRO, Oral-B Vitality (kivéve a Vitality Sonic) és Oral-B Pro-Health Power elektromos fogkefékkel.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Cross Action pótfej, 6 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Cross Action 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B náhradná hlavica Cross Action 6 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Cross Action Bürstenkopf - 6 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Cross Action Bürstenkopf - 6 Stück.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ