30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Orion gumi seprű + teleszkópos bot

Termékkatalógus
Orion gumi seprű + teleszkópos bot
4,1 8 értékelés
Partvis A teleszkópos bottal ellátott seprű erős gumiszálakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a haj és a haj könnyű seprését a padlóról, és alkalmas a szőnyegek szennyeződésének seperésére is. Gyakran használják fodrászokban, medencékhez, szaunákhoz, garázsokhoz is alkalmas - minden kemény és puha felületre. A gumi megakadályozza a statikus elektromosság kellemetlen hatását. Hosszú távú felhasználást kínál - a sörték nem nemezeltek, és egyenesek és rugalmasak maradnak. A gumi sörték felületére piszok tapad, ahonnan könnyedén leöblítheted vízzel. A gumilapát lehetővé teszi a víz eltávolítását. Akasztás lehetősége. Anyag: műanyag, fém, gumi. Méretek: szé. 31 cm, d. 73 - 126 cm.
5 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ORISme695 Termékszám:  711905
Orion gumi seprű + teleszkópos bot 5 290 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Orion gumi seprű + teleszkópos bot

Ha olyan seprűt keresel, amelyet szakemberek is használhatnak, például egy fodrászszalonban, akkor az Orion teleszkópos bottal ellátott gumiseprű lesz a  megfelelő választás a számodra. Erős gumiszálainak köszönhetően a padlóról, de a szőnyegekről is felsöpri a koszt. Kemény és puha felületekre egyaránt alkalmas. A fodrászat mellett ideális medencék vagy szaunák ápolására is. Nem kell foglalkozni a statikus elektromosság hatásával: a gumiszálaknak köszönhetően elkerülhető, ezek ráadásul nagyon hosszú élettartammal bírnak, mivel nemezeltek és megtartják alakjukat. És hogy az Orion seprű sose legyen útban, bárhová felakaszthatod, ahová csak szeretnéd.

Az Orion gumiseprű teleszkópos rúddal főbb jellemzői

  • Tömör gumiszálak padlók és szőnyegek megtisztításához
  • Az Orion teleszkópos rúddal ellátott seprű egyaránt alkalmas kemény és puha felületekre is
  • Gyakran használják medencéknél, szaunákban vagy fodrászatokban
  • A gumiszálakat vízzel könnyedén letisztíthatod, ráadásul nagyon tartósak is, mivel megőrzik alakjukat
  • Felakasztható
  • Műanyagból, fémből és gumiból készült, 31 cm széles és 73-126 cm hosszú

Karbantartás, anyag és méretek
Az Orion gumiseprű karbantartása nagyon egyszerű, a gumiszálakra tapadt szennyeződéseket könnyedén leöblítheted vízzel. Ezután egyszerűen gumilapáttal kivezetheted a vizet a sörtékből. A seprű műanyagból, fémből és gumiból készül, méreteit tekintve 31 cm széles és 73-126 cm hosszú. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORION Smeták gumový+teleskopická hůl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orion - Zmeták gumový+teleskopická tyč.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ