A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

GORENJE ORK192BK

Termékkatalógus
GORENJE ORK192BK
5 2 értékelés
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, SN, N, ST és T klímaosztály, hűtőszekrény kapacitás 227 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, fekete kivitel, kijelző, ionizáló, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 194 × 60 × 66,9 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  GORE001f2 Termékszám:  ORK192BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE ORK192BK

Amennyiben kedveled a retro designt, a Gorenje kombinált hűtőszekrény megfelelő választás számodra. Nem csak nagy tárolóhellyel büszkélkedhet, hanem a legmodernebb technológiákkal, funkciókkal, és mindenekfelett az igazán energiahatékony, E energiabesorolással is. A hűtőszekrénnyel ezáltal jelentős pénzt takaríthatsz meg a működési költségeken. Meg kell említenünk az intelligens AdaptTech rendszert is, amely gondoskodik az optimális hőmérséklet megőrzéséről a hűtőszekrény belsejében, függetlenül attól, milyen gyakran nyitod ki. Így biztosítja az ételek frissességének és tápanyag tartalmának megőrzését.


Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos retro megjelenés, amely bármely konyhába illik
  • Az E energiahatékonysági osztállyal pénzt takaríthatsz meg
  • Ionizált levegő belső keringetése belső ventilátoron keresztül
  • Nagy méretű láda a hűtőszekrényben a gyümölcsök és zöldségek tárolására
  • Az ajtóban található mély polcok ideálisak a maximum 2,5 literes palackoknak is
  • LED mennyezeti világítás és digitális hőmérséklet-kijelző
  • Frostless technológia, kevesebb jég a mélyhűtőben

Gorenje - a legjobb dolog, amit választhatsz

Prémium minőség, fejlett anyagok, remek polcok, rengeteg funkció és csúcstechnológia. Ezekkel elemezhető leginkább ez a kombinált hűtőszekrény, amely valóban sokszínű. Az IonAir technológiával a természetes ionizálás folyamatát imitálja, így frissíti a hűtőszekrény belsejében a levegőt. Az AdaptTech intelligens memória tárolórendszerrel együtt biztosítja az ételek frissességének és tápanyag tartalmának hosszútávú megőrzését. Minden bizonnyal nagyra értékeled az ételek szupergyors fagyasztását, amely elsősorban a FastFreeze funkciónak köszönhető. A hűtőszekrény vezérlése és szabályozása a jól olvasható LED kijelző segítségével illetve az ajtó mögött található elektronikus szabályozóval történik. Természetesen rendelkezésedre áll a digitális hőmérsékletszabályozó is.

Rengeteg hely az élelmiszereknek

Összesen 322 literes tárolási kapacitásának köszönhetően garantáltan nem kell a helyhiány miatt aggódnod. A Gorenje hűtőszekrény klasszikus üveg polcokat, tojás- vagy jégkockatartót és magasságban állítható ajtópolcokat kínál. Említésre méltó az ajtóban található mély palackoknak tervezett polc, amely képes akár 2,5 literes üvegek tárolására is. Emellett a polcok olyan biztonsági rendszerrel rendelkeznek, amelyek szorosan a helyükön tartják az üvegeket, így akadályozzák meg az üvegek kiesését az ajtó nyitásakor. A gyümölcsök és zöldségeknek tervezett nagy méretű CrispZone rekesz HumidityControl rendszerrel érkezik. Ez teszi lehetővé, hogy a rekesz belsejében szabályozza a páratartalmat, így meghosszabbíthatod az ételek eltarthatóságát.

A FreshZone láda büszkélkedhet a hűtőszekrény egészében a legalacsonyabb hőmérséklettel, amely ideális a húsok, halak, gyümölcsök és zöldségek tárolására. Gondoskodik az ételek frissességének, aromájának, színének is ízének hosszútávú megőrzéséről. Természetesen elérhető az XXL SpaceBox rekesz is a fagyasztóban, amely alkalmas még a legnagyobb méretű hozzávalók elhelyezésére is.


Paraméterek

Klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Fekete Kész!
Design
Retro / Vintage Kész!
Magasság
194 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Design

Design
Retro / Vintage Kész!

Méretek

Magasság
194 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
66,9 cm Kész!

Hűtő/fagyasztó készülékek energetikai jellemzői 2021

Energiaosztály
E Kész!
Éves energiafogyasztás
236 kWh/annum Kész!
Űrtartalom (hűtőtér)
227 l Kész!
Űrtartalom (fagyasztótér)
97 l Kész!
Zajkibocsátási osztály
C Kész!

Belső elrendezés

Fagyasztórekeszek száma
Kész!
Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Hűtőkörök száma
1 × Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
4,5 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
76,5 kg Kész!

Csomagolás méretei

Csomagolás magassága
200 cm Kész!
Csomagolás szélessége
64 cm Kész!
Csomagolás mélysége
77 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Mit jelent az hogy használt, raktáron? Mennyire használt?

Kérdések és válaszok: GORENJE ORK192BK
Kiegészítők: GORENJE ORK192BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE ORK192BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE ORK192BK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ