30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Orava HD-424

Termékkatalógus
Orava HD-424
4,5 2 értékelés
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,5 m hosszú kábel, fehér kivitel
9 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORAFV523 Termékszám:  HD-424

Orava HD-424

Tökéletes megjelenés, mintha a fodrásztól jönnél? A közismert Orava által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Kíméli a hajat és remek ápolást nyújt. A nagyszerű kialakítású hajszárító praktikus funkciókkal rendelkezik, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító motorja erős, és hosszú élettartamot kínál, teljesítményfelvétele pedig 2200 W. 3 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 2 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és fantasztikus lesz a végeredmény. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító Orava HD-424 Oldalnézet
Hajszárító Orava HD-424 Jellemzők/technológia

A közismert Orava HD-424 hajszárító legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert Orava hajszárító ápolja és kordában tartja a hajat
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 3 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 2 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,5 m
  • Kompakt kialakításának köszönhetően ideális utazásra
  • Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fehér

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A híres Orava hajszárító lenyűgöz vonzó kialakításával és a hajat ápoló funkciókkal A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A közkedvelt Orava hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. A haj fényes, puha és természetesen szép marad. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. Nincs hosszú várakozás, hiszen gyors bemelegedés funkcióval rendelkezik, így nem kell időt vesztegetned a kívánt hőmérsékletre való várakozással. A csomagban a neves Orava hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók akasztó pánt.

Hajszárító Orava HD-424 Tartozékok

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava HD-424 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava HD-424. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava HD-424. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava HD-424. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava HD-424.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ