AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Oral B Pro Black 7000

Termékkatalógus
Oral B Pro Black 7000
4,7 3 értékelés
Elektromos fogkefe 3D rendszer, 6 tisztító program, 5 terminálok, időzítő 4x 30s, SmartGuide vezeték nélküli kijelző, Bluetooth, érzékelő, egy fekete úti pouzrdro
Kód:  ORAEK011 Termékszám:  4210201134558

Oral B Pro Black 7000

le
Oral B Black Pro 7000

Brush fej ihlette professzionális szerszámok körülveszi az egyes fogat, dinamikus 3D mozgás fogakkal igazítsák rezgések, forgatások és pulzálás megzavarják plakk és eltávolítja akár 100% -kal több, mint egy hagyományos kézi fogkefe.

le
Oral B Black Pro 7000
  • Napi Clean (tisztítás) - mód alapos napi takarítás
  • Care a fogíny - finoman stimulálja az íny
  • Érzékeny (finom) - alacsony sebességnél is kíméletes tisztítás
  • Fogfehérítés (fehérítés) - váltakozó sebesség, ezáltal a fogak polírozása
  • Deep Clean (mélység) - meghosszabbítja tisztítás jobb eredmények
  • Cleaner nyelv - segít eltávolítani a baktériumokat a nyelv
  • Vizuális nyomásérzékelő - lámpák és stop lüktetést, ha egyszer nyomja túl
le
Oral B Black Pro 7000

Csomagolása fekete SmartSeries 7000 tartalmazza:

  • Vezeték nélküli kijelző SmartGuide - Kövesse a gyakorlati időzítő és quad Súgó
  • Utazótáska - tökéletes minden utazási igényeinek
le
Oral B Black Pro 7000

Oral-B széles választékát kínálja a csere kefe, hogy megfeleljen a speciális igények terén szájhigiénia. Elektromos fogkefe Fekete PRO 7000 kompatibilis sokféle kefe Oral-B, így mindig teszi lehetővé a kezelést meg kell. Ne felejtsük el, hogy cserélje ki a kefét egy újat 3 havonta, vagy ha a szálakat fehérített és kopott - csak így lehet biztosítani a magas szintű fogmosás.


FEEDBACK valós időben, a Bluetooth és ALKALMAZÁSOK ORAL-B

Elektromos fogkefe PRO 7000 Fekete Bluetooth 4.0 kiváló fogkő-eltávolítás és megszünteti bármilyen kétség. Letöltés az okostelefon alkalmazás, Oral-B és csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül, ahová a fogkefe - kapsz visszajelzést kapjanak szokások fogmosás valós időben. Ez egy fogkefe, hogy a tisztítás kommunikál, így összehasonlítva a hagyományos fogkefék nem lesz kétséges, hogy fogmosás is - tudod. 

le
Oral B Black Pro 7000

Motiválja és szórakoztat - fogmosás közben akkor az Oral-B nézni a napi híreket és időjárás-előrejelzés, valamint az import a személyes naptár. Az alkalmazás is hasznos ötleteket és jutalom, hogy motiválja őket, hogy mossanak fogat, hogy egy teljes 2 perc, ahogy azt a fogorvosok.

le
Oral B Black Pro 7000

Alkalmazása Oral-B megmutatja, amikor az ideje, hogy a tisztítás során a következő negyedben a száját, és ugyanaz a dolog erről értesíti, és az időzítő a fogantyút, amely minden 30 másodpercben bocsát szaggatott hangot. Amikor konfigurálja egy alkalmazás is segít a fogorvos, hogy összpontosítson egy adott területen.

le
Oral B Black Pro 7000

Alkalmazása Oral-B segítségével az intuitív grafikonok és diagramok segítségével nyomon szokásainak fogmosás idővel és a személyes adatok megtisztításával üzletek legfeljebb 6 hónap. Alkalmazások is figyelmeztet 3 havonta, hogy mikor kell cserélni a kefét egy újra, hogy fenntartsák a magas szintű tisztítást. 

le
Oral B Black Pro 7000

Kövesse alkalmazásával Oral-B tisztítás nyomva. Az alkalmazás értesíti Önt, ha tolja túl sokat, és a hármas nyomásérzékelő a fogkefe nyele túlzott nyomást a fogak és az íny fények, és ezáltal megakadályozzák a káros hatásokat.


GYAKORI KÉRDÉSEK

V čem se 3D technologie čištění Oral-B liší od běžných manuálních zubních kartáčků?

Fogkefe 3D technológia tisztítóeszközök inspirált szakemberek. Pontosan tisztítja egyes fogak és eltávolítja akár 100% -kal több lepedéket, mint a hagyományos kézi fogkefe.

Proč je Oral-B SmartSeries s rozhraním Bluetooth 4.0 jedním z nejpokrokovějších elektrických zubních kartáčků od Oral-B?

Fogkefe Oral-B Fekete 7000 SmartSeries hozta létre professzionális fogászati ??műszerek tisztításához fogak, hanem háztartási használatra tervezték. Igen sok funkciója és a Cross Action kefe fej, amely a legfejlettebb fogkefefej Oral-B. Fogkefe Oral-B 7000 egyesíti a hatékony tisztítást óvva az íny és összehasonlítva a hagyományos fogkefék így kiváló tisztaságát a szájüregben. SmartGuide tartalmaz egy vezeték nélküli kijelző, amely fogmosás elősegíti a jobb szokásokat. Úgy működik, mint egy fogorvos a fürdőszobában. A folyamat a fogmosás, visszajelzést ad, valós időben, és segít alaposan és óvatosan tisztítsa meg fogait két percig, ami által ajánlott fogorvosok.

Jaké režimy čištění je možné nastavit a jak se od sebe liší?

Elektromos fogkefe Oral-B Fekete 7000 SmartSeries Bluetooth 4.0 a következő módok tisztítás: takarítás Napi Tisztítás mód gondoskodik az íny, gyengéd érzékeny, fogfehérítés Fogfehérítés, Deep Clean és mély tisztítás üzemmódban a nyelv. Napi Tisztítás mód működik a 3D technológia tisztítás és alkalmas alap napi takarítás a fogak. Mód gondoskodik az íny masszázs-funkcióval, így gyengéden stimulálja az íny. Érzékeny üzemmód működik alacsonyabb sebességen, így tisztítja a fogak és az íny óvatosan. Whitening üzemmód az sebesség, ezzel finoman polírozza a felületet a fogak és a foltok eltávolítására onnan. Deep Clean mód meghosszabbítja a tisztítás szájhigiénia bonyolultabb. Tisztítás üzemmód nyelv segít eltávolítani a baktériumokat a nyelv.

Které kartáčkové hlavy jsou kompatibilní?

A fogkefe Oral-B PRO 7000 összeegyeztethetők azokkal a fogkefefej: Kereszt Action, Trizone, Floss Action 3D White, Precision Clean, Érzékeny Dual Clean Power Tip és Ortho.

Jaký význam má inteligentní technologie Bluetooth 4.0?

Intelligens Bluetooth 4.0 segítségével figyelemmel kíséri a fejlődést, és állítsa be a tisztítást úgy, hogy javítsa az általános egészségi állapotát a szájüreg és egyúttal közben beszélgettek. Abban az esetben, ha elfelejtette, és nem volt kéznél, amikor takarítás az okos telefon képes tárolni akár 20 nyilvántartást tisztítás, amely letölthető a következő alkalommal nyitja meg az alkalmazást Oral-B.

Jaký význam má senzor tlaku?

Ahhoz, hogy megfelelően tiszta fogak és az íny nagyon fontos, hogy folytassa óvatosan. Visual nyomásérzékelő értesíti Önt, amikor elkezdi túl nagy nyomás: lámpák és stop lüktetést, amely segít megvédeni az ínyt.

Jak dlouho vydrží elektrický zubní kartáček Oral-B Black 7000 SmartSeries s rozhraním Bluetooth 4.0 nabitý?

A teljesen feltöltött elektromos fogkefe Oral-B Fekete 7000 SmartSeries Bluetooth 4.0 utolsó normál használat mellett akár 10 napig. Ahhoz, hogy a maximális kapacitását az akkumulátor markolat tisztítások között vehető igénybe. A legjobb eredmény, ha elhagyja a fogantyú teljesen lemeríteni félévente.


Műszaki adatok:

típus:
Elektromos, akkumulátor

Elem élettartam:
1 / költség 10 nap rendszeres tisztítás (2 × 2 perc naponta)

rezgések:
48000 mozgások percenként

típus:
Elektromos, akkumulátor

Elem élettartam:
1 díj / egy hét rendszeres takarítás (2 × 2 perc naponta)

oszcillációk
48000 mozgások percenként

A csomag tartalma:
1 x test kefe
1 × állvány - töltő
1 × alap tárhely 4 fogkefe fej (is alkalmas mosogatógépek)
1 x kijelző SmartGuide
1 x tartó kijelző
2 x AAA elem a kijelző
2 x tisztítófej CrossAction EB 50
1 × tisztító fej Sensitive
1 × tisztító fej 3D White
1 × tisztító fejek Floss Action
1 × prémium hordtáska
1 × Útitöltő Case

Paraméterek

Üzemmódok száma
6 Kész!
Fejek száma a csomagban
5 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
5 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Pro Black 7000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Black Pro 7000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Black Pro 7000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro Black 7000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro Black 7000.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ