Shop roku Siguro kuchyňský robot

Oral-B Genius 8000 White fogkefe + 6 db pótfej

Termékkatalógus
Oral-B Genius 8000 White fogkefe + 6 db pótfej
4,9 10 értékelés
Elektromos fogkefe - forgó, 10500 rezgés/perc, 5 tisztítási mód, 6 db pótfej, időzítő, nyomásérzékelő és 3D tisztítás, mobilalkalmazással
Kód:  ORAEK250 Termékszám:  4210201160250

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Genius 8000 White fogkefe + 6 db pótfej


Kerek kefefej

Az Oral-B és az elektromos fogkefék közötti kefefejek professzionális fogtisztító szerszámok inspiráltak, amelyek minden egyes fogot körülvesznek. A dinamikus 3D tisztítási technológiának köszönhetően az elektromos fogkefefej a fogakhoz igazodik, oszcillál, forgat, és lüktet, hogy zavarja és 100% -kal több foglapot távolít el, mint egy hagyományos fogkefe.

A fogak fújása az első naptól

A 3DWhite kefefej polírozó párnával rendelkezik, amely segít eltávolítani a felületi foltokat, így fogai fehérek lesznek az első nap óta. Az Oral-B-ben fehérítő programot is létrehozhat, amely segít a szájhigiénés szokások javításában.

Nyomásérzékelő az egészséges fogakhoz

Az egészséges gumik fenntartása fontos része a megfelelő szájhigiénének. A hármas nyomásérzékelő segít megvédeni az ínyeket a túlzott nyomástól. A SmartRing jelzőfény kigyullad és lelassul, majd megállítja a pulzálást, ha túl sok időt nyomja a tisztítás közben. A fogkefe fogantyú finom érzékeny üzemmódra is beállítható.

Pozíció-érzékelő funkció

A Genius 8000 fehér elektromos fogkefe fejlett pozicionálási technológiája lehetővé teszi, hogy Látja, hol fogmosni fogja, majd szerkesztheti a fogkezelési technikát, így soha nem hagyhat ki helyet. Mindig tudni fogod, hogy van egy tiszta, tiszta szájüreg. A beépített 2 perces időzítő segít a fogak fogmosásakor a megfelelő időben. Figyelmeztetés a szájüreg minden zónájának tisztítása után.

Intelligens fogkefe

Az Oral-B Genius 8000 White elektromos fogkefe Bluetooth-nal a programon keresztül összpontosít a gondozásra, és útmutatást ad a fogorvosának. Töltsd le az Oral-B alkalmazást az okostelefonjára, és használd a Bluetooth technológiát, hogy segítsen a valós idejű visszajelzés és a tisztítás közben javítani a szokásaidat.

Tökéletes tisztítás

Javítsa a fogak tisztítását a SmartRing multifunkciós kijelzővel. A tisztítás során minden szögből látható, így kényelmesen megtekintheti a nyomásérzékelőt, az időzítőt és a Bluetooth-kapcsolatot. Az Oral-B okostelefon alkalmazás használatával beprogramozhatja a használni kívánt 12 lehetséges szín egyikét is.

Állítható kijelző

Az Oral-B Genius 8000 fehér fogkefe modern lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amelyet úgy tervezték, hogy könnyedén töltse fel, miközben hosszú távú, következetes és hatékony tisztítást biztosít.

A leginkább ajánlott márka

Fedezze fel az Oral-B, a világelső a fogkefe kategóriában a szájápolási innováció új szintjét. Minden elektromos fogkefe a szájüreg klinikailag bebizonyított tisztaságát biztosítja a hagyományos kézi fogkefével összehasonlítva. Keresse meg tökéletes Oral-B elektromos fogkefét, a leggyakrabban használt fogorvosokat és a világon a leginkább ajánlott fogkefe márkát.

Pótfejek

Az Oral-B Genius 8000 White fogkefével 6 különféle pótfejet kapsz. Ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbálja, melyik a legmegfelelőbb.

Csomag tartalma:
1 × elektromos fogkefe
1 × klasszikus utazási tok
1 × okostelefon-tartó
1 × töltőállomás a kefefejek tárolására
1 × tartalék Cross Action fej
1 × érzékeny UltraThin tartalék fej
1 × tartalék fej 3D-s fehér
1 × TriZone cserefejek
1 × csere OrthoCare fej
1 × tartalék InterSpace harci fej

Oral-B
Pro 4000
Oral-B
8000-re
Oral-B
Pro 9000
Kartáčkové hlavy v balení333
Časovač Pro
Vizuální senzor tlaku
Indikátor SmartRing
Technologie Bluetooth
Standardní cestovní pouzdro
Chytré cestovní pouzdro s extra USB portem
3D technologie3D3D3D
Ostatní- Napi takarítás (takarítás)
- ínyápolás
- Érzékeny tisztítási mód
- Fehérítő tisztítási mód
- Napi takarítás (takarítás)
- ínyápolás
- Érzékeny tisztítási mód
- Fehérítő tisztítási mód
- Deep Clean (mély)
- Napi takarítás (takarítás)
- ínyápolás
- Érzékeny tisztítási mód
- Fehérítő tisztítási mód
- Deep Clean (mély)
- Nyelvtisztító mód

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B Genius Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
6 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Genius 8000 White fogkefe + 6 db pótfej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius 8000 White zubní kartáček + 6ks náhradních hlavic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Genius 8000 White zubná kefka + 6 ks náhradných hlavíc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Genius 8000 White Zahnbürste + 6 Stück Ersatzköpfe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Genius 8000 White Zahnbürste + 6 Stück Ersatzköpfe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ