AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Orava Hiluxe 2 C

Termékkatalógus
Orava Hiluxe 2 C
5 2 értékelés
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, krémszínű kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, kivehető szűrő
Változat
15 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORARK417 Termékszám:  Hiluxe 2 C

Orava Hiluxe 2 C

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. A stílusos Orava gyorsforraló 1,7 l űrtartalmat és könnyű használatot biztosít. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, nem tartalmaz nemkívánatos káros anyagokat, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. A kiváló minőségű Orava vízforraló energiafelhasználása 2000 W. A hasznos kivehető szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A megnyerő megjelenést krémszínű szín viszi tökélyre. A dekoratív megjelenésű és megbízható Orava vízforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

Vízforraló Orava Hiluxe 2 C Oldalnézet
Vízforraló Orava Hiluxe 2 C Jellemzők/technológia

A kiváló minőségű Orava Hiluxe 2 C vízforraló alapvető tulajdonságai

  • A hasznos Orava elektromos vízforraló segítségével az italok elkészítése gyors és hatékony lesz
  • Űrtartalma 1,7 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél (inox)
  • Az előnyös Orava gyorsforraló teljesítménye 2000 W
  • A készülék kialakításának fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Krémszínű kivitelű vízforraló
  • A kényelmes használatról praktikus forgótalp gondoskodik
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • A tartályban lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában helyezkedik el, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Orava Hiluxe 2 C Oldalnézet
Vízforraló Orava Hiluxe 2 C Jellemzők/technológia

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam vízforraló

Eme Orava vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem a könnyű használatot elősegítő forgótalppal is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. A tartályban található víz mennyisége azonnal látható a vízszintjelzőnek köszönhetően. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló működik.

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Krémszínű Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, USA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Orava Hiluxe 2 C termékhez:

Orava Hiluxe 2 S

Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, kivehető szűrő
Infó
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

Orava Hiluxe 2 B

Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, kivehető szűrő
Infó
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava Hiluxe 2 C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava Hiluxe 2 C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava Hiluxe 2 C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava Hiluxe 2 C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava Hiluxe 2 C.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ