30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Oscal S70 zöld

Termékkatalógus
Oscal S70 zöld
3,8 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,088"-es IPS kijelző 1560 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Mediatek MT6761 processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2,2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, 6580 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  OSC011b3 Termékszám:  OSC011b3

Oscal S70 zöld

Ez a fejlett Oscal S70 okostelefon szerves részét képezi a tartós az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,088" -es képernyővel van ellátva, amely mérete miatt az egyik legkedveltebb választás. Ideális nagyságot biztosít, amely lehetővé teszi a praktikus kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 4 magos Mediatek MT6761 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 32GB integrált memória áll rendelkezésre. A szükséges energiát az erős, 6580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. Biztosan értékelni fogod tartós kialakítását. Könnyedén ellenáll a földre esésnek 1,5 m magasból. IP68 és IP69K szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a modern Oscal okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Oscal S70 zöld ...
Mobiltelefon Oscal S70 zöld ...

Oscal S70 zöld mobiltelefon fontosabb jellemzői

  • Ez a tartós Oscal okostelefon 6,088" méretű képernyővel van ellátva
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A szükséges energiát az erős, 6580 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek és az ütéseknek az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,5 m magasból
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,088"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 500 Nits fényerőt biztosít
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 32 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 6580 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Oscal telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Oscal telefonnal tölthetünk el, mivel 6,088" IPS típusú kijelzője, mely HD 1560 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A telefont a fejlett Gorilla Glass védi, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Oscal okostelefon 500 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Oscal S70 zöld ...
Mobiltelefon Oscal S70 zöld ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a három hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Oscal okostelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával. Eme Oscal mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Eme Oscal mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6580 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Oscal S70 zöld ...
Mobiltelefon Oscal S70 zöld ...

Ezen Oscal okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A remek Oscal mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB RAM-mal rendelkezik, amellyel egyszerre több alkalmazást is futtathatunk vagy játszhatunk. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 32 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amit nem lesz olyan egyszerű megtelíteni, ezáltal zenék, filmek és játékok egész gyűjteményét képes tárolni. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Eme Oscal mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. A beépített FM rádió is biztosítja a zenehallgatást. A mobiltelefon jelző diódával is rendelkezik. Célja, hogy úgy küldjön értesítéseket, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

161,5 × 77,6 × 15 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

273 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,09" Kész!
Kijelző felbontása
1560 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 580 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Virtuális operációs memória
3 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Mediatek MT6761 Kész!
Grafikus gyorsító
IMG GE8300 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oscal S70 zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oscal S70 green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oscal S70 green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oscal S70 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oscal S70 grün.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ