Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Oral B Pro 2500 Cross Action Black

Termékkatalógus
Oral B Pro 2500 Cross Action Black
4,0 1 értékelés
Elektromos fogkefe - 3D rendszer, egy tisztító program, professzionális időzítő (4x30s), nyomásérzékelő, 1 fogkefefej, tok utazáshoz, összeköttetés mobil alkalmazásokkal az Oral-B Sound connectivity-n keresztül (nincs bluetooth)
Kód:  ORAEK036 Termékszám:  4210201162612 Gyártó honlapja:

Oral B Pro 2500 Cross Action Black

Fedezze fel a különbség a Oral-B

Fedezze fel az új innovációs szint szájápoló, hozta neked Oral-B, a világ vezető márkája a fogkefét. Minden elektromos fogkefe Oral-B segítségével, mint a hagyományos fogkefék biztosítása valóban világszínvonalú takarítás. Találja meg az ideális elektromos fogkefe Oral-B - fogorvosok nejdoporučovanější és a legszélesebb körben használt márka fogkefék a világon.

le
Oral B Pro 2500

3D tisztítási technológia

Brush fej ihlette eszközök fogorvosok a szálak körül minden foga. Dinamikus 3D tisztítás technológia, amely alkalmazkodik a fogak, akkor a rezgések, forgatások és pulzálás megzavarja plakk és eltávolítja akár 100% -kal több, mint egy hagyományos kézi fogkefe.

le
Oral B Pro 2500

három mód

  • Napi Clean tisztítás üzemmód - átfogó napi takarítás.
  • Mód gondoskodik az íny - gyengéden serkenti a fogíny.
  • Vizuális nyomásérzékelő - lámpák és leállítja a pulzálást, ha túlságosan erős toló.
le
Oral B Pro 2500

kerek fejet

Elektromos fogkefe Oral-B PRO 2500 egy kefét CrossAction inspirálta eszköz fogorvosok.Kerek fej kifejezetten precíziós tisztítás minden egyes fogat. A CrissCross rostot metszett szögben 16 fok, hogy mélyen behatolnak fogközöket.

le
Oral B Pro 2500

rengeteg kiegészítők

Oral-B széles körű cseréje kefefejek választani azt, amelyik legjobban megfelel az Ön igényeinek. Elektromos fogkefe Oral-B PRO 2500 kompatibilis a különböző kefe fej Oral-B, így minden alkalommal, amikor tisztaság van szüksége.

le
Oral B Pro 2500

nyomásérzékelő

Vizuális nyomásérzékelő a elektromos fogkefe Oral-B PRO 2500 világít emlékeztetni, hogy a túlságosan erős toló. A túlzott nyomás okozhat íny irritációt vagy sérülést. A nyomásérzékelő ezért ideális funkciókat a könnyebb tisztítás.

le
Oral B Pro 2500

30vteřinový időzítő

Handy beépített időzítő fogkefe kezelni minden 30 másodpercben arra figyelmezteti, hogy itt az ideje, hogy összpontosítson a következő negyedben a száját. Az elektromos fogkefe is figyelmeztet, ha két percig telt, amely fogmosás ajánlott a fogorvosok.

Mivel a 3D technológia tisztítás Oral-B különbözik egy szokásos kézi fogkefe?
Elektromos fogkefe Oral-B PRO 2500 stílusú professzionális szerszámok, precíziós tiszta egyes fogak és eltávolítja akár 100% -kal több lepedéket, mint a hagyományos kézi fogkefe.

Mi a jelentősége nyomásérzékelő?
A megfelelő tisztítás fontos a fogak és az íny tisztítani finoman. Visual nyomásérzékelő értesíti, ha túl nagy nyomás. A túlzott nyomás hajlítani és gyors kopása az ecset szálakat, így a tisztítás már nem optimális.

Mit állítható tisztító rendszerek, és miben különböznek egymástól?
Handle Oral-B-hez 6 különböző tisztítási mód: Napi Clean tisztítás üzemmód gondoskodik a fogíny kíméletes érzékeny, fogfehérítés Fogfehérítés, Deep Clean alapos tisztítás üzemmódban vagy nyelvet. Napi Tisztítás mód hatékony mindennapos használatra két percig. Mód gondoskodik az íny úgy lett kialakítva, hogy hatékonyan ösztönözze és masszázs íny. Gyengéd Érzékeny üzemmód működik alacsonyabb sebességen, mint a tisztítás üzemmódban Daily Tiszta és egyenletesebb tisztítás az érzékeny fogak. Whitening Fehérítő üzemmód közötti átkapcsolást Több sebesség, amely egy polírozó hatást a felszínen a fogak, amely hatásosnak bizonyult a foltok eltávolítására. Mélység Deep Clean mód tervezték alapos tisztítása, a szájüreg - mindegyik negyedben a száj fogmosás 45 másodpercig, a teljes tisztítási idő három perc. Jobb eredményeket érhet el, mint ha tisztítani minden negyedből a száj 30 másodpercig, és az általános tisztítószerek tartott 2 percig. Tisztítás üzemmód nyelv egy speciális módja tisztítására a nyelv.

Meddig tart egy elektromos fogkefe Oral-B PRO 2500 töltve?
A teljesen feltöltött elektromos fogkefe Oral-B PRO 2500 ellenáll, ha rendszeresen használják fel legfeljebb 7 napig. Ha azt szeretné, hogy az akkumulátor fogkefe megőrizte maximális kapacitását, a kefét teljesen lemeríteni. A legjobb eredmény érdekében ismételje meg az eljárást legalább hathavonta.

Paraméterek

Üzemmódok száma
3 Kész!
Fejek száma a csomagban
1 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
1 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Pro 2500 Cross Action Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 2500 Cross Action Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Pro 2500 Cross Action Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Pro 2500 Cross Action Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B Pro 2500 Cross Action Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ