A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Orava RSU-04 fehér

Termékkatalógus
Orava RSU-04 fehér
5 3 értékelés
Rádiómagnó - hordozható, akkumulátoros és hálózati, FM (VKV), AM (SV/MW) és SW tuner, ébresztőóra, automatikus kikapcsolás és óra, teleszkópos antenna, szín: fehér, tömege: 1,65 kg
Kód:  WO109d1 Termékszám:  RSU-04 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Orava RSU-04 fehér

Ez a multifunkcionális MP3 lejátszó felébreszti a zene iránti vágyát. A klasszikus design bármely modern berendezésű helyiségben tökéletesen mutat. A felső lapján találja a vezérlőpanelt és a forgógombos hangerőszabályzót. Természetesen egy távirányítót is kap, tehát a lejátszón lévő klasszikus gombokhoz lényegében nem is kell hozzányúlnia, és az ágy illetve karosszék kényelmében élvezheti a zenét.

Főbb jellemzők:

  • MP3 fájlok lejátszása USB flash drive-ról és SD/MMC kártyáról
  • Felvételeket készíthetünk USB flash drive-ra és SD/MMC kártyára
  • 3,5 mm-es vonalbemenet külső források csatlakoztatására
  • LCD kijelző kikapcsolható háttérvilágítással
  • Háromféle tápellátás (elektromos hálózathoz csatlakoztatva, AA elemmel és belső akkumulátorral)
  • Fejhallgató kimenet és beépített mikrofon

Egyedi jellemzők

Az észrevétlen USB csatlakozónak és SD kártyaolvasónak köszönhetően a számítógépén elmentett MP3 formátumú zenét most már bárhol élvezheti, ahol csak kedvet kap hozzá. A minőségi hang kialakításáról a lejátszó oldalán elhelyezett hangos sztereó hangszórók gondoskodnak. A lejátszó ébresztőórával is rendelkezik, amelynek köszönhetően már sosem fogja lekésni a fontos találkozókat.

Bárhol hallgathatja kedvenc zenéit

A minőségi vételhez a rádió egy teleszkópos antennával van szerelve, amelyet a hátsó oldala mögé rejthet szállítás közben. A lejátszót nem csak a helyiségen belül helyezheti át, hanem a kertben vagy kirándulás közben is élvezheti barátaival a zenét. A rádió tápellátási lehetőségeinek kínálata gazdag. Csatlakoztathatja elektromos hálózathoz vagy tehet bele AA típusú elemet. A rádiónak saját beépített akkumulátora is van, amely az elektromos hálózathoz csatlakoztatva automatikusan feltöltődik.

Paraméterek

Teljesítmény
4,4 W Kész!
Elem típusa
Ceruza (AA) Kész!
Tömeg
1,65 kg Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
4,4 W Kész!

Tápellátás

Elem típusa
Ceruza (AA) Kész!

Méret & súly

Tömeg
1,65 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava RSU-04 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava RSU-04 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava RSU-04 biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava RSU-04 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava RSU-04 weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ