Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Orrszőrnyírók, fülszőrnyírók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Titán
(12)
Acél
(40)
Rozsdamentes acél
(31)
Grafit
(3)
Tartozék típusa
Bajuszra
(54)
Hajra
(44)
Testre
(22)
Fülszőrre
(61)
Orrszőrre
(76)
Funkciók
Leöblíthető fejek
(47)
Vízálló
(29)
LED töltésjelző
(24)
Hossz beállítása
(22)
Lemosható fej
(20)
Min. vágási hosszúság
0 mm
3 mm
-
Max. vágási hosszúság
0,1 mm
25 mm
-
Típus
Női
(17)
Férfi
(93)
Szűrés

Az elektromos orrszőrnyírók a leghatékonyabb, legkíméletesebb és legbiztonságosabb eszközök nem csak az orrban, de a fülben növő szőrszálak eltüntetésére is. Egyes modellek könnyedén megbirkóznak a szemöldökigazítással, sőt, bármelyik testfelületen használhatók trimmelésre. Az orrszőrnyírók nagy előnye alacsony vételáruk is.

Tovább

Mire szolgál az orrszőr?

Az orrszőröknek fontos biológia szerepük van. Egyfajta porfogóként szolgálnak, megakadályozzák, hogy a porszemcsék bejussanak a tüdőbe és segítenek nedvesen tartani az orrnyálkahártyát. De természetesen ha nem szeretnél ősembernek kinézni, van arra mód, hogy kissé megritkítsd őket anélkül, hogy kárt okoznál ebben a kiegyensúlyozott védelmi rendszerben.

  • A kilógó szőrszálakat semmi esetben se tépd ki csipesszel vagy távolítsd el gyantával!
  • A szőrszálak megkurtításához használj lekerekített hegyű ollót.
  • A legbiztonságosabb módon egy orrszőrnyíró (trimmer) segítségével szabadulhatsz meg tőlük.

Mi az orrszőrnyíró és hogyan működik?

Az orrszőrnyíró (egyben fülszőrvágó) egy speciális borotva kúpos végződéssel, az orrlyukak formájához igazítva. A szőrszálak gyengéd levágására szolgál az orrban. Ugyanakkor használható a füljárat szélén lévő szőrszálak eltüntetésére is. Mitől jobb egy orrszőrvágó, mint egy olló?

  • Biztonságosabb és kíméletesebb a bőrhöz.
  • Egyenletesen és pontosan vág.
  • Sokkal gyorsabb és kényelmesebb.
  • Általában további funkciókat és tartozékokat kínál.
  • Már pár ezer forintért be lehet szerezni.

Hogyan válasszuk ki az orrszőrnyírót?

Fontos, hogy az orrszőrnyírónak ergonomikusnak kell a forma és a gombok elhelyezkedése szempontjából is, hogy vágás közben kézre álljon és egy kézzel is könnyen kezelhető legyen. Nem árt az sem, ha egyszerűen karbantartható, megfelelő pengékkel van felszerelve, hogy ne húzzák a szőrt, ugyanakkor ne irritálják a bőrt se. A csendes működés is lényeges szempont lehet.

Hagyatkozz vásárlótársaid véleményére, hogy melyik orrszőrnyíró modellt tartották a legmegfelelőbbnek. Minden termék leírásánál megtalálod az értékelést is.

Az orrszőrnyíró fejének típusai

Az ilyen készülékek alapvetően kétféle kivitelben elérhetők. Döntsd el, hogy orrszőrnyírásra (és fülszőrvágásra) fogod használni, vagy valami sokoldalúbbra vágysz. Célszerű odafigyelni a minimális vágási hosszra és a beállítható vágások számára is.

  • A forgófejes orrszőrvágó kerek, forgó pengékkel felszerelt fejjel van ellátva, amely pontosan illeszkedik az orrlyukakba és a fülekbe.
  • A függőleges vágófej nagyobb univerzalitást kínál. Egyszerre használható fül-, szemöldök- és természetesen orrszőrnyírásra is.

Forgó vágófejű orrszőrnyíró
Forgó vágófejű orrszőrnyíró

Függőleges vágófejű orrszőrnyíró
Függőleges vágófejű orrszőrnyíró

i

A multifunkcionális trimmelők cserélhető fejeket és különböző tartozékokat kínálnak. Egyes modellek a szakállvágással is megbirkóznak, sőt, bizonyos készülékeket akár hajnyírásra is használhatsz.

A pengék anyaga

A fül- és orrszőrvágóknak általában acél vagy rozsdamentes pengéi vannak. A gyakorlatilag elnyűhetetlen (és lényegesen drágább) titán pengék inkább a haj- és szakállvágókra jellemzők.

  • Acél penge: olcsóbb, kissé élesebb, de nem megfelelő karbantartás mellett idővel rozsdásodni fog.
  • Rozsdamentes penge: gond nélkül elöblíthető vízzel, de gyorsabban csorbul és kissé drágább is.

i

Egyes drágább modellek önélező pengékkel vannak ellátva.

A tápellátás típusa

Az orrszőrnyíró jóval kevesebbet fogyaszt, mint egy szakállvágó vagy hajvágó. Ebből fakadóan leggyakrabban elemes kivitellel lehet találkozni, a multifunkciós készülékeknél pedig akkumulátorossal. A választáskor azonban fontos kérdés az üzemidő, hogy egy töltéssel mennyi ideig működik az orrszőrnyíró. Ez az érték általában 45 és 120 perc között mozog.

  • Az akkumulátoros kivitelnek megvan az az előnye, hogy nem kell mindig elemek után kutatnod a lakásban. Az ilyen orrszőrvágók ára valamivel magasabb, és kapacitásuk idővel csökkenhet.
  • Az elemeket könnyű cserélni, és ennek köszönhetően az ezzel működő orrszőrvágó nem veszít az élettartamából. Vigyázni kell azonban, hogy az elemeket rejtő panelen keresztül ne jusson víz az orrszőrnyíró belsejébe.

A lemerült elemeket ne a kukába dobd! Ma már egyre több helyen le lehet adni a használt elemeket, próbáld meg pl. a legközelebbi drogériában.

Megéri vízálló orrszőrnyírót venni!

Az orrszőrnyíró rendszeres karbantartást igényel, ezért érdemes vízálló modellt választani, amelyet könnyen el lehet öblíteni folyó víz alatt vagy legalább egy lemosható vágófejű készüléket beszerezni. Mindezek mellett bizonyos időközönként érdemes ecsettel vagy tisztító spray-el is megtisztítani az orrszőrvágót.

Miben különbözik a férfi és a női orrszőrnyíró?

A nem kívánt szőrnövekedés nem csak a férfiakat érinti., a nők orrában ugyanúgy túlnőhet a szőr. Különbözik-e egymástól a női és a férfi orrszőrnyíró? A multifunkcionális szőrvágóknál a különböző tartozékok térhetnek el: a férfiaknak ajánlott változatoknál szakállvágó feltéteket is rejthet a csomagolás, a női kivitelhez pedig szemöldökfésű vagy akár bőrradírozó kefe is tartozhat. A legnagyobb különbség azonban a megjelenésükben van.

Férfi orrszőrnyíró
Férfi orrszőrnyíró

Női orrszőrnyíró
Női orrszőrnyíró

Az orrszőrnyíró helyes használata

Banalitásnak tűnik, de épp az ilyen egyszerű tevékenységekben lehet nagyot hibázni. A felesleges sérülések és kellemetlenségek elkerülése érdekében a következőképpen használd az orrszőrnyírót:

  • Mindig jól megvilágított tükör előtt végezd a szőrtelenítés.
  • Először alaposan mosd ki vízzel az orrlyukakat és hagyd megszáradni.
  • Enyhén döntsd meg a fejedet és az orrlyuk vonalán vág le a szőrszálakat.
  • Ne told fel túl mélyre az orrszőrvágót. Ne vágj le olyan szőrszálat, amely igazából nem zavar.
  • A művelet végeztével ne mosd ki az orrodat vízzel. A levágott, de esetleg bent maradt szőrszálakat fújd ki.

i

A fülszőrvágás lépései nagyon hasonlók. Döntsd meg a fejed, de ne túl mélyen és a szőrvágót egyszerűen told a füledbe a szükséges mértékig.

Miért veszélyes a szőrszálak kihúzkodása az orrból és a fülekből

Ahogy korábban írtuk, soha ne tépkedd az orrszőröket, mivel pótolhatatlan szerepük van. Ha nincs kéznél orrszőrnyíró, használj speciális ollót az orrszőrök megrövidítésére. Ezeknek lekerekített élük van, így nem áll fenn a sérülés veszélye.

  • A szőrszálak csipesszel, gyantával vagy lézerrel történő eltávolítása azért is veszélyes, mert ezek károsíthatják a nyálkahártyát és a bőr alatti érzékeny idegeket.
  • Ha a szőrtüszőbe beletörik egy szőrszál, az megtelik vérrel és elkezd gennyesedni, a gyulladás pedig átterjedhet a környező szövetekre is. A benőtt szőr pedig fájni és viszketni fog – az orron belül.
  • A szőrtelenítő krémeket is jobb, ha kerülőd, a mérgező anyagok belégzése nem igazán egészséges dolog.
Multifunkciós orrszőrvágó

A különböző gyártók gyakran versenyeznek azon, hogy mit tudnak egyes multifunkcionális orrszőrnyíró készülékeik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Series 3000 MG3740/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és LED töltésjelző, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
16 190 Ft

2.
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft

3.
Remington NE3850 Szállításra kész > 10 db
Trimmelő - orr- és fülszőrzetre, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális és rotációs orr- és fülszőrzet nyíró feltét, függőleges fésű szemöldök nyírásához), tápellátás típusa: elemes, nyomógombos vezérlés
4 590 Ft

Még több
93 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
Philips Multigroom Series 3000 MG3720/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és multifunkciós, 7 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 9 mm, hálózati tápellátás, elemes
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0027
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 40×
Braun All-In-One Series 5 MGK5445, 10in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs77
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Braun Series 3 MGK3421, 6in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 64×
Braun Series 3 MGK3421, 6in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs12
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 - Trimmelő
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,6 131×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs73
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 64×
Braun Series 3 MGK3441, 8in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs97
4,3 98×
Remington NE3850
Trimmelő - orr- és fülszőrzetre, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális és rotációs orr- és fülszőrzet nyíró feltét, függőleges fésű szemöldök nyírásához), tápellátás típusa: elemes, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN204
Braun Series 9 BT9441 - Trimmelő
A kiszállítás
ingyenes
4,7 26×
Braun Series 9 BT9441
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs70
5,0
Xiaomi Grooming Kit
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, hossz beállítása és lemosható fej, 8 kiegészítő, acél pengék, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, , nyomógombos vezérlés
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAse5
4,6 229×
Philips Series 3000 MG3740/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és LED töltésjelző, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA004
4,1 14×
Braun Series 7 BT7420
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs71
4,4 62×
Rowenta TN3011F0 Nose & Ear Specialist
Trimmelő - az orr- és fülszőrzetre, vízálló, nedves használatra, mosható, toldóelemek száma: 1, penge anyaga: acél és rozsdamentes acél, vágási beállítások száma: 1, üzemidő: 180 perc, tápellátás típusa: akkumulátor, gombos vezérlés, 15 év javíthatósági garancia
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZA2188
4,3 84×
Philips Series 3000 NT3650/16
Trimmelő - használható orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és hossz beállítása, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes (a csomag része), nyomógombos vezérlés
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA543
4,3 170×
Remington PG6030
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék, LED töltésjelző és hossz beállítása, 6 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 24 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZS004
4,5 316×
Sencor SNC 101BL
Trimmelő - használható orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, 2 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, elemes, nyomógombos vezérlés
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT6182d
Braun All-In-One Series 7 MGK7440, 11in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 131×
Braun All-In-One Series 7 MGK7440, 11in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs51
4,4
Remington NE7000 T-Series Detail Kit
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: vízálló és vízálló, 4 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes, forgógombos vezérlés
10 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA111
4,2 54×
Beurer HR2000
Trimmelő - használható orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, professzionális kivitel, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és hossz beállítása, 1 kiegészítő, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 6 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUZA001
4,2 36×
Philips Series 5000 NT5650/16
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és hossz beállítása, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes, nyomógombos vezérlés
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA482
5,0
Remington PG6130 Groom Kit
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek és önélező pengék, 10 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1,5 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
12 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA493
4,4 44×
Remington NE3870
Trimmelő - orrszőrzetre, alkalmas a barkó és a szakáll körvonalának formázására, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális orr- és fülszőrzet vágó, precíziós penge 5 állású vezetőfésűvel és vertikális fésű szemöldök nyírásához), minimális vágási hosszúság 1 mm, maximális vágási hosszúság 5 mm, üzemidő 220 min, tápellátás típusa: elem
Szuper ár
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN203
Braun Series 3 BT3430 - Trimmelő
Típusok
4,7 13×
Braun Series 3 BT3430
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs31
3,9
Rowenta x KARL LAGERFELD TN911LF0 Trim & Style
Trimmelő - szakállra és hajra, sokoldalú, 12 az 1-ben, rozsdamentes acél pengék, akár 15 év élettartamú pengék, nagy sebességű motor, önélező pengék, 6 fésű feltét, min. vágási hosszúság: 0,5 mm, max. vágási hosszúság: 18 mm, 120 perc üzemidő, 90 perc töltési idő, LED akkumulátor-jelző, mosható tartozékok és pengék, gyorstöltés, hálózati és akkumulátoros tápellátás, Wet & Dry technológia - 100%-ban vízálló, dizájn: ikonikus Karl Lagerfeld, színe: fekete, 15 év javíthatósági garancia
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZA480
5,0
Panasonic ER-CNT1-A301 Multishape
Kiegészítő - Multishape - orrszőrnyíró, fejlett kétoldalas pengék a tépés nélküli nyíráshoz, vákuumrendszer a szőrszál maradványok felszívásához, Vortex víztisztító rendszer
6 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANZA643
4,0 15×
SENCOR SHP 8305BK
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, testre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, nagy sebességű motor és ergonomikus csúszásmentes markolat, 12 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 3 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
18 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZV766
értékelésPhilips OneBlade Pro (BEMUTATÓ) Ha van egy olyan férfi szakállvágás, amiért a hölgyek rajonganak, az a páratlan borosta. A tökéletes elkészítéséhez szükséged lesz a Philips OneBlade Pro QP6650/61 szakállvágóra. Minden funkcióját kipróbáltuk. Hogyan sikerült?
A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.
Kipróbáltuk a Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós szakállvágót, amely számos eszközzel rendelkezik, amelyek a szakáll és a testszőrzet pontos kiigazítására, valamint hajvágásra is alkalmasak. Hogyan teljesített a tesztünk során?
értékelésRowenta TN6000F5 Forever Sharp (TESZT) – Tökéletes frizurához tökéletes szakáll – könnyedén! Jó ha tudod, hogy a szakáll, sőt a borosta is egyfajta frizura, amit be kell lőni és ápolni kell. Ehhez nyújt ideális segítséget a Rowenta TN6000F4 Forever Sharp trimmelő. Összeszedtük minden fontos jellemzőjét, hogy kedvet kapj hozzá.
További cikkek

Orrszőrnyírók, fülszőrnyírók

A Orrszőrnyírók, fülszőrnyírók kategóriában összesen 93 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó orrszőrnyírók, fülszőrnyírók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább orrszőrnyírók, fülszőrnyírók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb orrszőrnyírók, fülszőrnyírók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: orrszőrnyírók, fülszőrnyírók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ