A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Oral B Pro 900 Sensitive

Termékkatalógus
Oral B Pro 900 Sensitive
4,6 5 értékelés
Elektromos fogkefe 20,000 rezgések / perc, 1 nyél, 2 fogkefefej, nyomásérzékelő, akkumulátor jelző
Kód:  ORAEK051 Termékszám:  4210201207894

Oral B Pro 900 Sensitive

Megszabadulni a plakk

Szabadulj meg a fogkőtől!

Az Oral-B PRO 900 elektromos fogkefe klinikailag igazoltan jobban tisztítja a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe. A fogkefe fejét a profi fogorvosi eszközök alapján tervezték, a fogkefe szálai 16 fokos szögben állnak, így valamennyi fogat körbeérik. A fogkefe 3D oszcillációs technológiával tisztít, a forgás és a rezgés meglazítja a fogköveket, és kétszer annyi fogkövet távolít el, mint egy hagyományos fogkefe.


Oral B Pro 750

A fogkefe fejét a profi fogorvosi eszközök alapján tervezték, valamennyi fogat körbeérik, a dinamikus 3D mozgás közben a rezgés és a forgás fellazítja a fogkövet, és kétszer annyit távolít el, mint egy hagyományos fogkefe.

Oral B Pro 750

Az Oral-B a cserefejek széles választékát kínálja, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. A PRO 900 elektromos fogkefe a következő fejekkel kompatibilis: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care, így fogad mindig a legtisztább lesz. Ne feledd, hogy a fejet 3 havonta cserélni kell, vagy akkor, amikor a szálak elkezdenek fakulni és kopni. Így fogaid mindig tökéletesen tiszták lesznek.

Oral B Pro 750

A markolaton lévő praktikus időzítő 30 másodpercenként hangjelzéssel figyelmeztet arra, hogy ideje a szádban a következő kvadránsra koncentrálni. Az elektromos fogkefe figyelmeztető hangjelzést ad, amint a fogorvosok által fogmosásra javasolt 2 perces időtartam lejár.

Oral B doporučují

Fedezd fel a szájápolás újabb szintjét az Oral-B-vel, az egyik vezető fogkefegyártóval. Az Oral-B fogkefék a hagyományos fogkeféknél sokkal alaposabban tisztítják a fogat. Találd meg a világon a fogorvosok által legtöbbet használt és leggyakrabban ajánlott Oral-B fogkefék közül a számodra legideálisabbat.


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Mozgások száma/perc
20 000 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
3 Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Pro 900 Sensitive
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 900 Sensitive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Pro 900 Sensitive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Pro 900 Sensitive.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ