Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oregon BAR368P-BK

Termékkatalógus
Oregon BAR368P-BK
1,0 1 értékelés
Időjárás állomás - kivetítővel és kettős ébresztési funkcióval, vízálló hőmérséklet-érzékelő, kültéri és beltéri hőmérséklet mérése, légnyomás mérése, rádiójel-vezérlésű idő, dönthető kivetítő, hálózati adapter, 2 x AAA, 1xAAA típusú elem
Kód:  ORG014 Termékszám:  BAR368P-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oregon BAR368P-BK

Szeretne teljes áttekintést az aktuális helyzetről minden körülmény között? Bízza magát az Oregon stílusos időjárás állomására, amely nem csupán bravúrosan helyettesíti az ébresztőórát, hanem legfőbb előnye, hogy Önnek elég csupán kinyitnia szemét, máris tökéletes átfogó képet kap az aktuális időről, illetve hőmérsékletről. Az Oregon BAR368P-BK időjárás állomás minden szükséges információt egy szempillantás alatt a a rendelkezésére bocsát köszönhetően idő-, illetve kültéri hőmérséklet kivetítőjének. Az időjárás állomás visszafogott fekete design-ját a kontrasztos piros kivetítés, illetve a kijelző kék színű háttérvilágítása élénkíti fel. Így nem csupán praktikus, hanem időtlen kiegészítő is egyben. A remekül olvasható kijelzőnek köszönhetően mindig könnyedén szerezhet információt az aktuális beltéri vagy kültéri hőmérsékletről, légnyomásról vagy az időjárás előrejelzésről. Ne hagyja, hogy az időjárás megtréfálja Önt, már felkeléskor készüljön fel rá!

Fő sajátosságok

  • Elforgatható kivetítő idő és hőmérséklet megjelenítésére
  • Kijelző rövid időtartamú háttérvilágítása a zavartalan alvás érdekében
  • Ösztönösen egyszerű vezérlés
  • Ébresztő "szundi" funkcióval
  • időjárás előrejelzés
  • Elegáns fekete kivitelezés

Szem előtt minden, ami fontos

Irányítsa a kivetítőt oda, ahova Önnek megfelel, és bármikor is ébredjen fel, minden különösebb erőfeszítés nélkül láthatja, milyen kint az aktuális hőmérséklet, és hány óra van éppen. A vetítőcső könnyedén eldönthető akár 90°-kal előre vagy hátra, illetve a vetített kép szintén 180°- kal elforgatható. A kivetítő piros fénnyel világít, ezért éjszaka sem hat zavaróan

A készülék órája rádiójellel vezérelt, ezért minden körülmény között pontos. Élvezze ki az időjárás állomás ébresztő funkcióját, s használja teljes értékű ébresztőóraként. Mindjárt két ébresztési időt is kihasználhat egyszerre. A reggeli lustálkodás híveinek örömet szerezhet "szundi" funkciója, amely minden használat során 8 további édes percnyi lustálkodással örvendezteti meg. Ébredés után nyugodt körülmények között tudhat meg minden fontos információt az időjárásról, amely az ablak túloldalán várja.

További információk

Hőmérsékletmérési tartomány:
Beltéri: -5 ° C - 50 ° C
Kültéri: -20 ° C - 60 ° C

Mérési pontosság:
0,1 ° C

Napkelte és napnyugta ideje:
Nem

Holdfázis kijelző:
Nem 

Időjárás előrejelzés működési elve:
A légnyomás változása alapján

Időjárás előrejelző ikonok száma:
4 (napos, felhős, eső, hó)

Tengerszint feletti magasság beállítása:
Nem

Rádiójeles érzékelő átviteli frekvenciája:
433 MHz

Vezeték nélküli érzékelő hatótávolsága:
Akár 30 méter nyílt terepen

Csatornák száma:
5

Fő egység kijelzőjének méretei:
66 x 66 mm

Áramellátás:
Fő egység: hálózati adapter, 2 x 1,5 V AAA típusú elem (tartozék)
Vezeték nélküli érzékelő: 2 x 1,5 V AAA típusú elem (tartozék)

Egységek méretei:
Fő egység: 128 × 26 × 91 mm
Vezeték nélküli érzékelő: 96x 50 x 28 mm

Fő kijelző megvilágítása:
Rövid időtartam - 5 másodperc

  Kivetítő:  Idő és kültéri hőmérséklet megjelenítése. Kivetített kép elforgatása 180°-kal, vetítőcső irányítása 90°-kal előre vagy hátra. Tartalék elemes üzemelés esetén a kivetítés időtartama 5 perc.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oregon BAR368P-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oregon BAR368P-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oregon BAR368P-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oregon BAR368P-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oregon BAR368P-BK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ