Shop roku Shop roku

Telefon tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Telefon kiegészítők szükség szerint vásárolhatók a készülékhez. A telefon tartozékok plusz funkcionalitással látják el, vagy védik a telefonunkat, de növelhetik a felhasználói élményt is. Segítünk eldönteni, hogy melyik telefon kiegészítő a legalkalmasabb az egyes tevékenységekhez.

Tovább

A telefonos kiegészítők vásárlásánál ügyelj a kompatibilitásra

A telefon kiegészítők termékcsoport igen átfogó, amely hasznos és érdekes termékek sokaságát kínálja. Számos kategória közül választhatunk, a töltőktől kezdve a stabilizátorokon át a kontrollerekig. Bármit is keresel, vásárlás előtt mindig győződj meg arról, hogy a telefon tartozék teljes mértékben kompatibilis a mobiloddal.

Előfordulhat, hogy a nem eredeti telefon tartozékok nem fognak működni

A telefonos kiegészítők ára a mobilkészülék típusától és márkájától függően néhány ezer és több tízezer forint között mozog. Manapság néhány kattintással bármilyen, jelentősen olcsóbb ázsiai telefon kiegészítő rendelhető. Előfordulhat azonban, hogy a nem eredeti telefon kiegészítők nem működnek megfelelően. Vegyünk egy tipikus példát: a nem eredeti töltő sokkal lassabban, vagy egyáltalán nem tölti fel a telefont. Legrosszabb esetben a mobiltelefon rövidzárlatos lehet és tönkremehet.

i

AlzaPower telefon kiegészítők

Az AlzaPower mobiltelefon tartozékok nagy teljesítményű, megbízható és kedvező árú termékek. A tartótól kezdve a töltőkön át a kábelekig, power bankokig és hangszórókig mindent megtalálsz köztük. Először mindig győződj meg arról, hogy a telefon kiegészítő kompatibilis a telefonoddal. Szeretnél jó áron, megbízható mobiltelefon kiegészítőket vásárolni? Akkor jó helyen jársz.

Praktikus telefonos kiegészítők nem csak munkához

A mobiltelefon szinte minden foglalkozás alapvető eszköze. A megfelelő mobil tartozékok növelik a készülék funkcionalitását és megkönnyítik a munkát. Okos és praktikus telefon kiegészítők, amelyeket nem csak munkaidőben fogsz értékelni.

A készülék védelmét szolgáló telefon kiegészítők, telefontokok és hátlapok

A telefontokok és hátlapok elsősorban védő funkciót látnak el. Védenek a mechanikai sérülések ellen, és elnyelik az esetleges ütéseket. Népszerű telefonos kiegészítők a flip tokok és a hátlapok. Az esztétikai szempont is fontos. Választhatsz anyag, szín, design és márka szerint. A toknak kompatibilisnek kell lennie a mobileszköz típusával.

A mobiltelefon tartozékok között található bőr telefon tokok elegáns megjelenést kölcsönöznek a telefonodnak.

Üvegfólia, a kijelző védő telefon tartozék

Az üvegfólia kötelező telefon kiegészítő azon munkavállalók számára, akik olyan terepen vagy munkakörnyezetben dolgoznak, ahol fokozottan fennáll a mobileszköz leejtésének és sérülésének veszélye. Az üvegfólia sokkal tartósabb, mint a védőfólia. Megakadályozza, hogy a kijelző eltörjön vagy megkarcolódjon. De ez a telefon kiegészítő a hétköznapi felhasználók számára is nagyszerű.

Telefonos kiegészítő mindenkinek, a kijelzővédő fólia

A kijelzővédő megvédi a mobilkészülék kijelzőjét a mechanikai sérülésektől, szennyeződésektől és portól. Elegendő védelmet nyújt az átlagfelhasználók számára, és szinte minden telefontípushoz létezik megfelelő telefon kiegészítő.

Ne feledd, hogy az üvegfólia mindig magasabb fokú védelmet nyújt, mint a kijelzővédő fólia, hiszen leesés esetén megvédheti a töréstől.

Alapvető telefon tartozék, a töltő

A telefon töltő az alapvető mobil kiegészítők közé tartozik, amelyet a mobiltelefon csomagolása is tartalmaz. De nem kell ragaszkodnod a szabványos töltőhöz. Az irodába beszerezhetsz egy modern vezeték nélküli töltőt vagy töltőállványt, amely egyszerre tölti a fülhallgatót és az órát. Egy autós töltő vagy napelemes modell is nagyon praktikus telefon kiegészítő lehet.

  • Az USB-C szimmetrikus csatlakozótípus. Tehát mindkét oldalról csatlakoztatva működik.
  • A MicroUSB többnyire régebbi, Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokon vagy tableteken található.
  • A Lightning csatlakozó egyes Apple eszközök (iPhone, iPad és mások) tápellátására szolgál.
  • A vezeték nélküli töltők elektromágneses indukcióval biztosítják az energiaátvitelt. Ezek a telefonos kiegészítők szinte mindent megoldanak vezeték nélkül is.

Memóriakártya, telefon kiegészítő a tárhely növelésére

A memóriakártya ideális telefon tartozék a telefon memóriakapacitásának hatékony bővítésére. Gyakran készítesz fényképeket, vagy számos alkalmazást töltesz le és használsz aktívan? Ebben az esetben a telefon memóriája nagyon gyorsan megtelik. Viszont egy külső memóriakártya elég nagy tárhelyet biztosít.

  • A MicroSDHC kártyák 4 és 64 GB közötti kapacitással rendelkeznek, és normál használatra alkalmasak.
  • A MicroSDXC kártyák 8-tól 400 GB-ig terjedő tárhelyet kínálnak. Általános és professzionális használatra egyaránt alkalmasak.

i

A telefonos kiegészítők kínálatában SIM kártyák is találhatók.

Az OTG pendrive telefon kiegészítő az adatátvitelben segít

Az OTG pendrive (on-the-go) különösen azok számára hasznos telefon kiegészítő, akiknek gyorsan, egyszerűen és hatékonyan kell adatokat átvinniük a mobilról a számítógépre és fordítva. A gyors adatátvitel megkönnyíti a munkát és a szórakozást.

Érintőceruzák, telefonos kiegészítők nem csak tervezőknek

Az érintőceruzák a kialakításukban és az alkalmazott technológiában különböznek. A kiválasztás során figyelni kell a készülékkel való kompatibilitásra, valamint a tevékenységtől (felhasználási céltól) függően a hegy szélességére is. Az érintőceruza ideális telefon tartozék építészek, tervezők, mérnök- és művészhallgatók, valamint számos más kreatív és adminisztratív foglalkozás számára.


Telefon kiegészítők autóba és kerékpárra

Az autóba és kerékpárra tervezett telefonos kiegészítők között olyan intelligens és praktikus tartozékok találhatók, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon biztonságos kezelését, vezérlését és figyelemmel kísérését vezetés közben.

Telefon tartók, telefon kiegészítők úton levőknek

A telefon tartók két nagy csoportra oszthatók a közlekedési eszköz szerint:

  • Az autós mobiltelefon tartó a szélvédőre, a műszerfalra vagy például az autó szellőzőnyílásába helyezhető. A készülék kényelmes vezérlése mellett arról is gondoskodnak ezek a telefon kiegészítők, hogy mindig szem előtt legyen az okostelefonod.
  • A biciklis telefontartó a kormányra rögzíthető, és a telefon biztonságos használatát biztosítja kerékpározás közben, így a telefon könnyen kezelhető. Különösen a navigáció használata során értékelni fogod, hogy bármikor rá tudsz nézni a telefonra.

Az autós töltő telefon tartozék nem engedi, hogy lemerüljön a mobilod

Az autós töltő biztosítja a mobiltelefon akkumulátorának folyamatos áramellátását. A töltők vezetés közben is folyamatosan töltik a telefont, és egyes típusok a gyorstöltést is támogatják.

Kihangosító, a biztonságos közlekedést szem előtt tartó telefon tartozékok egyike

A kihangosító biztonságos híváskezelést kínál vezetés közben. Egyszerűen csatlakoztasd a telefonodhoz Bluetooth segítségével. Természetesen a vezeték nélküli kihangosítót nem csak az autóban lehet használni, ezek a telefon tartozékok mindennapi használatra otthon vagy az irodában is alkalmasak.

i

Szoktad használni a mobilt az autóban? A telefon kiegészítők megmenthetik az életedet

A mobiltelefon használata és kezelése az autóban minden hatodik közúti baleset oka. Vezetés közben fel szoktad venni a telefont? Az olyan telefonos kiegészítők, mint a kihangosító és a telefon tartó lehetővé teszik, hogy vezetés közben biztonságosan és jogszerűen telefonálhass.

Telefon kiegészítők különleges alkalmakra

Szeretnéd örökre megőrizni a nyaralások vagy hétvégi családi kirándulások szép emlékeit? A megfelelő telefon kiegészítő segítségével teljesen új perspektívából örökítheted meg a felejthetetlen pillanatokat. Fényképezz úgy, mint egy profi a szárazföldön és a víz alatt is. Melyik telefon kiegészítők lehetnek még hasznosak az utazásaid során?

Telefon tartozék vízimádóknak, vízálló telefon tok

A vízálló telefon tok biztosítja, hogy a mobilod mindig szárazon maradjon, így gondtalanul élvezheted a nyaralást a vízparton, és nagyszerű képeket készíthetsz a víz alatt.

Powerbank telefon kiegészítő a mobil üzemidejének meghosszabbításához

A powerbank az elektronikai eszközök (elsősorban okostelefonok, tabletek vagy laptopok) praktikus töltésére szolgál. Vannak ún. napelemes power bankok, amelyek a napenergiából nyert árammal táplálják a készülékeket.

Stabilizátorok, telefon kiegészítők fotósoknak

A stabilizátor lehetővé teszi, hogy minden helyzetben tökéletes képet készíts. Telefon tartozékok széles választékából választhatsz. A telefon kiegészítők kínálatában szerepelnek a világszerte népszerű szelfibotok is, amelyek számos okos funkcióval rendelkeznek.

Az objektívek olyan telefon tartozékok, amelyek magasabb szintre emelik a fényképezés élményét

Az objektív kivételes minőségben örökíti meg az összes értékes pillanatot. Az objektív segítségével többszörösére növelhetjük a távolságot, ahonnan rá tudunk zoomolni a lefényképezni kívánt témára. Csak csatlakoztasd a telefonhoz.


Telefon kiegészítők kikapcsolódáshoz

A mobil egy többfunkciós eszköz. A telefonos kiegészítők manapság már nem korlátozódnak a töltőkre, tokokra és akkumulátorokra. A mobiltelefon nagy teljesítményű számítógép, amely egyszerre több eszközként is működhet. A megfelelő telefon tartozékok segítségével a szórakozás végtelen forrásává válik.

A telefon tartozékok között található hangszórók mindig jó hangulatot teremtenek

A hangszórók nagyon népszerű telefon kiegészítők. Legnagyobb előnyük a hordozhatóság és a kompakt méret. A legelterjedtebb és legkényelmesebb megoldás a Bluetooth-on keresztüli telefon kiegészítő csatlakozás. A hangszóró kiválasztásakor a hangminőséget kell figyelembe venni. Ez a paraméterektől, valamint a hangszórók és a mélysugárzók számától függ.

Kontroller telefonos kiegészítők a maximális játékélményért

A mobil kontroller olyan gamer telefon kiegészítő, amelyet egyetlen lelkes játékosnak sem szabad kihagynia. A telefon kontroller segítségével konzolos játékélményt élvezhetsz. A telefon kiegészítő választása során vedd figyelembe az okostelefon típusát, szélességét és a modellt.

A mobil VR szemüveg telefon kiegészítő bárhová elvisz

A telefon VR szemüveg segítségével olyan világokban merülhetsz el, amelyekről eddig csak álmodtál. Hogyan működik mindez? Nagyon egyszerű - csak csatlakoztasd a telefont a szemüveghez, és kész. Míg a professzionális VR szemüvegek egy speciális kijelzővel rendelkeznek, a telefon tartozékok esetében ezt a funkciót közvetlenül az okostelefonod kezeli.

Mikrofonok, mint telefon tartozékok

A mikrofonok már nem csak a profik felszereltségét gazdagíthatják. Kiváló minőségű telefon kiegészítő mikrofont szerezhetsz be a mobilodhoz, amellyel videókat rögzíthetsz és streamelhetsz, vagy játékhoz használhatod.

Még egy alapvető telefon kiegészítő, a fülhallgató

A fülhallgató alap telefon kiegészítő, ahogy például a töltő is. Zavartalan zenehallgatáshoz és filmnézéshez elengedhetetlen. A modern vezeték nélküli fülhallgató nagyon praktikus megoldás.


További hasznos telefonos kiegészítők és menő mobiltelefon tartozékok

A mobiltelefon kiegészítők, mint például a kábelek és akkumulátorok a nélkülözhetetlen telefon tartozékok kategóriájába tartoznak, amelyek nélkül a készülék nem működik. A telefonos kiegészítők kínálatában manapság azonban számos olyan okos eszköz is szerepel, amely nem feltétlenül szükséges, de nagyban megkönnyítheti az életedet.

i

Az okos nyomkövető telefon tartozék segítségével könnyebben megtalálod a dolgaidat

Az okos nyomkövető igazán praktikus telefon kiegészítő. Sok időt megtakaríthat neked, amit egyébként a dolgaid keresgélésével töltenél. Csatlakoztasd a telefonhoz, így mindig látni fogod, hol van a kulcsod, pénztárcád vagy éppen a kiscicád.

A sterilizáló telefon tartozék védi az egészségedet

A telefon sterilizáló olyan modern telefon kiegészítő, amely szakszerűen és biztonságosan fertőtleníti a mobiltelefont. A fertőtlenítés életünk természetes részévé vált. A telefon gyakori tisztítása és fertőtlenítése közönséges tisztítószerekkel károsíthatja azt. A sterilizáló telefonos kiegészítők a te egészségedet és a mobil eszközt is védik.

Érzékeny adatokat tárolsz a telefonodon? Ezen keresztül vásárolsz, és használod az online banki szolgáltatásokat? Ebben az esetben egy eredeti vírusirtó program telepítése erősen ajánlott.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple 20W USB-C töltőfej Szállításra kész > 10 db
Töltő adapter kompatibilis bármely USB-C eszközzel. A tápkábel külön megvásárolható.
7 990 Ft

2.
Apple USB-C - Lightning 1m Szállításra kész > 10 db
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× lightning, egyenes végződés
6 290 Ft

3.
Viking 4 az 1-ben Pendrive USB 3.0 Raktáron változat szerint
Pendrive - külső, Apple Lightning, micro USB, USB 3.0 és USB-C csatlakozóval
9 790 Ft

Még több
17 491 termék
SP Connect Bike Bundle II iPhone 14 Pro
Telefontartó - kerékpárra, mechanikus, rögzítés kormányra, pozicionálható
27 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OGCPca29
4,8 144×
SanDisk microSDXC 256 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
19 420 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a3
4,8 66×
Apple USB-C - Lightning 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× lightning, egyenes végződés
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b2
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 128GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
8 330 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h2
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 512GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
18 840 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h4
5,0 15×
UGREEN Foldable Laptop Riser
Laptop állvány - helyet takarít meg az asztalon, 13 és 1,3" közötti készülékekhez, anyaga alumínium ötvözet + szilikon, magassága 201 mm-ig állítható, 180°-ig állítható szög, maximális terhelés 5 kg
Szuper ár
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre210
4,8 655×
Apple Airtag 4 db
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére és hangjelzés,jeltartomány: , cserélhető CR2032 elemek 12 hónap működési idővel, színű, mérete mindössze: 31,9 mm × 8 mm × 31,9 mm, súlya: 11 g, a lefedettség mértéke IP67
Szuper ár
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA065b2
4,8 144×
SanDisk microSDXC 1 TB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 1000 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
Szuper ár
54 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a5
4,5 60×
Romoss PEA40PF 40000mAh
Power bank 40000 mAh - teljes teljesítmény 22,5 W, 3 kimenet: 2× USB-A, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 3 A, max. kimeneti feszültség 12 V, gyorstöltés típusa USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol és Huawei Super Charger Protocol, LED állapotjelző, kijelző, Micro USB, USB-C és Lightning bemenet, tömege 916 g
14 170 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RMS012m35
4,6 301×
Apple MagSafe töltő
Töltő - MagSafe technológiával, beépített, 1 m hosszú USB-C töltőkábel, akár 15 W teljesítmény (az eredeti, 20 wattos Apple hálózati adapter használata esetén)
Leárazás -8 %
14 190 Ft 15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI012i1b32
4,9 1209×
Apple 20W USB-C töltőfej
Töltő adapter kompatibilis bármely USB-C eszközzel. A tápkábel külön megvásárolható.
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI012i1b48
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 1TB + + SD adapter
Memóriakártya 1000 GB - micro SDXC és SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
45 080 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba4
4,8 313×
SanDisk MicroSDX Ultra 512GB + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
20 230 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba3
4,4 67×
FIXED MagZen 2 10000mAh, vezeték nélküli töltés és MagSafe támogatás, fekete
Power bank 10000 mAh - teljes teljesítmény 20 W, 1 kimenet:, 1× USB-C, max. kimeneti áramerősség 2,22 A, max. kimeneti feszültség 12 V, LED állapotjelző, vezeték nélküli töltés, MagSafe, USB-C bemenet, tömege 219 g
18 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD095c24
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
12 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h3
4,8 313×
SanDisk MicroSDX Ultra 128GB + SD adapter
Memóriakártya 128 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba2
4,6 291×
SanDisk Ultra Dual GO 256GB USB-C
Pendrive 256 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A és USB-C csatlakozó, írási sebesség akár 150 MB/s, olvasási sebesség akár 150 MB/s, AES-128 szoftveres titkosítás, OTG, kulcstartó, anyaga műanyag, mérete 12,1 × 44,4 × 8,6 mm (Ma×Sz×H)
Szuper ár
13 010 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU051b5d
4,8 313×
SanDisk MicroSDXC Ultra 256GB + + SD adapter
Memóriakártya 256 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll hőnek, víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
Szuper ár
12 280 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2ba5
4,8 144×
SanDisk microSDXC 512 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adapter
Memóriakártya 512 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, A2 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban
29 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU828a5a4
5,0
DJI RS 3 Mini
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 2000 g, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, Bluetooth, USB-C, érintőképernyő és tripod állvány, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
159 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUCVI550a85
4,8 900×
Samsung MicroSDXC 64GB EVO Plus + SD adapter
Memóriakártya 64 GB - micro SDXC, olvasási sebesség akár 130 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, V10 Video Speed Class, A1 Application Performance, 4K videofelvétel, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek és ütődésnek
Szuper ár
6 020 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SASD016h1
4,9 378×
SanDisk microSDHC Ultra 32GB + SD adapter
Memóriakártya 32 GB - micro SDHC, olvasási sebesség akár 120 MB/s, írási sebesség akár 10 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U1, A1 Application Performance, adapter klasszikus SD-hez a csomagban, ellenáll víznek
4 910 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DT807j2f2b1b
4,3 25×
Hohem iSteadyM6 Kit
Stabilizátor - telefonhoz/fényképezőgépekhez, teherbírása: 400 g, akkumulátor élettartama: 18 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, beépített powerbank, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
88 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH015
4,7 1312×
Xbox Wireless Controller Carbon Black
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobiltelefon és Tablet platformhoz, kompatibilitás: Android, iOS, Windows 10, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), AA elemek, vibráció, analóg stick, fekete kivitel
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO001SC1

Telefon tartozékok

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Telefon tartozékok

A Telefon tartozékok kategóriában összesen 17491 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefon tartozékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább telefon tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefon tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefon tartozékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ