we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Oral-B Crossaction Pótfejek x3

Termékkatalógus
Oral-B Crossaction Pótfejek x3
4,7 3 értékelés
Pótfej elektromos fogkeféhez - 3 db pótfej elektromos fogkeféhez, duplakörös, 16°-os dőlésszögű sörték a fogközök tisztításához, rövidebb középső sörték a fogak tisztításához
Kód:  ORAACC05 Termékszám:  4210201135180 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Crossaction Pótfejek x3 Megszűnt

Oral-B Crossaction Pótfejek x3

Az Oral-B egyik prémium fogkefefejeként a CrossAction precíz dőlésszögben kialakított sörtékkel rendelkezik, amelyek akár 100%-kal több lepedéket távolítanak el, mint az Oral-B manuális fogkefék. Az Oral-B CrossACtion fogkefefej sörtéi olyan mérnöki kialakítással bírnak, amelyet az optimális fogeléréshez terveztek. Különleges sörtéi mélyen a fogak közé hatolva távolítják el a lepedéket és az egész szájüreget tisztábban hagyják maguk után, mint az Oral-B manuális fogkefék. Minden oszcilláló/forgó fogkefemarkolattal használható.

Legfontosabb jellemzők

  • Az Oral-B CrossAction fogkefefejet úgy tervezték, hogy a kimagasló tisztaság érdekében az Oral-B manuális fogkefékkel szemben mélyrehatóan tisztítson
  • Tökéletes dőlésszögű sörtéivel mélyen a fogak közé hatolva távolítja el a lepedéket
  • Az Oral-B termékcsalád összes tagjával kompatibilis, kivéve az Oral-B sonic fogkeféket
  • Oral-B: világszerte a fogorvosok kedvenc márkája

Biztonság

Rendszeres időközönként ellenőrizze a vezeték épségét! Amennyiben a vezeték sérült, vigye el a töltőegységet egy Oral-B Braun szakszervizbe! A sérült vagy meghibásodott készülék használatát függessze fel! A terméket 3 év alatti gyermekek ne használják! A készüléket gyermekek, csökkentett fizikai, szenzoros vagy mentális képességekkel rendelkező személyek kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett használják! Általában javasoljuk, hogy tartsa a készüléket gyermekek elől elzárva, és győződjön meg arról, hogy a készüléket játék céljából nem használják! Amennyiben a készüléket leejtették, a kefefejet célszerű kicserélni a következő használat előtt még akkor is, ha sérülésnek látható jelei nincsenek a fogkefén. Ne helyezze és ne tárolja a töltőt olyan helyen, ahol a fürdőkádba vagy a mosdókagylóba eshet! Amennyiben a töltő vízbe esik, ne nyúljon utána, helyette azonnal húzza ki a konnektorból! Ne alakítsa át és ne próbálja megjavítani a készüléket, mivel az áramütéshez, tűzhöz vagy sérüléshez vezethet. A javításhoz keressen fel egy kereskedőt, vagy lépjen kapcsolatba az Oral-B szervizközponttal! A készüléket csakis akkor szedje szét, ha ezt az akkumulátor eltávolításának céljából teszi! Az akkumulátor eltávolításakor ügyeljen arra, hogy a pozitív (+) és negatív (-) cellákban ne okozzon zárlatot! A készülék nyílásaiba / töltőegységbe ne helyezzen tárgyat! Ne érjen a hálózati dugaszolóhoz nedves kézzel, mert ez áramütést okozhat! A konnektorból történő kihúzáskor mindig a villásdugót, soha ne a zsinórt húzza! Kizárólag rendeltetésszerű használatra! Csak a gyártó által javasolt kiegészítőkkel használható! 
Amennyiben bármilyen fogászati kezelés alatt áll, a készülék használatának megkezdése előtt konzultáljon fogorvosával!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Crossaction Pótfejek x3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B EB 50-3 Cross Action. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B EB 50-3 Cross Action. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Gegenklage EB 50-3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B Gegenklage EB 50-3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ