ApF HU LEGO v APP pro AP+

Oral B Pro 2000

Termékkatalógus
Oral B Pro 2000
4,3 4 értékelés
Elektromos fogkefe - 3D technológia, 8800 rezgés, 40 000 percenkénti pulzálás, egy tisztító program, 2 fogkefefej (1 Sensitive), időzítő 4 x 30s, nyomásérzékelő, töltőállvány
Kód:  ORAEK013 Termékszám:  4210201134756

Oral B Pro 2000

le
Megszabadulni a plakk

Megszabadulni a plakktól

Az Oral-B PRO 2000 elektromos fogkefe, klinikailag bizonyítottan, kiváló szájhigiéniát biztosít a hagyományos fogkefékhez képest. A CrossAction kefefej – a "toothbrush-inspired" kialakításnak megfelelően – 16°-ban megdöntött szálakat tartalmaz, amelyek minden egyes fogat jól körülvesznek. A fogápolás 3D technológiával - oszcillációval, forgatással és pulzálással történik. A fogkefe 100%-kal több plakkot szed fel és távolít el fogakról, mint egy hagyományos fogkefe.

Fedezze fel az Oral-B, a világ vezető fogkefe márkájának egy új szintjét! Minden Oral-B elektromos fogkefe kiváló szájápolást biztosít a hagyományos fogkefékhez képest. Találja meg az Ön számára megfelelő típust az Oral-B-től, hiszen ez a leggyakrabban használt és leginkább ajánlott fogkefe márka a világon.


le
Oral B Pro 400

A professzionális formatervezésű kefefej minden fogat alaposan körülvesz, miközben a 3D funkcióval rendelkező dinamikus mód a fogakhoz igazodva oszcilláló, forgó és pulzáló mozgást végez, ennélfogva 100%-kal több lepedéket lazít fel és távolít el, mint a hagyományos fogkefék.

le
Oral B Pro 400

A  fogkefe időzítője 30 másodpercenként szaggatott hanggal jelzi, hogy itt az ideje rátérni a szájüreg következő negyedének tisztítására. A fogorvosok által ajánlott fogmosási idő 2 perc, amelyre a fogkeféje, az idő leteltével, automatikusan figyelmezteti.

le
Oral B Pro 400

Az Oral-B számos cserefejet kínál az Ön speciális szájhigiéniai igényeinek kielégítésére. A PRO 2000 elektromos fogkefe kompatibilis az Oral-B kefék széles választékával, így mindig olyan típust használhat, amilyenre szüksége van.


le
Módok és funkciók

Módok és funkciók

  • Napi Clean (tisztítás) - alapos napi takarítás mód
  • Fogíny védelem - finoman stimulálja az ínyt
  • Vizuális nyomásérzékelő - Világít és megállítja az impulzust, ha túl erősen végzi a fogmosást

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen az Oral-B elektromos fogkefe technológiája, mennyiben tér el a hagyományos kézi fogkefektől?

Az elektromos Oral-B PRO 2000 fogkefét szakszerűen  úgy tervezték, hogy 100% -kal több lepedéket távolítson el, mint a hagyományos kézi fogkefe.

Milyen tisztítási módokat lehet beállítani és miben különböznek egymástól?

Az Oral-B PRO 2000 a következő tisztítási módokat kínálja: Napi Clean (tisztítás) és íny ápolási rendszer. A Napi Tisztítás mód 3D technológiával működik, és a fogak mindennapi, alapos tisztítására alkalmas. A készülék emellett íny masszázs-funkcióval is rendelkezik, amely gyengéden stimulálja az ínyét.

Milyen kefefejek kompatibilisek?

A Oral-B PRO 2000 a következő fogkefe fejekkel összeegyeztethető: Cross Action, Trizone, Floss Action 3D White, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean Power, Tip és Ortho.

Mit jelent a nyomásérzékelő?

A fogak és az íny tisztítása során óvatosan kell eljárni.
A vizuális nyomásérzékelő figyelmeztet, ha túlságosan rányomja az ínyére a fogkefét: világít és leállítja a pulzálást, ami segít megvédeni az ínyét.

Meddig működik az Oral-B PRO 2000 fogkefe egy feltöltés után?

A teljesen feltöltött fogkefe, normál használat mellett, akár 7 napig is egyenletesen működik. Annak érdekében, hogy az elem megőrizze maximális tölthetőségét, addig használja köztes feltöltés nélkül, amíg teljesen le nem merül. A legjobb eredményt akkor éri el, ha ezt félévente legalább egyszer megteszi.


Műszaki adatok:

Típus:
Elektromos, akkumulátor

Elem élettartam:
1 töltés / 1 hét rendszeres takarítás (2 × 2 perc naponta)

Oszcilláció + forgatás:
8800 mozgások percenként

Lüktetés:
40000 mozgások percenként

A csomag tartalma:
1 x test kefe Oral-B PRO 2000
1 x töltő (állvánnyal)
1 × Cross Action tisztító fej 
1 × Sensitive tisztító fej (érzékeny fogak és az íny)

Paraméterek

Mozgások száma/perc
8 800 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
1 Kész!
Fejek száma a csomagban
2 db Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Pro 2000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Pro 2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 2000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ