Shop roku 30 dnů na vrácení

cEB 25-2

Termékkatalógus
cEB 25-2
4,9 36 értékelés
Pótfej - 2 db.
Kód:  ZB050x6a Termékszám:  4210201746348

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

cEB 25-2

Cserélhető kefe fej, Oral-B Floss Action - 2kusové csomagolás

CZ_Oral-B_refills_kv.jpg

Termék leírása

Az Oral-B Floss Action fogkefefej fogról-fogra haladva tisztít és MicroPulse sörtékkel rendelkezik, amely segít a fogközökben is kimagasló tisztítóhatást nyújtani. A professzionális fogászati eszközök ihlette fej sörtéi mélyen a fogközökbe hatolnak és több lepedéket távolítanak el, mint az Oral-B manuális fogkefék. Kompatibilis minden oszcilláló-forgó (elektromos) fogkefefével.

A termék jellemzői

    CZ_Oral-B-Floss-Action-2-Replacement-Brush-Heads_ra.jpg

    Használati utasítások

    Kompatibilis az összes elektromos Oral-B fogkefével.

    Válassza ki a legjobb utántöltő az Ön igényeinek

    Válassza ki a legjobb utántöltő az Ön igényeinek
    Az Oral-B Precision Clean eltávolítja a lepedéket, akár a hagyományos kézi fogkefe, segít megőrizni a száj tisztaságát és az egészséges ínyt.Alaposabban tisztít, mint a hagyományos kézi fogkefe.Behatol a nehezen elérhető helyekre is.
    Az Oral-B Sensitive kefe amely rendkívül kíméletes fogtisztítást garantál, amely ideális az érzékeny fogak és az íny számára is.Kíméletes tisztítás a fogak és az íny egészségéért.
    Az Oral-B Stages Kids különleges kisebb sszörtéket tartalmaz, amelyek extra óvatossan és gyengéden tisztítják meg a fogakat, így ideális a kisebb gyermekek és fogzás folyamatát élő kigyermekek számára is. Ez a készülék 3 éves kortól ajánlott kisgyermekek számára.Kíméletes tisztítására a fogak és az íny egészségéért.Hosszabb középvonalban elhelyezett sörték eltávolítják a felületi szennyeződéseket a fogak közül.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Az Oral-B 3D White célja, hogy óvatosan távolítsa el a felületi szennyeződéseket. A polírozótányért fogorvosok inspirálták - a természetesen fehérebb fogakért.Kitűnő eredmények fogak polírozása területén.Körülveszi az egyes fogakat, így alaposabb tisztítást garantál.Ez a készülék, gyengéd tisztítást tesz lehetővé.
    Az Oral-B Trizone egy három zónás innovatív technológiával rendelkező kefe, alapos tisztítással eltávolítja a fogkövet és jobb eredményeket ér el, mint a hagyományos kézi fogkefe.Kiváló eltávolítja a fog szennyeződéseit, ülepedéseket. Háromzónás technológia alapos tisztítással jelentősen több lepedéket távolít el, mint a hagyományos kézi fogkefe.Háromzónás tisztítási technológia:
    1) A mobil sörték Power Tip funkciója a nehezen hozzáférhető hátsó fogak tisztításáért.
    2) Rövidebb szakítószilárdságú sörték alapos tisztítást biztosítanak a fogak felszínén is.
    3) Hosszabb sörték
    mélyen behatolnak a fogterek közötti részekbe.
    Indicator® sörték: a sörtéken és a fogkefefejen egy mutató jelzi, a fogkefe fejek cseréjének szükségességét.
    Az Oral-B Floss Action van MicroPulse sörtékkel mélyen behatol a fogak közötti terekbe és eltávolítja a fogkövet.MicroPulse sörték - mélyen behatolnak a fogak közötti terekbe és eltávolítják a fogköveket. Az Oral-B Precision Clean kefével összehasonlítva, klinikailag tesztelt kiváló tisztítást tesz lehetővé.
    Az Oral-B Ortho deális fogmosás fogszabályozó és fogak tisztítására és ápolására.Speciálisan vágott és formázott anyagból készült sörték kifejezetten fogszabályozó körülötti részek tisztítására és más ortodontikus készülékek tisztítására lett kifejlesztve.

    Tulajdonságok és előnyök

    • MicroPulse sörték mélyen behatolniak fogközökbeés teltávolítják a fogkövet és egyéb szennyeződéseket.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: cEB 25-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B náhradní hlavice Floss Action EB 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Floss Action EB 25-2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Ersatzkopf Floss Action EB 2St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Ersatzkopf Floss Action EB 2St.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ