A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Oral B Vitality Jégvarázs

Termékkatalógus
Oral B Vitality Jégvarázs
4,5 15 értékelés
Elektromos fogkefe - gyermekek számára, már 3 éves kortól használható, újratölthető, 2D rendszer (7600 forgás percenként), Jégvarázs minta, különleges fogmosófej a gyermek fogak számára, töltőállomással + Jégvarázs-mintás tolltartóval
Kód:  ORAEK035 Termékszám:  4210201181385 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral B Vitality Jégvarázs


le
Ověřená technologie čištění

Az Oral-B Stages Power elektromos gyermek fogkefét a Jégvarázs karakterek mintája díszíti, a fogkefét pedig oszcilláló-forgó technológia és innovatív fogtisztítás jellemzi. Biztosíts gyermekeid számára kellemes szórakozást, miközben kellő szájápolásban részesülnek.

le
Extra měkká vlákna

Az elektromos fogkefe forgó feje extra puha sörtékből áll, így a gyermekednek alapos fogtisztításban lehet része, miközben elsajátítja a helyes szájápolási szokásokat. A gyermekbarát dizájnú fogkefe 3 éves kortól alkalmas a gyerekeknek, tökéletesen megfelel a kisebb szájmérethez, emellett a felcseperedő korosztály olyan eszközt kap, amely rendkívül hatékony és egyben gyengéd segítség a fogmosásban.

le
Akumulátor baterie

A fogkefe nyelében praktikusan tárolt akkumulátor igazán mókás fogmosást kínál, amely gombnyomásra indul is. Az akkumulátor élettartama egyetlen feltöltéssel akár 5 napos üzemidő is lehet.

le
Aplikace Disney Magic Timer

Egy innovatív módja a gyermek fogmosás optimális idejének fenntartására - a Disney Magic Timer időzítő az Oral-B-től, ahol a gyermekedet kedvenc Disney-figurái várják. 10-ből 9 gyermek hajlandó hosszabb fogmosásra az alkalmazásnak köszönhetően. Vásárolj bármely Oral-B Stages termékből, majd töltsd le a Disney Magic időzítőt a telefonodra a termék kódjának beolvasásával. Máris láthatod a mozgó figurákat.


A Disney Magic Timer időzítő alkalmazás felfedi a hosszabb fogmosás titkát.

le
Tiszta és Discover

Sikálj és találj!

A gyermek fogmosás által fedheti fel a titkos képeket. Minél hosszabb ideig tart a fogmosás, annál nagyobb rész válik láthatóvá a képből.

le
Szórakozás Rewards

Szórakozás és jutalmak

A gyerekek jelvényekben és jutalmakban részesülhetnek, minél gyakrabban használják a Disney Magic Timer időzítőt a fogmosáshoz, amely támogatja az egészséges szájápolási szokások kialakulását.

le
ellenőrzési folyamat

Ellenőrzési folyamat

Az alkalmazás egy praktikus naptárt is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy nyomon követhesd a gyermek szájápolási szokásait. 



Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen előnyökkel jár a gyermekek számára, hogy az elektromos fogkefét használják?
Annak ellenére, hogy gyermeked még nem biztos hogy tökéletesen elsajátította az alapos fogmosás fortélyait, az elektromos fogkefével  garantált az alapos és hatékony fogtisztítás.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy ez a termék a megfelelő a gyermek szájápolására, amikor olyan nagy a választék a piacon?
Az Oral-B Stages szájápolási termékeket úgy tervezték, hogy a gyermek fejlődésének minden egyes szakaszában kielégítse szájápolási igényeit. Ha Oral-B Stages termékeket vásárolsz, győződj meg róla, hogy a választott termék megfelel a gyermek életkorának. Így biztos lehetsz abban, hogy a gyermekednek legmegfelelőbb terméket választottad.  

Hogyan tudja a  Disney Magic Timer időzítő alkalmazás hosszabb fogmosásra ösztönözni a gyermekemet?
Az Oral-B Disney Magic Timer időzítő alkalmazás a Disney karakterekkel szórakoztatja gyermekedet, így éri el, hogy legalább 2 percig mossa a fogait, amely időtartamot a fogorvosok is ajánlanak. Csak olvasd be az Oral-B Stages termék kódját és a a rajta található karaktert, majd az így megkapott képet nyisd meg az okostelefonodon.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Vitality Jégvarázs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids Frozen + penál. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral-B Vitality Kids Frozen + penál. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kids Frozen + Hülle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kids Frozen + Hülle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ