A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Oral B Pro 6900 White + bónusz fogantyú

Termékkatalógus
Oral B Pro 6900 White + bónusz fogantyú
4,9 12 értékelés
Elektromos fogkefe 3D-lengések 8800, 40000 percenkénti pulzálás, 5 tisztító program, négy terminálok, két fogantyúval a csomagolás időzítő 4x 30s, SmartGuide vezeték nélküli kijelző, Bluetooth, nyomásérzékelő, töltőállványhoz, bluetooth
Kód:  ORAEK014 Termékszám:  4210201135906

Oral B Pro 6900 White + bónusz fogantyú

le
Oral B Pro 6900

Brush fej ihlette professzionális szerszámok körülveszi az egyes fogat, dinamikus 3D mozgás fogakkal igazítsák rezgések, forgatások és pulzálás megzavarják plakk és eltávolítja akár 100% -kal több, mint egy hagyományos kézi fogkefe.

le
Oral B Pro 6900
  • Napi Clean (tisztítás) - mód alapos napi takarítás
  • Care a fogíny - finoman stimulálja az íny
  • Érzékeny (finom) - alacsony sebességnél is kíméletes tisztítás
  • Fogfehérítés (fehérítés) - váltakozó sebesség, ezáltal a fogak polírozása
  • Deep Clean (mélység) - meghosszabbítja tisztítás jobb eredmények
  • Vizuális nyomásérzékelő - lámpák és stop lüktetést, ha egyszer nyomja túl
le
Oral B Pro 6900

Pack PRO Duo Handle 6900 tartalmazza:

  • Vezeték nélküli kijelző SmartGuide - Kövesse a gyakorlati időzítő és quad Súgó
  • Travel Case -   tökéletes minden utazási igényeinek
le
Oral B Pro 6900

Oral-B széles választékát kínálja a csere kefe, hogy megfeleljen a speciális igények terén szájhigiénia. Elektromos fogkefe 6900 PRO Duo Handle kompatibilis sokféle kefe Oral-B, így mindig teszi lehetővé a kezelést meg kell. Ne felejtsük el, hogy cserélje ki a kefét egy újat 3 havonta, vagy ha a szálakat fehérített és kopott - csak így lehet biztosítani a magas szintű fogak tisztítására


FEEDBACK valós időben, a Bluetooth és ALKALMAZÁSOK ORAL-B

Elektromos fogkefe 6900 PRO Duo Kezelje Bluetooth 4.0 kiváló fogkő-eltávolítás és megszünteti bármilyen kétség. Letöltés az okostelefon alkalmazás, Oral-B és csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül, ahová a fogkefe - kapsz visszajelzést kapjanak szokások fogmosás valós időben. Ez egy fogkefe, hogy a tisztítás kommunikál, így összehasonlítva a hagyományos fogkefék nem lesz kétséges, hogy fogmosás is - tudod.Az okos telefon nem tartalmazza.

le
Oral B Pro 6900

Motiválja és szórakoztat - fogmosás közben akkor az Oral-B nézni a napi híreket és időjárás-előrejelzés, valamint az import a személyes naptár. Az alkalmazás is hasznos ötleteket és jutalom, hogy motiválja őket, hogy mossanak fogat, hogy egy teljes 2 perc, ahogy azt a fogorvosok.

le
Oral B Pro 6900

Alkalmazása Oral-B megmutatja, amikor az ideje, hogy a tisztítás során a következő negyedben a száját, és ugyanaz a dolog erről értesíti, és az időzítő a fogantyút, amely minden 30 másodpercben bocsát szaggatott hangot. Amikor konfigurálja egy alkalmazás is segít a fogorvos, hogy összpontosítson egy adott területen.

le
Oral B Pro 6900

Alkalmazása Oral-B segítségével az intuitív grafikonok és diagramok segítségével nyomon szokásainak fogmosás idővel és a személyes adatok megtisztításával üzletek legfeljebb 6 hónap. Alkalmazások is figyelmeztet 3 havonta, hogy mikor kell cserélni a kefét egy újra, hogy fenntartsák a magas szintű tisztítást. 

le
Oral B Pro 6900

Kövesse alkalmazásával Oral-B tisztítás nyomva. Az alkalmazás értesíti Önt, ha tolja túl sokat, és a hármas nyomásérzékelő a fogkefe nyele túlzott nyomást a fogak és az íny fények, és ezáltal megakadályozzák a káros hatásokat.


GYAKORI KÉRDÉSEK

V čem se 3D technologie čištění Oral-B liší od běžných manuálních zubních kartáčků?

Fogkefe Oral-B PRO 6900 ihlette az eszközöket a szakemberek. Pontosan tisztítja egyes fogak és eltávolítja akár 100% -kal több lepedéket, mint a hagyományos kézi fogkefe.

Proč je Oral-B PRO 6900 jedním z nejpokrokovějších elektrických zubních kartáčků od Oral-B?

Fogkefe Oral-B 6900-ben létrehozott szakmai fogászati ??eszközök tisztításához fogak, hanem háztartási használatra tervezték. Igen sok funkciója van, és CrossAction kefe fej, amely a legfejlettebb fogkefefej Oral-B. Fogkefe Oral-B 6900 egyesíti a hatékony tisztítást óvva az íny és összehasonlítva a hagyományos fogkefék így kiváló tisztaságát a szájüregben. SmartGuide tartalmaz egy vezeték nélküli kijelző, amely fogmosás elősegíti a jobb szokásokat. Úgy működik, mint egy fogorvos a fürdőszobában. A folyamat a fogmosás, visszajelzést ad, valós időben, és segít alaposan és óvatosan tisztítsa meg fogait két percig, ami által ajánlott fogorvosok.

Jaký význam má inteligentní technologie Bluetooth 4.0?

Intelligens Bluetooth 4.0 segítségével figyelemmel kíséri a fejlődést, és állítsa be a tisztítást úgy, hogy javítsa az általános egészségi állapotát a szájüreg és egyúttal közben beszélgettek. Abban az esetben, ha elfelejtette, és nem volt kéznél, amikor takarítás az okos telefon képes tárolni akár 20 nyilvántartást tisztítás, amely letölthető a következő alkalommal nyitja meg az alkalmazást Oral-B.

Lze s displejem SmartGuide používat dvě rukojeti?

Igen. Minden nyele egy fogkefe is szinkronizálható bármilyen SmartGuide kijelzőn. Egy SmartGuide kijelzést kalibrálni lehet akár két fogantyúval.

Jaké režimy čištění je možné nastavit a jak se od sebe liší?

Handle Oral-B legfeljebb 6 különböző tisztítási mód: Napi Clean (tisztítás), gondoskodás a fogíny, Érzékeny (finom) Fogfehérítés (fehérítés), Deep Clean (mélység) üzemmód tisztítása a nyelv. Napi Tiszta üzemmód alkalmas a napi két perces takarítás. Mód gondoskodik az íny hatékonyan stimulálja és masszírozza a fogínyt. Érzékeny üzemmód működik alacsonyabb sebességen, mint a napi tiszta és kíméletesen tisztít érzékeny fogak. Whitening mód van kialakítva, hogy váltakozó sebesség, így a polírozó hatás és hatékonyan eltávolítja felszíni foltokat fogak. Deep Clean mód tisztítja a szájat alaposan. Minden kvadráns tisztítjuk 45 másodperc, mind a fogak, így három percig. Jobb eredményt ad, mint a normál tisztítási negyedre 30 másodpercenként egy teljes tisztítási idő 2 perc. Tisztítás üzemmód nyelv egy speciális módja tisztítására a nyelv.

Jak dlouho vydrží zubní kartáček Oral-B PRO 6900 nabitý?

A teljesen feltöltött fogkefe Oral-B PRO 6900 ellenáll normál használat mellett akár 10 napig. Ahhoz, hogy a maximális kapacitását az akkumulátor markolat tisztítások között, és hagyjuk, hogy töltse fel teljesen lemerült. A legjobb eredmény, ha elhagyja a fogantyú teljesen lemeríteni félévente.

Jaký význam má senzor tlaku?

Ahhoz, hogy megfelelően tiszta fogak és az íny nagyon fontos, hogy folytassa óvatosan. Visual nyomásérzékelő értesíti Önt, amikor elkezdi túl nagy nyomás: lámpák és stop lüktetést, amely segít megvédeni az ínyt.


A csomag tartalma:
2x fogkefe Oral-B - kényelmes utazás
Töltőállvány tároló 4 kefe
1 Vezeték nélküli SmartGuide kijelző
Utazási tok a fogantyú és a 2. terminál
1 tip Kereszt Action - napi takarítás
1 tip Floss Action - jobb fogköztisztító tisztítás
1 Tipp Sensitive - nagyon érzékeny íny
1 tip 3D White - természetes fogfehérítés

Paraméterek

Mozgások száma/perc
8 800 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!
Fejek száma a csomagban
4 db Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
4 db Kész!
Töltők száma
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Pro 6900 White + bónusz fogantyú Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 6900 White + bonus handle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Pro 6900 White + bonus handle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 6900 White + Bonus-Griff. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro 6900 White + Bonus-Griff.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ