Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Forever Happy Key BT

Termékkatalógus
Forever Happy Key BT
3,0 3 értékelés
Bluetooth kulcskereső kulcsokhoz, pénztárcákhoz, segít az elveszett tárgyak megtalálásában, Bluetooth 4.0, 30 m-es működési tartomány, 5 hónapos működési idő, kompatibilis az Android / iOS rendszerrel
Kód:  FRV026 Termékszám:  HAPPY-KEY-BT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Forever Happy Key BT

Nem szeretnéd hosszasan keresgélni a dolgaidat? A Forever Happy Key BT segítségével olyan tárgyakat kereshetsz meg, mint a táskák vagy a kulcsok. Telepíts egy alkalmazást az okostelefonodra, és láthatod a leválasztás előtte az utolsó helyet. Miután elvesztette a Bluetooth-kapcsolatot, hallható riasztás indítható a keresőben, és telefonhívást kapsz. A helymeghatározó is használható a telefon megtalálására vagy a távoli kamerakapcsolóként. A lokalizált trigger legfeljebb 5 hónapig tart egy töltéssel

A Forever Happy Key BT helymeghatározó chip legfontosabb jellemzők

  • A kisebb tárgyak vagy a telefon keresésére
  • Alkalmazások keresése (Android 4.3 vagy iOS 8+)
  • Riasztás leválasztása (80 dB)
  • Bluetooth 30 m-ig
  • Távoli kamera zár


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez a termék telefonos applikáción térképen mutatja, hogy merre található? Vagy csak "megcsörgetni" lehet, és hangeffektek alapján megtalálni?

Kérdések és válaszok: Forever Happy Key BT
Kiegészítők: Forever Happy Key BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forever Happy Key BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Forever Happy Key BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forever Happy Key BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forever Happy Key BT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ