Shop roku Shop roku

Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars

Termékkatalógus
Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars
4,6 7 értékelés
Elektromos fogkefe - oszcilláló, 7600 rezgés/perc, 2 tisztítási mód, 2 db pótfej, időzítő, nyomásérzékelő és 3D tisztítás, mobilalkalmazással
Kód:  ORAEK135 Termékszám:  4210201304135

Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars

Szerezd be a praktikus Oral-B családi fogkefe készletetet. A csomag tartalmazza az Oral-B Pro 500 elektromos fogkefét és a Vitality Star Wars elektromos gyermekeknek szánt kefét. Ne csak magad lepd meg, hanem gyermeked is. Az elektromos fogkefe több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos kézi fogkefe. A fogakat ezután tökéletesen megtisztítják, és az ínyeket óvatosan és finoman masszírozzák. Az Oral-B a fogorvosok által a világon legszélesebb körben használt fogkefe márka. Ha az ecsettel lemerül az energia, egyszerűen helyezze azt a töltőállványra. A csomag tartalma 2 cserefej

Az Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars elektromos fogkefe főbb jellemzői

  • Az elektromos fogkefék több lepedéket távolítanak el, mint a hagyományos kézi fogkefék
  • A fogakat tökéletesen megtisztítják, és az ínyt finoman masszírozzák
  • A csomag tartalmazza az Oral-B Pro 500 elektromos fogkefét és a Vitality Star Wars elektromos gyermekkefét
  • A kefefej rezeg, forog és pulzál, ezáltal  eltávolítja a lepedékeket
  • Tartalmaz egy praktikus 2 perces időzítőt
  • A csomag tartalma 2 pótfej

Oral-B pro 500 elektromos kefe

Az Oral-B Pro 500 elektromos fogkefe CrossAction kefefejet tartalmaz, amelynek kialakítását a professzionális fogkefe segédeszközök inspirálták. A kefefej szálai 16 ° szögben vannak elhelyezve, így körülveszik az egyes fogakat, és biztosítják a tökéletes tisztítást még a nehezen hozzáférhető területeken is. A 3D technológiával ellátott fej oszcillál, forog és pulzál, megzavarva és eltávolítva így a lepedékeket. Ezenkívül a kefe praktikus 2 perces időmérővel van felszerelve, amely 30 másodpercenként emlékeztet, amikor ideje a kefét a szád másik részére helyezni.

 Vitality Star Wars elektromos fogkefe gyerekeknek

A Vitality elektromos fogkefe 3 éves kortól alkalmazható. A Toys mese motívuma  minden fiúnak tetszeni fog.  A kefe oszcilláló-forgási technológiával és extra puha kefeszálakkal rendelkezik. A 2D rendszer és 7600 percenkénti rezgések gyengéden és hatékonyan eltávolítják a lepedéket. Ezen felül egyedülálló szelíd tisztítási móddal rendelkezik, így a gyerekek fogait szépen gondozzák. A fogantyúban található praktikus újratölthető elem 5 napig biztosítja az üzemeltetést. A 2 perces időzítő biztosítja a megfelelő tisztítási időt. Ezen felül az keféhez lehúzható az ingyenes Disney Magic Timer alkalmazás, amely szórakoztató tisztítási időmérési formát és különféle szórakoztató statisztikákat kínál. A csomagolásban találhatsz egy  4  darab Star Wars  matricát is, amellyel a gyermekek kidíszíthetik a fogkefe markolatát a kedvük szerint. 


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Felnőtteknek, Gyerekeknek Kész!
Mozgások száma/perc
7 600 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B Pro, Oral B gyerekeknek Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro + Vitality Star Wars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro + Vitality Star Wars.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ