30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Oregon BAR292-G szürke

Termékkatalógus
Oregon BAR292-G szürke
4,8 4 értékelés
Időjárás állomás - inverz kijelzővel, választható színű kijelző, beltéri és kültéri hőmérséklet, illetve páratartalom mérése, ébresztő, időjárás előrejelzés, rádióvezérlésű idő, 2xAAA típusú elem (érzékelő), hálózati adapter, akár 5 csatlakoztatható érzékelő
Kód:  ORG010 Termékszám:  BAR292-G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oregon BAR292-G szürke

Modern időjárás állomás inverz kijelzővel és a háttérvilágítással hét különböző színben, amely az aktuális hőmérséklet szerint változik. Az állomás az időjárás előrejelzést praktikus szimbólumok által jeleníti meg a kültéri és beltéri hőmérséklettel együtt Celsius- vagy Fahrenheit-fokokban (választható). Természetesen nem hiányozhat a rádiójellel automatikusan vezérelt óra sem, amely garantálja a pontos időt. További méltányolandó funkciói közé tartozik a hangjelzéses ébresztő "szundi" funkcióval arra az esetre, ha szeretne még tovább aludni. Az áramellátást hálózati adapter biztosítja, amely a csomag tartozéka.

Fő sajátosságok

  • Beltéri és a kültéri hőmérséklet mérése
  • Beltéri és kültéri páratartalom mérése
  • Beállítható időzóna
  • Rádióvezérlésű óra és naptár
  • LED-es háttérvilágítású kijelző hét színben
  • Hangjelzéses ébresztő
  • Külső érzékelő

Műszaki adatok:
Méretek: 22 × 200 × 80 mm
Színkivitelezés: szürke
Tömeg: 250 g
 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oregon BAR292-G szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oregon BAR292-G šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oregon BAR292-G sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oregon BAR292-G grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oregon BAR292-G grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ