30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B Genius 10000 Rose Gold

Termékkatalógus
Oral-B Genius 10000 Rose Gold
5 2 értékelés
Elektromos fogkefe - oszcilláló-forgó-pulzáló technológia, 48000 pulzálás/perc, 10500 oszcilláló mozdulat/perc, nyomásérzékelő, mobilalkalmazás, li-on elem, 4×30 másodperces időzítő, csomag tartalma: 1× fogkefe, 1× Cross Action fej, 2× Sensi Ultrathin pótfej, 1× 3D White pótfej, 1× smartphone tartó, 1× töltőtok, 1× töltőállomás
Kód:  ORAEL759 Termékszám:  4210201203759

Oral-B Genius 10000 Rose Gold

Moss fogat a leghatásosabb, vezető fogorvosok által javasolt módon. Szerezd be az Oral-B Genius 10000 Rose Gold elektromos fogkefét. Az innovatív felügyeleti funkció megkeresi azokat a területeket, amelyekre túl erős nyomást gyakorolsz, így segít megelőzni a fogínyproblémákat. Ha túl erősen dörzsölöd az ínyedet, a fogkefe figyelmeztető hangot ad ki és automatikusan csökkenti a fogkefe forgási sebességét. Az elektromos fogkefe kompatibilis az Oral- B alkalmazással, így fogmosásaidról visszajelzést kapsz. Az egyedülálló helyzetfelismerő technológiának-, és a lekerekített fogkefefejnek köszönhetően az  Oral- B Genius 10000 Rose Gold készülékkel akár  100 % - kal több lepedéket távolíthatsz el a fogazatodról, mint a hagyományos, manuális fogkefékkel.


Az Oral- B Genius 10000 Rose Gold fogkefe előnyei 

  • Lekerekített fogkefe fej 
  • Elegáns, fehér- rózsaszín kivitel 
  • 12 féle LED izzó
  • 6 tisztítási mód 
  • Kompatibilis az Oral- B alkalmazással
  • Egyedülálló helyzetfelismerő technológia
  • A fogkefe figyelmeztető hangot ad ki, ha a fogínyt túlzottan dörzsölöd
  • Akár  100 % - kal több lepedéket távolíthatsz el a fogazatodról, mint a hagyományos, manuális fogkefékkel
  • A magas teljesítményű akkumulátor akár 2 hétig kitart
  • Kettős töltő a fogkefének és az okostelefonnak
Oral-B PRO 10000 Genius Rose Gold elektromos fogkefe


Oral-B PRO 10000 Genius Rose Gold elektromos fogkefe

Oral- B a tökéletes eredményért

Az Oral-B elektromos fogkefe egyedülálló, lekerekített feje fogmosás közben minden fogat egyesével körbeölel. A lekerekített sörték kíméletesek a fogínnyel szemben, és tökéletes szögben gondoskodnak a fogak közti rések alapos tisztításáról. Az eredmény tökéletesen tiszta fogsor és fantasztikus közérzet.


Az Oral-B Genius 10000 Rose Gold ápolja az ínyedet

Az intelligens Gum Guard fogínyvédő technológia a fogmosást új életre kelti. Együttműködik az Oral-B alkalmazással, amit egyszerűen letölthetsz az okostelefonodra. Megjegyzi azokat a helyeket, amelyeken túl erős nyomást fejtesz ki, és figyelmeztet rájuk. A figyelmeztetés ideje alatt a fogkefefej lassabban forog. 

Oral-B PRO 10000 Genius Rose Gold elektromos fogkefe

Fogínyvédő technológia a tökéletes eredmény eléréséért


Oral-B PRO 10000 Genius Rose Gold elektromos fogkefe

Oral-B Genius 10000 Rose Gold okos nyomon követés funkcióval 

Az Oral-B PRO 10000 Genius Rose Gold az egyetlen fogkefe, ami nyomon követi, hogy melyik részt tisztítod éppen. Az Oral-B alkalmazásra csatlakoztatva egyszerűen ellenőrizheted az eredményt.  


Oral-B fogkefe magas teljesítményű akkumulátorral 

Az Oral-B Genius 10000 Rose Gold ektromos fogkefe lithium- ion akkumulátorral felszerelt, ami teljes feltöltöttséggel akár két hét működési időt biztosít. A praktikus utazótok lecsatlakoztatható kábellel-, és kettős töltő funkcióval büszkélkedhet. Így egyetlen konnektor segítségével egyszerre töltheted a fogkefédet és az okostelefonodat.

Oral-B PRO 10000 Genius Rose Gold elektromos fogkefe

Kettős töltő funkció



Paraméterek

Mozgások száma/perc
10 500 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
6 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B Genius Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
3 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Genius 10000 Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius 10000 Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Genius 10000 Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Genius 10000 Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Genius 10000 Rose Gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ