Shop roku Shop roku

Oral B Vitality Precision Clean Orange

Termékkatalógus
Oral B Vitality Precision Clean Orange
4,7 16 értékelés
Elektromos fogkefe 2D rendszer egy tisztító program, egy terminál, töltő, Limited Edition
Kód:  ORAEK006 Termékszám:  4210201120728

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oral B Vitality Precision Clean Orange

Nem csak fehér mosoly

Ki nem álom egészséges fogak és a ragyogó fehér mosoly? Számos újratölthető fogkefe Oral B Vitality bizonyítottan javítja orális egészség, és így a megjelenésük. Klinikailag bizonyított, hogy rendszeres használata Ezeket a fogkeféket pozitív hatása nem csak hófehér mosoly, hanem az egészségét a fogíny.

Anélkül, irritáló íny

Fogkefe Oral B Vitality Precision Clean egy klinikailag igazolt minőségi 2D forgás és a rezgés technológiát, amely garantálja a tökéletes fogak nélkül tisztítható az ételmaradékokat és különösen nem irritálja íny. Amikor a hagyományos fogkeféknek általában akkor fordul elő gumi sérülés és az azt követő vérzés a fogak körül, és ezért a második napon a tisztítás nagyon fájdalmas. Az Oral B Vitality fogkefe a kellemetlenségért nagyon hamar elfelejteni. 

minden szabott

Choice fogkefefej szerint a vevő igényei indiviuálních mozog fogkefe Oral B Vitality magasabb osztályú, mint a többi kefe. Mindenki választhat az egy darab, hogy illik rá a legjobban, nem csak a keménység.És ez az egyik fő feltétele a megfelelő fogászati ??ellátást. 

Hogyan kell használni az elektromos fogkefe Oral B?

Fogmosás még soha nem volt könnyebb és kényelmesebb. Oneszerűen helyezze be az ecsetet a szájüreg és lassú, körkörös mozdulatokkal halad végig a teljes hossza a fogak. Nincs szükség, hogy túl nagy nyomást fogak - kefét a dentális plakk és egyéb törmeléket csúcsra is.Pontos időzítés beépített ecset 2 perc után arra figyelmeztetnek, hogy a tisztítás alatt. 

Miért az elektromos fogkefe?

Oral-B, fogorvosok leginkább ajánlott márka fogkefe a világon. Egyre több fogorvos most célszerű használni, elektromos fogkefe, mert ez segít megszünteti a gyakori hibákat, amikor fogmosás, ami oda vezethet, hogy súlyos egészségügyi problémák a szájüregben. Klinikailag bizonyított, hogy az összes elektromos fogkefék Oral-B eltávolítja akár 100% -kal több lepedéket, mint a hagyományos fogkefék.Elektromos fogkefék segít kiküszöbölni a hibákat a hagyományos fogkrémek, ami oda vezethet, hogy komolyabb íny problémák.

Előnyei Oral B Vitality fogkefe:

  • Fehéríti fogait természetesen
  • Eltávolítja akár 100% -kal több szennyeződést, mint a hagyományos fogkefék
  • Fogkefefej egy egyedi fényezés üreges, ami segít megőrizni a massza a fehérítés és polírozás
  • Hatékonyan tisztít és gyengéden masszírozza az íny

Műszaki paraméterek:

Típus: elektromos, elemmel
Oszcilláció: 7600 mozgások / perc
Tisztító program / Speed: Napi tiszta (tisztább)

A csomag tartalma:

Elektromos fogkefe Oral B Vitality Precision Clean Orange
Vége Precision Clean - 1
Hálózati töltő

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oral B Vitality Precision Clean Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Precision Clean Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oral B Vitality Precision Clean Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B Vitality Precision Clean orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B Vitality Precision Clean orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ