A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Oregon BAR208HG

Termékkatalógus
Oregon BAR208HG
Időjárás állomás belső hőmérséklet és páratartalom mérés, valamint külső vezeték nélküli hőmérséklet és páratartalom érzékelő
Kód:  ORG023 Termékszám:  BAR208HG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oregon BAR208HG

Oregon BAR208HG egy kompakt hordozható meteorológiai állomás . Oregon időjárás állomás egy kijelzési értékek a belső és a külső hőmérséklet és a relatív páratartalom, hogy elérje 30 m a nyílt lehetősége, hogy megjelenítse a hőmérséklet ° F vagy ° C, vagy a képességét, hogy csatlakozni akár 3 Oregon vezeték nélküli érzékelők, amelyek közül az egyik beleértve. Ez az érzékelő lehetővé teszi az Oregon meteorológiai állomás számára a külső hőmérséklet és páratartalom mérését. Az Oregon narancs színű 5-ös kijelzővel, rádiós vezérlésű órával vagy időjárás-előrejelzővel is rendelkezik. Ennek köszönhetően mindig tudja, mi fog történni a közeljövőben, és készen áll rá.Ez az ideális hordozható meteorológiai állomás minden helyzetben.

Az Oregon BAR208HG meteorológiai állomás főbb jellemzői

  • Hordozható meteorológiai állomás
  • Beltéri és kültéri hőmérséklet és relatív páratartalom kijelzése
  • A csomag tartalmaz egy érzékelőt
  • A DCF-77 rádiójel által vezérelt óra
  • Kijelző megvilágítással 5 másodpercig
  • 5 időjárás előrejelző ikonok (napos, felhős, felhős, eső, hó)
  • Az időjárás előrejelzésének figyelmeztető szövege
  • Holdfázis
  • Szín ezüstben

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oregon BAR208HG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oregon BAR208HG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oregon BAR208HG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oregon BAR208HG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oregon BAR208HG.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ