Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Oral-B Genius 8000

Termékkatalógus
Oral-B Genius 8000
4,6 25 értékelés
Elektromos fogkefe - oszcilláló-forgó-pulzáló tisztítási technológia, 48000 pulzálás/perc, 10500 oszcilláló-forgó mozdulat/perc, vizuális nyomásérzékelő, mobilalkalmazás, li-on akkumulátor, 4x30 másodperces időzítő, a csomag tartalma: fogkefe, 1x Cross Action pótfogkefe fej, 1x klasszikus utazótok, 1x töltőállomás
Kód:  ORAEK023 Termékszám:  4210201277330

Oral-B Genius 8000

A forradalmi Genius 8000 fehér elektromos fogkefe fogorvosok javaslatai alapján kialakított kerek kefefeje oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásával körbeöleli a fogakat, így akár kétszer több lepedéket is eltávolít, mint egy manuális Oral-B fogkefe. Különleges kialakítása nagy segítségünkre van abban, hogy a fogorvosok javaslatainak megfelelően tudjuk fogunkat tisztítani. A fogkefe a Bluetooth technológia segítségével okostelefonos alkalmazásunkhoz kapcsolódik, és személyre szabott valós idejű visszajelzést küld, többek között a javasolt kétperces fogmosási időről, a hármas nyomásérzékelő figyelmeztet, ha túl erősen mossuk a fogunkat, a legújabb helyzetérzékelő technológia pedig lehetővé teszi, hogy a szájüreg egyetlen zónája se maradjon ki. A LED-es 360o SmartRing gyűrű lehetővé teszi, hogy személyre szabjuk fogmosási élményünket. Kialakítását és meghajtását a Braunnak köszönheti, megvalósítását pedig annakaz Oral-B márkának, mely 1963-ban gyártotta első rezgő elektromos fogkeféjét, az oszcilláló, forgó és pulzáló technológiát pedig 1998-ban mutatta be, és azóta is az elsőszámú márka, melyet világszerte maguk a fogorvosok is használnak és ajánlanak.

Legfontosabb jellemzők

  • A helyzetérzékelő technológia jelzi, hogy melyek azok a területek, ahol már jártunk, így a szájüreg egyetlen zónája sem marad ki a fogmosásból
  • A fogorvosok javaslatai alapján kialakított kerek fogkefefej rezgő, forgó és oszcilláló mozgása fellazítja és eltávolítja a lepedéket
  • Már a használat első napjától kezdve fehérebbé teszi a fogakat és egészségesebbé a fogínyt
  • Már a használat első napjától kezdve fehérebbé teszi a fogakat és egészségesebbé a fogínyt
  • LED-es SmartRing 12 különböző színben, hogy az élmény egyedi legyen
  • 5 féle fogmosási mód, többek között ínyápoló és fogfehérítő mód
  • Tartozékok: 1 db fogkefe, újfajta lítiumion-akkumulátor, prémium utazótok, okostelefon-tartó
  • Oral-B: a fogorvosok által világszerte használt első számú márka

Biztonság

Rendszeresen ellenőrizze a vezeték sértetlenségét. Ha a vezeték megsérült, a töltőegységet vigye be egy Oral-B Braun szervizközpontba. A sérült vagy működésképtelen töltőegység használata tilos! Ne használja 3 éves kor alatt! A készüléket gyermekek, illetve csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességekkel élő személyek nem használhatják, kivéve, ha azt a biztonságukért felelős személy felügyelete alatt teszik. Javasoljuk, hogy a készüléket tartsa távol a gyermekektől! A készülékkel való játék elkerülése érdekében a gyermekek csak felügyelet mellett használhatják azt. Amennyiben a termék leesett, a kefefejet ki kell cserélni, még akkor is, ha sérülés nyoma nem látható. Ne helyezze és ne tárolja olyan helyen a töltőegységet, ahonnan a fürdőkádba vagy a mosdóba eshet! A töltőegységet ne merítse vízbe vagy egyéb folyadékba! Ne nyúljon a vízbe esett töltőegység után! Azonnal húzza ki a vezetéket! Nekísérelje meg saját kezűleg módosítani vagy megjavítani a terméket. Ez tüzet, áramütést vagy sérülést okozhat. A javítással kapcsolatban forduljon az értékesítő üzlethez vagy az Oral-B szervizközponthoz. A terméket ne szerelje szét, kivéve, amikor az akkumulátort ártalmatlanítja. Az akkumulátor ártalmatlanítása során ügyeljen arra, hogy a pozitív (+) és a negatív (-) pólusokat ne zárja rövidre. Ne helyezzen semmilyen tárgyat a készülék vagy a töltőegység egyetlen nyílásába se. Ne érjen a villásdugóhoz vizes kézzel! Ez áramütést okozhat. Ne a vezetéknél, hanem mindig a villásdugónál fogva húzza ki a készüléket. A terméket csak a meghatározott célra használja. Ne használjon a gyártó által javasolttól eltérő kiegészítőket. Amennyiben bármilyen fogászati kezelésben részesül, a használat előtt kérje ki fogorvosa tanácsát.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Felnőtteknek Kész!
Mozgások száma/perc
10 500 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
3 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B Genius Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
1 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cég! Érdeklődni szeretnék, hogy ez a termék egészségpénztárra elszámolható-e (akár részben is, és ha igen, akkor hogyan/milyen módon)? Például lehetséges-e Önöknél egészségpénztári kártyával online fizetni, vagy ep-számlát küldenek a megrendelésről? Köszönettel és üdvözlettel: Hegedűs Gábor

Kérdések és válaszok: Oral-B Genius 8000
Kiegészítők: Oral-B Genius 8000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius 8000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Genius 8000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Genius PRO 8000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B Genius PRO 8000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ