30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sphero Nubby Cover Fekete

Termékkatalógus
Sphero Nubby Cover Fekete
4,5 2 értékelés
Védőfólia vízálló védőborító Sphero 2.0 robotlabdához.
Kód:  DDV2005d Termékszám:  ACW0BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Nubby Cover Fekete

Kapcsolja be a Sphero a legkeményebb off-road modell a szín kombinációja, amelyet választott. Időjárásálló borítás Orbotix sphero nubby Cover ad egy stratégiai előnyt nehéz terepen, mint a kavics, a víz vagy a beton, sőt Sphero megvédi a karcolásoktól vagy sérülés a játék során. Kiválaszthatja, fekete, tiszta, kék, zöld vagy narancs aroma.Adjon Sphero új lehetőségeket játékok, a mozgás és a sebesség.

Sphero 2.0 egy forradalmian új "mágikus golyó", amely ösztönösen vezérelhető smartpohonu vagy tabletta, és dönthető, megható és ringató. Sphero nem csupán egy gördülő labda, de ez jelenti egy új dimenziót a szórakozás, ahol ásni a világ hihetetlenül szórakoztató játékok. Sphero kínál egy csodálatos új módon játszani és irány az új élmények - az ún.továbbfejlesztett játék valóság. Virtuális szerencsejáték egyre interaktív a valós világban.Kiterjesztett valóság gömbi teljesen megváltoztatja játszottam eddig.

Úgy tervezték, hogy:
Sphero 2.0

Jellemzők:
vízhatlan film
Alkalmas különböző terepen - víz, kavics, beton

Színek:
fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Nubby Cover Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphere Nubby Cover Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orbotix Sphero Nubby Cover Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orbotix Sphero Nubby Cover Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ