A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Oral-B Genius 9300 Rose Gold

Termékkatalógus
Oral-B Genius 9300 Rose Gold
4,5 7 értékelés
Elektromos fogkefe - ORAL B, rose gold színű fogantyú, Bluetooth, 6 tisztítási mód, beleértve a fehérítést, gyengéd gondoskodás az ínyről, 4 kefefej, kozmetikai táska
Kód:  EAT2071 Termékszám:  4210201174899 Gyártó honlapja:

Oral-B Genius 9300 Rose Gold

alt

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

3D tisztítási technológia vagy szónikus technológia?

Alapvetően két elektromos fogkefe technológia közül is választhatsz: 3D tisztító technológia vagy szónikus technológia. A megfelelő fogkefe kiválasztásához fontos, hogy értsd a különbségeket a kettő között. A 3D tisztító technológát ezek a tények támogatják:

  • 22% -kal több lepedéket távolít el
  • 33% -kal több lepedéket távolít el a nehezen elérhető helyekről
  • 32% -kal nagyobb sikerrel javítja az íny egészségét.

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe, a szónikus technológia csak vibrál és a kefefej jóval kevésbé mozog, mint amit várnál. Az Oral-B elektromos fogkefék egyedülálló 3D tisztító technológiát kínálnak, amely pulzálással eléri a lepedékeket, és rotációs módon eltávolítja őket. A 3D tisztító technológia több lepedéket távolít el, csökkenti az ínygyuladást, és általánosan javítja a szájüreg egészségét. 


Kerek kefefej

Kerek kefefej

Az elektromos fogkefékhez alkalmas Oral-B kefefejek dizájnját olyan fogászati ??tisztító eszközök inspirálták, amelyek minden egyes fogat körülvesznek. A dinamikus 3D-s tisztító technológiának köszönhetően az elektromos fogkefefej az oszcilláló, rotációs és pulzáló mozgások során alkalmazkodik a fogakhoz, és akár 100%-al több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék.

Funkce detekce polohy

A helyzet meghatározása fogtisztítás során

A Genius 9300 elektromos fogkefe progresszív helyzetérzékelő technológiája segítségével megnézheted, hogy hol tisztítja a fogakat, és ezután módosíthatod a tisztító technikát, hogy soha ne hagyj ki semmilyen helyet fogmosás közben. Így mindig tudni fogod, hogy tiszta a szájüreged. A beépített 2 perces időzítő pedig segít abban, hogy megfelelő - a fogorvosok által ajánlott - ideig mosd a fogad. 

Nyomásérzékelő az egészséges fogakhoz

Nyomásérzékelő az egészséges ínyhez

Az egészséges íny fenntartása fontos része a megfelelő szájhigiéniának. A hármas szenzor segít megvédeni az ínyt a túlzott nyomástól. A SmartRing jelző felgyullad és lelassul, majd megállítja a pulzálást, ha túl nagy nyomást gyakorolsz rá fogmosás közben. A fogkefe fogantyúját pedig finom Sensitive üzemmódra is válthatod.

Bělí zuby od 1. dne

Az Oral B Genius 9300 az első naptól fehéríti a fogakat

A 3DWhite kefefej polírozó párnával van ellátva, amely segít eltávolítani a felületi foltokat, így a fogaid a használat első napjától fehérebbek lesznek. Az Oral-B alkalmazásban fehérítő programot is beállíthatsz, amely segít a szájhigiéniás szokásaid javításában.



Inteligentní zubní kartáček

Intelligens Oral-B alkalmazás

A Bluetooth technológiával ellátott Oral-B Genius 9300 elektromos fogkefe a programjain keresztül összpontosított gondoskodást biztosít, és olyan utasításokat ad, amiket a fogorvosod is szerkeszthet.Töltsd le az okostelefonodra az Oral-B alkalmazást, és használd a Bluetooth technológiát, amellyel fogmosás közben, reális időben kaphatsz visszacsatolást, és ezzel javíthatod a szokásaidat.

Állítható kijelző

Állítható jelző

Tökéletesítsd a fogmosást a multifunkciós SmartRing jelzővel! Ez a jelző fogmosás közben minden szögből látható, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen megtekintsd a nyomásérzékelő, az időzítő és a Bluetooth csatlakozás visszacsatolásait. Az Oral-B okostelefonos alkalmazáson keresztül pedig kiválaszthatod azt a színt is a 12 közül, amit használni szeretnél hozzá. 


A csomagolás tartalma:

Rose gold színű fogantyú
4 kefefej
Lítium-ion akkumulátor
Tartó okostelefonhoz
Kozmetikai táska


Paraméterek

Mozgások száma/perc
40 000 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
6 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
4 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Genius 9300 Rose Gold
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius 9300 Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Genius 9300 Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ORAL B GENIUS 9300 Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ORAL B GENIUS 9300 Rose Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ