Shop roku Shop roku

Oregon BAR208SBK

Termékkatalógus
Oregon BAR208SBK
Időjárás állomás - belső hőmérséklet és páratartalom mérése, illetve a vezeték nélküli jeladó révén külső hőmérséklet és páratartalom mérése egyaránt
Kód:  ORG025 Termékszám:  BAR208SBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oregon BAR208SBK

Az Oregon BAR208SBK egy kompakt, hordozható időjárás állomás. Az Oregon időjárás állomás a belső és külső hőmérséklet, illetve a relatív páratartalom megjelenítésére szolgál, amelyet nyílt terepen akár 30 m-es hatótávolság segít elő. A hőmérséklet megjelenítése történhet °F vagy °C mértékegységekben. Az Oregon állomás akár 3 vezeték nélküli szenzorhoz is csatlakoztatható, amelyek egyike a csomag részét képezi. Ezen érzékelő a külső hőmérséklet és páratartalom mérését teszi lehetővé. Az Oregon kijelzője 5 másodperce aktiválható, narancsszínű megvilágítással is el lett látva, továbbá a készülék rádióvezérelt órával, illetve a várható időjárásra figyelmeztető értesítésekkel is szolgál. Így mindig pontosan tudni fogja, hogy milyen időjárással számolhat, így arra alaposan felkészülhet. Az állomás minden helyzetben ideális készülékként szolgál.

Oregon BAR208SBK időjárás állomás - legfontosabb jellemzők

  • Hordozható meteorológiai állomás
  • Belső és külső hőmérséklet, illetve relatív páratartalom megjelenítésére
  • A csomag jeladóval érkezik
  • DCF-77 rádiójellel vezérlelt óra
  • Kijelző megvilágítása 5 másodperce
  • Időjárást előrejelző 5 ikon (napos, felszakadozott felhőzet, felhős, eső, hó)
  • Várható időjárásra figyelmeztető szöveg
  • Holdfázisok
  • Fekete színű kivitelben
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oregon BAR208SBK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oregon BAR208SBK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oregon BAR208SBK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oregon BAR208SBK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oregon BAR208SBK.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ