AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Oral-B Precision Clean pótfej, 8db

Termékkatalógus
Oral-B Precision Clean pótfej, 8db
5,0 21 értékelés
Elektromos fogkefe fej - Oral-B Precision Clean fogkefe fej, típus: forgó, 8 db darab a csomagban - 1 223,75 Ft/1 db
Kód:  ORBNH402 Termékszám:  4210201435402

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Precision Clean pótfej, 8db

Az Oral-B Precision Clean pótfej CleanMaximiser technológiávala fogakat még a nehezen hozzáférhető helyeken is megtisztítja,megszünteti a fogak nem kívánt elszíneződéseit és foltjait. A kefefej formája lehetővé teszi, hogy a szálak tökéletesen körülvegyenek minden egyes fogat, és pontosan tisztítsák azokat. Az Oral-B Precision Clean pótfej Precision CleanMaximiser technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően a zöld szálak fokozatosan sárgulni kezdenek, így figyelmeztetve a fej időszerű cseréjére. Az Oral-B Precision Clean pótfej minden Oral-B elektromos fogkeféhez illik, kivéve a Pulsonic & iO modelleket. A csomagban 8 pótfej található.


Az Oral-B Precision Clean pótfej, 8 db főbb jellemzői

  • Az Oral-B Precision Clean pótfej csökkenti a fogak nem kívánt elszíneződését
  • Eltávolítja a fogakról a foltokat
  • A CleanMaximiser technológia figyelmeztet, ha eljött az ideje a fej cseréjének
  • A fej formája lehetővé teszi, hogy a szálak tökéletesen körbeöleljék a fogakat
  • A csomagban 8 pótfej található

Oral-B Precision Clean

Oral-B Precision Clean FlexiSoft fejjel

A FlexiSoft kefefej ún. oszcilláló-pulzáló hatással rendelkezik. Hatékonyan tisztítja a fogakat és az ínyvonal mentén lévő területet, valamint más nehezen hozzáférhető helyeket. A szálak mélyen behatolnak a fogközökbe, ahonnan kíméletesen eltávolítják a lepedéket.Az Oral-B Precision Clean fogkefe fejet a fogorvosok eszközei ihlették, így minden egyes fogat egyszerre pontosan és kíméletesen tisztít.

Oral-B Precision Clean

Innovatív szájápolás

Fedezd fel a különbséget az elektromos fogkefe és a hagyományos fogkefe között. A világ vezető fogkefemárkája, az Oral-B a szájápolás új innovációját hozza el számodra. Az Oral-B elektromos fogkefe kiváló tisztaságot biztosít, és az ínyedre is vigyáz. Fogaid még fényesebbek és egészségesebbek lesznek a Oral-B Precision Clean pótfejnek köszönhetően.

Oral-B Precision Clean

Kiváló tisztítási teljesítmény az Oral-B Precision Clean pótfejjel

Az Oral-B Precision Clean pótfej szálai finoman hajlanak, hogy lehetővé tegyék a gyengéd tisztítást és a mélyebb behatolást a fogközökbe. Igényes tisztításra szolgálnak, mivel eltávolítják a lepedéket a fogakról és megőrzik az íny egészségét. Az Oral-B Precision Clean kefefej csökkenti a nem kívánt elszíneződéseket és foltokat a fogakon. Az Oral-B Precision Clean fejek tökéletesen illeszkednek a fogkefe nyelére, és biztosítják a fogak optimális tisztítását.

Oral-B Precision Clean

Fej kopásjelző

Annak érdekében, hogy a szájüreg a legjobb ápolásban részesüljön, fontos, hogy a fogkefét helyesen használd. A fogorvosok azt javasolják, hogy a fogkefét 3-4 havonta cseréld le. Nem kell felírnod, hogy mikor kell cserélni az Oral-B Precision Clean kefefejet. Az Oral-B Precision Clean kefefejek CleanMaximiser technológiával rendelkeznek,aminek hatására a zöld szálak fokozatosan sárgulni kezdenek, figyelmeztetve a fej cseréjének szükségességére. Ez a hagyományos kézi fogkefékhez képest kiváló szájüregi tisztaságot biztosít.





A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Precision Clean pótfej, 8db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Precision Clean Kartáčkové Hlavy, 8 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Precision Clean Kefkové Hlavy, 8 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Precision Clean Bürstenköpfe, 8 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Precision Clean Bürstenköpfe, 8 Stück.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ