30 dnů na vrácení Shop roku

Oral-B Smart 4 4100S

Termékkatalógus
Oral-B Smart 4 4100S
5 2 értékelés
Elektromos fogkefe - forgó, 40000 rezgés/perc, 3 tisztítási mód, 2 db pótfej, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és 3D tisztítás, mobilalkalmazással
Kód:  ORAEK872

Oral-B Smart 4 4100S

A fogak tisztítása az Oral-B Smart 4 4100S készülékkel tökéletesen egyszerű és mindig rendkívül hatékony. Az elektromos fogkefe 3D tisztító technológiával működik, amely a fej pulzálásán és forgatásán alapul. A kefe sörtéje ily módon be- és kifelé oszcillál, hogy körülvegyék az egyes fogakat és eltávolítsák a plakkot. Ennek során az impulzusok megbontják a lerakódott plakk szerkezetét, és a forgási mozgás megkönnyíti a eltávolítást. A kefe nagyon hatékonyan, ugyanakkor óvatosan tisztítja a fogakat, ez megakadályozza a fogak vagy az íny károsodását. Fogmosáskor három mód közül választhatsz. Napi tisztítási mód, érzékeny mód az érzékeny területek finom, de alapos tisztításához, valamint a fogfehérítéshez.

Az Oral-B Smart 4 4100S elektromos fogkefe főbb jellemzői

  • Elektromos fogkefe a rendkívül hatékony fogtisztításhoz
  • 3D pulzációs és forgás alapú tisztítási technikákkal működik
  • Az impulzusok megbontják a plakk szerkezetét, a forgási mozgás eltávolítja azt
  • Napi tisztítási móddal, érzékeny tisztító és fehérítő üzemmóddal
  • Kifinomult kefefej, különböző sörtehosszúsággal
  • Könnyen eléri az interdentális teret
  • Időzítő a fogászati terület megváltoztatásához
  • Oral-B Smart 4 4100S nyomásfigyelő funkcióval
  • Az iOS és az Android számára elérhető mobil alkalmazás csatlakoztatásának lehetősége
  • Automatikus értesítés a fej cseréjéről
  • Akár 2 hét akkumulátor élettartama
  • Szín: kék-fehér

Kifinomult kefefejjel

A CrossAction kefefejjel a fogak tisztítása mindig alapos. A sörték különböző hosszúságúak és különböző szögekből vannak összeállítva, ezért megtisztítja egy nagyobb területet, és könnyen eléri az interdentális teret . Ezért távolít el akár 100% -kal több plakkot, mint egy kézi fogkefe.

Mindig a megfelelő tisztítási idő

Az Oral-B Smart 4 4100S fogkefe olyan időzítővel van felszerelve, amely emlékeztet, hogy 30 másodpercenként térj át egy másik területre. Arra is figyelmeztet, ha eltelt az ajánlott 2 perces fogmosási idő. Ennek eredményeként fogaid mindig optimálisan és egyenletesen megtisztulnak. A lehető leghatékonyabb tisztítás érdekében a fogkefe nyomásszabályozó funkcióval is rendelkezik. Ha túl keményen nyomja meg a kefét, akkor a piros nyomólámpa kigyullad, jelezve, hogy kevésbé erősen moss fogat.

A tisztítási folyamat tökéletes áttekintése

Az Oral-B intelligens fogkefe összekapcsolható egy mobilalkalmazással, amely elérhető mind az Android, mind az iOS rendszerek számára, egy teljesen új módszert kínál a személyes higiénia figyelésére és ellenőrzésére. Hála az alkalmazásnak az Oral-B alkalmazás betekintést nyújt a tisztítás előrehaladásába, a statisztikákhoz, a tisztítási tippekhez és sok más tipphez és funkcióhoz.

Az Oral-B Smart tudja, mikor kell cserélni a fejet

A kefe automatikusan figyelmeztet, hogy a tisztítófejet ki kell cserélni. A kék szálak fokozatosan elhalványulnak használat során, és amikor már 50% -uk elhalványul, eljön a csere ideje. Az Oral-B egyetlen töltéssel akár 2 hétig is használható. Az akkumulátor állapotát a töltésjelző segítségével kényelmesen megfigyelheted. Válassz egyedi fogkezelést és egyszerűsítse a fogmosást az Oral-B Smart 4 4100S készülékkel.


Paraméterek

Díjak
dTest Kész!
Rendeltetés
Felnőtteknek Kész!
Mozgások száma/perc
40 000 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
3 Kész!

Díjak

Díjak
dTest Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B SmartSeries Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Smart 4 4100S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Smart 4 4100S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Smart 4 4100S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 4 4100S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 4 4100S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ