MEGA Výprodej březen Xiaomi 14

Oral-B iO – forradalmi elektromos fogkefe, melyet nemsokára Te is kipróbálhatsz!

Termékkatalógus

Comming soon

Aktualizálva 2020 augusztus 12.

Az Oral-B iO egy forró újdonság, melyről biztosan hallani fogunk még. Ez a fogkefe nagyon kilóg a sorból, és remek tulajdonságait megcsillogtathatta a CES 2020 technikai kiállításon is Las Vegasban, ahol megkapta a legjobb innovációnak járó díjat. Így van minek örülnünk. Szeretnéd tudni, mitől olyan különleges ez a kis csoda? Ebben az esetben olvass tovább. Ebben a cikkben ugyanis megtudhatod, mit nyújthat számodra ez a fogkefe, és hogy mitől jobb, mint szintén csúcsminőségű elődje, az Oral-B Genius X fogkefe.

Oral-B iO fogkefe

Oral-B iO elektromos fogkefe - TARTALOM

  1. Az Oral-B iO elektromos fogkefe mágneses rezgésekkel tisztítja a fogakat
  2. Okos fogkefe, mely szó szerint fel van töltve innovációkkal
  3. Az Oral-B iO hatékonyabban és gyengédebben tisztítja a fogakat a forradalmi iO technológiának köszönhetően
  4. Biztos vagy benne, hogy helyesen tisztítod a fogaidat?
  5. A szájhigiénia szórakozás is lehet!
  6. A hatékonyabb tisztításról a fejlesztett Oral-B mobilalkalmazás is gondoskodik

Az Oral-B iO elektromos fogkefe mágneses rezgésekkel tisztítja a fogakat

A mágneses rezgésekkel végzett fogtisztítás nem a távoli jövő zenéje. Nem, az Oral-B iO újdonság nemsokára kikerül a piacra. A CES 2020 kiállításon adott reakciók alapján kijelenthetjük, hogy ez a kis kefe a világhír felé vezető útra lépett. Az Oral-B cég ugyanis forradalmi eszközzel állt elő, mely a háztartásban végzett fogtisztítást új szintre emeli. Ha valóban ragyogó mosolyt szeretnél, amilyennel csak a filmvásznon szereplő csillagok tündökölnek, akkor jó nyomon jársz.

i

Az Oral-B iO új generációs elektromos fogkefe, mely mágneses rezgésekkel tisztítja a fogakat. Ez a forradalmi fogkefe kapta a legjobb innováció díját a CES 2020 technikai kiállításon.

Okos fogkefe, mely szó szerint fel van töltve innovációkkal

Ahogy már a bevezetőben is említettük, ez a modell lép az Oral-B Genius X helyébe. AZ Oral-B Genius X egy nagyon méltó előd, mely nagyon magasra tette a lécet. De az Oral-B nem hagyta annyiban. Az új generációs Oral-B iO még egy szinttel feljebb emelte azt a bizonyos lécet. Mi mindennel szolgálhat ez a fogkefe?

Az Oral-B iO hatékonyabban és gyengédebben tisztítja a fogakat a forradalmi iO technológiának köszönhetően

Mi az iO technológia? Ez az Oral-B egyedi technológiája, ahol az okos fogkefe vibráló sörtéi tisztítják a fogakat, melyeket lineáris mágneses motor hajt. Ez az első ilyen motor. Eddig a pillanatig minden elektromos fogkefe klasszikus motorral rendelkezett.

Milyenek az előnyei a lineáris mágneses meghajtásnak?

  • A mágneses rezgések lehetővé teszik a lepedék és a szennyeződések eltávolítását még a nehezen elérhető helyeken is.
  • Kíméletesebbek az ínnyel és az érzékeny fogakkal is.
  • A kefefej ill. a sörték forgása gyorsabb.
  • A mágneses meghajtás kiemelkedően csendesebb, mint a klasszikus motor. Ennek köszönhetően is sokkal kellemesebb a fogtisztítás ezzel a modellel.
Újdonság: Oral-B iO
Az Oral-B iO nevű újdonság még egy szinttel jobb, mint a szintén csúcstechnológiás Oral-B Genius X.

i

Az Oral-B iO kefét lineáris mágneses motor hajtja, mely az első ilyen motor. Ez a forradalmi elem hatékonyabban tisztítja a fogakat még a nehezen elérhető helyeken is. Szintén biztonságosabb az érzékeny fogak és az íny számára. Az ilyen típusú meghajtás nagy előnye a kiemelkedően csendesebb működés.

Biztos vagy benne, hogy helyesen tisztítod a fogaidat?

Úgy tűnhet, hogy a helyes fogtisztítás egyfajta tudomány. Hogy a lehető legjobb eredményt érd el, be kell tartani különböző szabályokat. Tedd a kezed a szívedre - szerinted ki az, aki lelkiismeretesen be is tartja őket? Nem csak arról van szó, hogy a fogmosásnak legalább két percig kéne tartania. A jó technika és a megfelelően kifejtett nyomás is fontos, mellyel a fogakra és az ínyre hatunk. Ebben a dologban az okos fogkefének nincs versenytársa. A gyártó emellett próbálja tökéletesre fejleszteni a technikát, ezért az Oral-B iO okos nyomásérzékelővel rendelkezik, mely piros fényjelzéssel figyelmeztet abban az esetben, ha túlzottan rányomod a fogkefét, és narancssárgával akkor, ha a nyomás túl gyenge. A zöld fényjelzés arról árulkodik, hogy ideális nyomást fejtesz ki.

A szájhigiénia szórakozás is lehet!

A fogtisztítás sem kell, hogy unalmas legyen. Tetszene, ha a fogkefe a jól elvégzett munka után rád mosolyogna és kacsintana, esetleg jó reggelt kívánna? Az Oral-B iO okos fogkefe interaktív kijelzőjének egy célja van - hogy játékos módszerrel motiváljon a jó szokások kialakítására. Emellett ügyel arra is, hogy a fogadat az ajánlott két perces ideig mosd. Közvetlenül a kijelzőn választhatsz a hét tisztítási üzemmód közül. Elég megnyomni az ikont. A kínálatban találsz fogfehérítést és ínymasszázst is.

A hatékonyabb tisztításról a fejlesztett Oral-B mobilalkalmazás is gondoskodik

A gyártó a mobilalkalmazás terén sem maradtalul. Az új alkalmazás, melyhez az Oral-B iO fogkefével bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz, nagyon részletes. Különböző helyeket mutat a szádban, amelyet szükséges lenne kitisztítani. Figyelmeztet azokra a helyekre, amelyeket a tisztítás során kihagytál. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha például a felső fogsor bal oldalán kihagytad a fogközök tisztítását, az alkalmazás figyelmeztet. Egyéb szavakkal pontosan lokalizálja a szájnyálkahártya azon részeit, melyeket újra, és jobban ki kell tisztítani.

i

Az Oral-B iO okos fogkefe már csak egy lépésre van a tökéletességtől. Az új mobilalkalmazás már sokkal részletesebb. Pontosan leírja azokat a helyeket, amelyeket nem tisztítottad meg megfelelően. Úgy ad számodra iránymutatást, hogy az összes fogat hatékonyan, a megadott két perces időtartam alatt kitisztíthasd. A tökéletes eredményt elősegítheted a megfelelő fogkrém vagy szájvíz kiválasztásával.

Üzemidő és töltés

A kefe mágneses állványon tölthető indukció segítségével. 100 %-os szintre 3 óra alatt tölthető fel. A gyártó szerint a kefe egy feltöltéssel akár 13 napig is kitart.

Oral-B iO
Az Oral-B iO nevű újdonság mágneses állványon tölt indukció segítségével.

Nem kétséges, hogy az Oral-B iO sikert aratott. A CES 2020-on különböző díjakkal elismert újdonság a 2020-as év folyamán kerül a piacra. Bizonyára sok dolgot kínál. Elsősorban a mágneses rezgésekkel történő tisztítás forradalmi módszere, mely nem csak hatékonyabb, hanem gyengédebb is. A tökéletes tisztítást támogatja az új, részletesebb mobilalkalmazás is. A hab a tortán pedig a játékos interaktív kijelző, mely viccesen motivál a jobb eredmény eléréséhez.

4,7 234×
Oral-B iO Series 8 Black Onyx Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 6 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, mobilalkalmazással
Leárazás -16 %
66 140 Ft 78 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORAZK391
4,7 234×
Oral-B iO Series 8 White Alabaster Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 6 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Leárazás -12 %
66 140 Ft 74 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORAZK261
4,7 234×
Oral-B iO Series 8 Duo Black Onyx & White Alabaster Mágneses fogkefe
Elektromos fogkefe - mágneses iO, 6 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Leárazás -24 %
116 910 Ft 152 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORAZK636
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ