A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Oral-B Vitality Cars

Termékkatalógus
Oral-B Vitality Cars
4,6 16 értékelés
Elektromos fogkefe -gyermekeknek, Disney Verdák motívummal, 1 elektromos eszköz, 1 fogkefefej
Kód:  ORAEK055 Termékszám:  4210201181088

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Vitality Cars

Ověřená technologie čištění
 

Az Oral-B Stages Power elektromos gyermek-fogkefe Disney Verdák motívummal oszcilláló-forgó technológiát alkalmaz,  és igen fejlett fogtisztítást biztosít. Segít abban is,  hogy a gyermekek szórakoztatva mossák fogaikat, és a maximumot kihozzák a szájápolásból.

Extra měkká vlákna
 

Az  elektromos fogkefe forgó kefe-feje extra puha szálakat tartalmaz, azért, hogy a gyermek alapos fogtisztaságot érhessen el vele, miközben megtanulja a helyes szájápolási szokásokat. A dizájn ideális gyerekeknek 3 éves kor fölött, tökéletesen megfelel a szájméretnek,  és a gyermekek kiskezük növekedéséhez is alkalmazkodni tud a hatékony és ugyanakkor kíméletes fogmosási eszköz.

Nabíjecí baterie
 

Egy praktikus, újratölthető akkumulátor található a fogkefe szárában, és ez biztosítja azt, hogy a fogmosáshoz csak meg kelljen nyomni egy gombot, és már működik is. Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 5 napig is működhet.

Disney Magic Timer (varázslatos időzítő alkalmazás)

Az Oral-B  bevezetett egy innovatív módszert arra, hogy segítse a gyermekeket abban, hogy megfelelő ideig mossák fogaikat. A Disney Magic Timer időzítő  alkalmazás mutatja a kedvenc Disney-figurákat a gyermekeknek fogmosás közben. 10-ből 9 gyermek hosszabb ideig fogja tisztítani a fogait ennek az alkalmazásnak köszönhetően. Mindössze meg kell vásárolni egy Oral-B Stages terméket, le kell tölteni a Disney Magic időzítőt, és be kell szkennelni a terméket a telefonnal.  A kedves figurák azonnal megjeleníthetőek lesznek.

A gyerekek jelvényeket és jutalmakat kaphatnak, minél gyakrabban és hosszabban használják a Disney Magic Timert fogtisztításra, és ez az eszköz támogatja az egészséges szájápolási szokások megismerését / megszerzését.
 


Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen előnyöket szereznek a gyermekek, miközben ezzel az elektromos fogkefével mossák fogaikat?
Ha Ön egy hatékony elektromos fogkefét ad a gyermeke kezébe, hogy megmossa a fogait, akkor ezáltal segít neki abban, hogy alaposan megtanulja megtisztítani a fogait, még akkor is, ha nem sajátította még el teljes mértékben a szájápolási technikát.
 

Hogyan tud a  Disney Magic Timer időzítő alkalmazás segítséget nyújtani a gyermekemnek abban, hogy minél hosszabb ideig mossa a fogát?
A Disney Magic Timer időzítő alkalmazás az Oral-B cégtől Disney karakterekkel szórakoztatja a kicsiket, és segít nekik abban, hogy a fogaikat legalább 2 percig tisztítsák, amint azt a fogorvosok is tanácsolják. Csak olvassa / szkennelje be a terméket az Oral-B Stages sorozatból, és a rajta megjelenő karakterek bekerülnek az okostelefonba, amely megnyitja a képet!  Minél hosszabb ideig mossa egy gyermek a fogát, annál több képet láthat. Minél több gyermek tisztítja a fogát minél  gyakrabban, annál több képet tudnak megjeleníteni. Az alkalmazás tartalmaz egy praktikus naptárat is, amely lehetővé teszi, hogy nyomonkövessék a gyermek fejlődését a szájápolási technika terén. 
 

Hogyan lehetek biztos abban,  hogy a gyermekemnek egy jó szájápolási terméket vásároltam,, amikor olyan sok van belőlük a piacon?
Az Oral-B Stages szájápolási termékeket úgy tervezték, hogy a gyermek fejlődésének minden egyes szakaszában az ő igényeinek megfeleljenek a szájápolási technikák terén. Ha Oral-B Stages termékeket vásárol, keresse azokat, amelyek megfelelnek a gyermek életkorának! Ha így cselekszik, biztos lehet benne, hogy kiválasztotta az Ön gyermekének legmegfelelőbb terméket.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Vitality Cars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids Cars. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Vitality Cars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Cars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Cars.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ