A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Oral-B Stages Kids Elektromos Fogkefe Jégvarázs Mesefigurákkal

Termékkatalógus
Oral-B Stages Kids Elektromos Fogkefe Jégvarázs Mesefigurákkal
4,7 47 értékelés
Elektromos fogkefe - gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott, 2D rendszer, 7600 oszcilláló forgómozgás percenként, 1 speciális gyerekfogakhoz való fej, 1 töltőállomás
Kód:  ORAEK022 Termékszám:  4210201154686 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral-B Stages Kids Elektromos Fogkefe Jégvarázs Mesefigurákkal Megszűnt

Oral-B Stages Kids Elektromos Fogkefe Jégvarázs Mesefigurákkal

A bájos Jégvarázs mesefigurákkal tarkított Oral-B Stages Power elektromos gyerekfogkefék kisfiúk és kislányok számára egyaránt szórakoztató élménnyé varázsolják a fogmosást, és kimagasló tisztítóerőt adnak az apró kezekbe. Az extra puha sörtékkel rendelkező tölthető elektromos fogkefe ideális az apró szájak tisztítására, és kompatibilis az Oral-B Disney Magic TimerApp alkalmazással. Töltse le az alkalmazást, amely segít gyermekeinek a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában, és megtanítja a gyerekeket az életre szóló helyes fogmosási szokások kialakítására.

Legfontosabb jellemzők

  • A rezgő PowerHead fogkefefej több felületet képes elérni, körbeölelni és hatékonyan megtisztítani
  • Extra puha sörtéi olyan kíméletesen tisztítják a fogakat, akár a puha manuális fogkefék
  • Több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék
  • A Disney Jégvarázs figurák vidám élménnyé változtatják a fogmosást
  • Kompatibilis a Disney Magic TimerApp alkalmazással, amely segít a gyermekeknek a hosszabb ideig tartó fogmosásban
  • A Magic Timer App alkalmazás segítségével tízből kilenc gyermek hosszabb időt tölt fogmosással
  • A tölthető akkumulátor akár 5 napig működteti a fogkefét
  • Használata 3 éves kortól ajánlott

Biztonság

Rendszeresen ellenőrizze a vezeték épségét. Amennyiben a vezeték sérült, vigye a töltőegységet egy Oral-B Braun szakszervizbe. Ha a készülék megsérült vagy meghibásodott, függessze fel a használatát. A terméket 3 év alatti gyermekek ne használják. A készüléket gyermekek, illetve csökkent fizikai, szenzoros vagy mentális képességekkel rendelkezők kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett használják. Általában javasoljuk, hogy a készüléket gyermekek elől elzárva tartsa. Győződjön meg róla, hogy a készüléket nem használják játék céljából. Amennyiben a készüléket leejtették, a kefefejet akkor is célszerű kicserélni a következő használat előtt, ha a fogkefén nincsenek látható sérülésnyomok. Ne helyezze és ne tárolja a töltőt olyan helyen, ahol a fürdőkádba vagy a mosdókagylóba eshet. A töltőegységet ne merítse vízbe vagy más folyadékba. Amennyiben a töltő vízbe esik, ne nyúljon utána. Helyette azonnal húzza ki a konnektorból. Ne alakítsa át és ne próbálja megjavítani a készüléket, mivel az áramütéshez, tűzesethez vagy személyi sérüléshez vezethet. A javításhoz keressen fel egy kereskedőt, vagy forduljon az Oral-B szervizközponthoz. A készüléket csak akkor szedje szét, amikor eltávolítja belőle az akkumulátort. Az akkumulátor eltávolításakor ügyeljen arra, hogy ne okozzon zárlatot a pozitív (+) és a negatív (-) sarkaknál. Ne helyezzen tárgyakat a készülék nyílásaiba/a töltőegységbe. Ne érjen nedves kézzel a villásdugóhoz, mert ez áramütést okozhat. A konnektorból történő kihúzáskor mindig a villásdugót, és ne a zsinórt húzza. Kizárólag rendeltetésszerű használatra. Csak a gyártó által javasolt kiegészítőkkel használható. Amennyiben bármilyen fogászati kezelés alatt áll, a készülék használatának megkezdése előtt konzultáljon a fogorvosával.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral-B Stages Kids Elektromos Fogkefe Jégvarázs Mesefigurákkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids D12K Frozen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Vitality Kids D12K Frozen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Vitality Kids D12K Frozen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B Vitality Kids D12K Frozen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ