Shop roku 30 dnů na vrácení

Orava VK-4017 W

Termékkatalógus
Orava VK-4017 W
3,3 7 értékelés
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, beépített szűrő, anyaga üveg
Változat
7 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORARK311 Termékszám:  VK-4017 W

Orava VK-4017 W

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. Az elegáns Orava gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű használatot biztosít. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például üveg. Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem egyszerűen és gyorsan tisztítható, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. Nem érzékeny a karcolódásra, valamint előnyei közé tartozik az ellenállóság a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. Ezen Orava vízforraló teljesítménye 2200 W. A hasznos beépített szűrő megóvja a vizet a vízkőtől és a szennyeződésektől. A vonzó stílust fehér szín viszi tökélyre. A dekoratív megjelenésű és megbízható Orava gyorsforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Orava VK-4017 W Oldalnézet
Vízforraló Orava VK-4017 W Jellemzők/technológia

Ezen Orava VK-4017 W gyorsforraló legfőbb jellemzői

  • Az elegáns Orava elektromos vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Kapacitása 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például üveg
  • Az előnyös Orava vízforraló energiafelhasználása 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony beépített szűrő
  • Fehér kivitelű gyorsforraló
  • A praktikus forgótalp kényelmes használatot tesz lehetővé
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló alapvető felszereltségéhez olyan biztonsági funkciók tartoznak, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Orava VK-4017 W Oldalnézet

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka gyorsforraló

A dizájnos Orava elektromos vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem praktikus forgótalpával is. Segítségével a vízforraló gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését. Ha forralás közben más irányba terelődik a figyelmed, és a vízről elfeledkezel, nem lesz szükséges ismételten felmelegíteni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett.

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Orava VK-4017 W termékhez:

Orava VK-4017 B

Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, beépített szűrő, anyaga üveg
Infó
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Orava VK-4017 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava VK-4017 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava VK-4017 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava VK-4017 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava VK-4017 W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ