Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B - Smart 5 CrossAction

Termékkatalógus
Oral-B - Smart 5 CrossAction
5 1 értékelés
Elektromos fogkefe - tölthető markolat, 5 üzemmód, beleértve a fogfehérítő, érzékeny és fogínyápoló fogmosási módokat, 3 fogkefefej, 1 műanyag tok
Kód:  ORAEK049 Termékszám:  4210201187455 Gyártó honlapja:

Oral-B - Smart 5 CrossAction

Oral-B Smart 5 elektromos fogkefe egyedülálló 3D rendszerrel és praktikus utazótokkal. A kerek fej akár 100%-kal több lepedéket távolít el, így az íny a hagyományos fogkefével történő fogmosással szemben jobb egészségre tesz szert. A kefe további előnye a SmartRing vizuális és hangszenzor, amely nyomon követi a fogínyre gyakorolt nyomást, fogmosás során. A fogkefe a teljes dentális higiénia érdekében 5 üzemmódot kínál, amelyek a következők: mindennapos, mélyreható, fogínyápoló, fogfehérítő és érzékeny fogmosási mód. Az Oral-B Smart 5 fogkefe professzionális, 4 x 30 másodpercre állított időmérővel is el lett látva. Az utazótok mellett, a csomagban 3 db fogkefefej és egy okostelefon-tartó is található. A fogkefe az okostelefonokra telepíthető Oral-B alkalmazáshoz Bluetooth technológia révén csatlakozik.

Oral-B Smart 5 elektromos fogkefe - legfontosabb jellemzők

  • Az Oral-B Smart 5 elektromos fogkefe 3 db fogkefefejjel rendelkezik
  • Fogkefe 5 üzemmóddal: hagyományos, mélyreható, fogínyápoló, fogfehérítő és érzékeny fogmosási mód
  • Egyedülálló 3D rendszer - 8 800 oszcilláció, 40 000 pulzálás percenként
  • Professzionális időmérő: 4 x 30 másodperc
  • Audio/Vizuális nyomás szenzor
  • Utazótok és okostelefon-tartó mellékelve
  • Az Oral-B fogkefe, Bluetooth segítségével csatlakoztatható az Oral-B alkalmazáshoz

Oral-B elektromos fogkefe

Az Oral-B fogkefe működéséről Li-ion akkumulátor gondoskodik, amely egyetlen töltéssel akár két hétig is használható. A fogkeféhez számos speciális fogkefefejet csatlakoztathatsz. Az Oral-B Smart 5 fogkefe a következő fogkefefejekkel kompatibilis: CrossAction, 3DWhite, Sensitive Clean, Sensi Ultrathin, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Power Tip, Dual Clean és Ortho Care.

 

Paraméterek

Mozgások száma/perc
40 000 mozgások/perc Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
3 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B - Smart 5 CrossAction Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Smart 5 Cross Action. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Smart 5 Cross Action. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 5 CrossAction. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 5 CrossAction.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ