Orava MC-101

Termékkatalógus
Orava MC-101
3,0 2 értékelés
Időjárás állomás Vezeték nélküli érzékelő hőmérsékletének mérésére, a belső és külső hőmérséklet, 4 előrejelzés ikonok, LCD kijelző hátsó piros ébresztőóra szundi funkcióval (szundítás), 2x AAA elem (nem tartozék)
Kód:  WO330d Termékszám:  MC-101

Orava MC-101

Mivel a meteorológiai állomás Orava MC-101're készen áll minden a kiszámíthatatlan időjárás. A nagy kiterjedésű, nagy kontrasztú kijelzővel eltekintve az aktuális hőmérséklet kívül és belül, a dátumot és az időt jeleníti meg a legközelebbi időjárás alakulását. Jelölje meg neki 4 piktogramok, amelyek alapján tudni fogja, milyen az időjárás hamarosan várható. A legtöbb információ nyert meteorológiai állomások külső érzékelővel. Ez vezeték nélkül csatlakozik hozzá, így a telepítés nagyon egyszerű és gyors. Érdekes memória a legalacsonyabb és a legmagasabb mért hőmérséklet. Használja, akkor képes lesz arra, hogy vezesse a fejlődés az időjárás statisztikák és rögzítse a rekord értékeket. Praktikus is egy ébresztőóra szundi.

áramellátás:
Station: 4,5 V (3 x 1,5 V-os AAA / AC adapter - tartozék)
Érzékelő 3 (2 x 1,5 V AAA)

Paraméterek

Funkció
Szundi, Hőmérő Kész!
Időjelző
Digitális Kész!

Funkciók

Funkció
Szundi, Hőmérő Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava MC-101 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava MC-101. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava MC-101. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava MC-101. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava MC-101.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ