Shop roku 30 dnů na vrácení

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Termékkatalógus
DJI Osmo Action 3 Standard Combo
4,4 21 értékelés
Kültéri kamera - vízálló, akár 4K felbontás és 120 képkocka/mp, akár 155 fokos látószög, gyorstöltés, hangvezérlés, függőlegesen és vízszintesen is rögzíthető, érintőkijelző, elektronikus stabilizálás
Változat
115 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CVIdji2207 Termékszám:  CP.OS.00000220.01 Gyártó honlapja:
DJI Osmo Action 3 Standard Combo 115 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

121 210 Ft
Szett megvásárlása

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Kültéri kamera minden kalandor számára, egyszerű vízszintes és függőleges felszereléssel

Menj, és rögzítsd összes élményedet az Osmo Action 3 akciókamerával! Gyorskioldó kialakítású, valamint vízszintes és függőleges rögzítési lehetőséget kínál. A kamera két színes képernyővel rendelkezik az elülső és a hátsó oldalon. Használd őket a paraméterbeállítások és a lejátszás egyszerű módosítására. A gyártó sokat dolgozott a kamera tartósságán és strapabíróságán, így félelem nélkül mehetsz vele búvárkodni vagy hegycsúcsokat meghódítani. Az Osmo Action 3 előnye a gyorstöltés támogatása, amellyel a kamerát mindössze 18 perc alatt 80%-ra töltheti fel. 

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


4K/120fps és szuper széles látómező

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


HorizonSteady képstabilizátor

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nagyfokú ellenállás és fagyvédelem

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Vízszintes/függőleges felszerelési lehetőség

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Vízálló 16 méterig

Osmo Action 3 Standard Combo kültéri akció kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Kettős érintőképernyők

4K felbontás és 155°-os szuper-széles látómező

Rögzítsd kalandjaid lélegzetelállító élményeit akár 4K felbontásban, 120 képkocka/másodperc sebességgel az Osmo Action 3 akciókamerával4 . A felvételek dinamikusak lesznek, tele lesznek finom részletekkel. Szeretnél széles felvételeket készíteni a környezetről? A 155°-os szuperszéles látómezőnek köszönhetően ez nem jelent problémát.

Az 1/1,7 hüvelykes kameraérzékelő élethű színeket biztosít

Az optimális képminőséget és színhűséget a színhőmérséklet-érzékelő biztosítja, amely intelligensen állítja be a fehéregyensúlyt és az AE-t. Az érzékelő nehéz megvilágítású környezetben is megbirkózik (pl. amikor mélyen a víz alá merülsz). Az Osmo Action 3 támogatja a HDR videókat, amely megkönnyíti a legapróbb részletek és a fény-árnyék átmenetek megörökítését is. Még 4K HDR felvételek készítésekor is aktiválhatod a stabilizálási módokat a stabil videók biztosítása érdekében. 

Akciókamera gyorskioldó kialakítással

A továbbfejlesztett gyorskioldó kialakítás lehetővé teszi az Osmo Action 3 akciókamera gyors rögzítését, így azonnal akcióba lendülhetsz. Ezenkívül az innovatív kialakítás növeli az ütésállóságot5 a mágneses erő és egy további pozicionáló kapocs kombinációjának köszönhetően. A védőkeret lehetővé teszi, hogy az Osmo Action 3 vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető legyen. Másodpercek alatt válthatsz a nézetek között - csak húzd ki, fordítsd el és csatlakoztasd vissza a kamerát. 

A nagy teherbírású akkumulátor nem hagy cserben

A téli sportok rajongói örülhetnek, mivel az Osmo Action 3 akkumulátora ellenáll a fagyos hőmérsékletnek -20°C-ig (-4°F). Ezenkívül elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy 150 percig folyamatosan rögzítsen nulla fok alatt is6. Nulla fok feletti hőmérsékleten történő felvételek esetén az akkumulátor élettartama még jobb lesz. Az Osmo Action 3 nagyszerű előnye a gyorstöltési technológia támogatása.A fényképezőgép mindössze 18 perc alatt 80%-ra8 tölthető fel,amely körülbelül két órányi forgatáshoz elegendő energia8.


Stabilizáló rendszer RockSteady 3.0 algoritmussal

Nem számít, hogy mit csinálsz épp. Az Osmo Action 3 a RockSteady 3.0 stabilizációs algoritmus következő generációjával rendelkezik, amelyet 4K felbontású felvételek készítésekor is használhatsz. A HorizonSteady segítségével a kamera rázkódása minden irányban hatékonyan kiküszöbölhető. A kép még erős rázkódás és teljes 360°-os forgás esetén is stabil marad. Ugyanakkor a HorizonBalancing segítségével ±45°-os dőlésszöget lehet korrigálni, és támogatja a stabil 4K videók rögzítését 60 képkocka/másodperc sebességgel.


Az Osmo Action 3 tartósságával emelkedik ki

Jó hír a búvároknak: az Osmo Action 3 16 m3 (52 láb) mélységig vízálló, így a víz alatti kalandjaid másokkal is megoszthatod. Ezenkívül az elülső és a hátsó képernyő, valamint a védőburkolat rendkívül tartós Gorilla Glass üvegből készült, amely ellenállóvá teszi az akciókamerát az akár 1,5 méteres magasságból történő leejtésekkel szemben5. A képernyőt és a védőburkolatot egyaránt borító hidrofóbbevonat gyorsan taszítja a vizet, hogy a képminőség ne sérüljön. 


Osmo Action 3 kényelmes vezérléssel

Az Action 3 elülső érintőképernyője ideális a vlogoláshoz és a szelfikészítéshez, valamint támogatja az általánosan használt érintésvezérlési funkciókat is. Amint vízszintes és függőleges tájolás között váltasz, az Osmo Action 3 felhasználói felülete automatikusan alkalmazkodik hozzá. Az érintőképernyők pedig elég érzékenyek ahhoz, hogy nedves kézzel is kezelhetők legyenek. 


Vezéreld a kamerát hangoddal

Ha minden kezed foglalt, és nem tudod kézzel irányítani az Osmo Action 3-at, használd a hangod. A kamera magas felismerési aránnyal fogadja a parancsokat. 


Az akciókamera hangfelvételt készít és támogatja a külső mikrofon csatlakoztatását

Az Osmo Action 3 alján egy rejtett mikrofon található, amely képes elnyomni a szélzajt a még jobb hangfelvétel érdekében. Külső mikrofonok is csatlakoztathatók az akciókamerához (egy univerzális 3,5 mm-es C típusú kábel segítségével), pl. DJI Mic, amely tovább javítja a felvenni kívánt beszéd illetve a hangok minőségét. Az Osmo Action 3 webkameraként is használható, hogy dinamikusabb kommunikációt tegyen lehetővé a megbeszéléseken, tanfolyamokon vagy a barátokkal való csevegés során. Könnyen és gyorsan válthatsz a különböző perspektívák között, és élvezheted a sztereó hangzás előnyeit a tisztább beszélgetések érdekében. 


Az Osmo akciókamera élő közvetítésre is használható

Csatlakozz egy Wi-Fi hálózathoz, és streameld az Osmo Action 3 által rögzített élő akciót. Telepítsd a DJI Outside alkalmazást, hogy akciókamerádban rejlő összes lehetőséget kiaknázhasd. Az alkalmazás felhőalapú számítástechnikát és AI (mesterséges intelligencia) algoritmusokat használ a szelfibot eltávolításához, így profiként készíthetsz lenyűgöző és lélegzetelállító felvételeket. 


Egyszerű videószerkesztés a LightCutban

Csatlakoztasd a kamerát készülékedhez a LightCut alkalmazással, szinkronizáld a videókat, és kezdd el a videók és klipek sokféle módon történő szerkesztését. A LightCut alkalmazást az Osmo ACtion 3 akciókamerával történő használatra optimalizálták. Például automatikusan kiválasztja a klipeket, és exkluzív sablonokat rendel hozzájuk, hogy a videók megoszthatók legyenek. Természetesen manuálisan is hozzárendelhetsz sablonokat a videókhoz, és széles választékot élvezhetsz. Szórakoztató, gyors sablonok állnak majd rendelkezésedre, amelyeket például snowboardozáshoz, kerékpározáshoz vagy búvárkodáshoz használhatsz. 


A DJI Action 3 Standard Combo csomag tartalma

1. A termék első használatakor a DJI Mimo alkalmazás aktiválása szükséges.
2. Függőleges felvételek készítéséhez vízszintes-függőleges védőkeret szükséges.
3. Használat előtt zárd be az akkumulátor- és a portfedelet, és szorítsd meg az objektív fedelét. A vízálló ház hosszútávú víz alatti vagy nagy víznyomású környezetben történő felvételkészítéshez ajánlott. Az Osmo Action 3 és vízálló tokja IP68-as minősítésű.Ne használd a fényképezőgépet forró forrásokban, és ne tedd ki marófolyadékoknak.
4. A magas, 120 képkocka/másodperc képkockasebesség az 1080p, 2,7K 16:9 és 4K 16:9 videós specifikációkra vonatkozik.
5. A sérülés veszélyének elkerülése érdekében ne dobáld, ne ütögesd vagy nyomogasd a terméket.
6. -20° C-os (-4° F) laboratóriumi környezetben teszteltük 1080p/30fps videó rögzítése közben 
az EIS és aképernyők kikapcsolt állapotában, és csak referenciaként értelmezhető.
7. Laboratóriumi környezetben, 25 °C-on (77 °F) teszteltük 1080p/30fps videó rögzítése közben, kikapcsolt EIS és kikapcsolt képernyők mellett, és csak referenciaként értelmezhető.
8. -20° C-os (-4° F) laboratóriumi környezetben teszteltük egy 30W-os DJI USB-C töltővel 
a fotó/videófelvétel funkció kikapcsolt állapotában és a képernyőkkikapcsolt állapotában. Kizárólag tájékoztatásra szolgál.
9. Az elülső képernyő, a hátsó képernyő és a lencsevédő víztaszító képességét az AF-bevonat biztosítja, amelyet karcolások érhetnek.
10. Ez a funkció optimálisan működik csendes környezetben, valamint világos és pontos kiejtés esetén.
11. FCC-kompatibilis, és szabadtéri, nyílt környezetben, interferencia nélkül tesztelték.
12. Az InvisiStickcsak síelésre alkalmas. Az eredmények más forgatókönyvek esetén eltérőek lehetnek.
13. Egyes tartozékok külön megvásárolhatók.
14. A tartozék ideális hőmérsékleti tartománya -10° és 40° C (14° és 104° F) között van. Ne rögzítsd ívelt felületekre, és győződj meg róla, hogy a rögzítési felület tiszta. A felvitel után ajánlott 10 másodpercig nyomni a hosszabbítót, és használat előtt 30 percig hagyni hatni.
15.Ez a termék csak sima, sík, nem porózus felületre szerelhető, és csak ütésmentes tevékenységekre alkalmas. Ha az autó, motorkerékpár vagy más jármű karosszériájának külső részére rögzíted, csak egyenes úton és 80 km/h (50 mph) alatti sebességgel használd. A balesetek és az elvesztés megelőzése érdekében ajánlott biztonsági hevederrel is használni.


Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Típus és működés

Típus
Családi, Outdoor Kész!
Jellemzők
Mágneses tartó, Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Akkumulátorral működő, Önkioldó Kész!

Kimenetek

Audio/Video
USB-C Kész!
Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Li-Po Kész!
Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,67 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
145 g Kész!
Szélesség
4,4 cm Kész!
Magasság
3,18 cm Kész!
Mélység
7 cm Kész!

Szín

Szín
Sötétszürke Kész!
Több paraméter

További változatok DJI Osmo Action 3 Standard Combo termékhez:

Osmo Action 3 Adventure Combo

Kültéri kamera vízálló, akár 4K felbontású és 120 kép/mp, akár 155° látószög, gyorstöltés, hangvezérlés, függőleges és vízszintes rögzítési lehetőség, érintőképernyő, elektronikus stabilizálás
Kosárba
152 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Kültéri kamera - vízálló, akár 4K felbontás és 120 képkocka/mp, akár 155 fokos látószög, gyorstöltés, hangvezérlés, függőleges és vízszintes rögzítés lehetősége, érintőképernyő, elektronikus stabilizálás
Kosárba
121 990 Ft
Szállításra kész 5 db
 

DJI Osmo Action 3 Adventure Combo

Kültéri kamera - vízálló, akár 4K felbontás és 120 képkocka/mp, akár 155 fokos látószög, gyorstöltés, hangvezérlés, függőleges és vízszintes rögzítés lehetősége, érintőképernyő, elektronikus stabilizálás
Kosárba
162 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

víz alatt is működik az érintőképernyő?

Kérdések és válaszok: DJI Osmo Action 3 Standard Combo
Kiegészítők: DJI Osmo Action 3 Standard Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo Action 3 Standard Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Osmo Action 3 Standard Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Osmo Action 3 Standard Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Osmo Action 3 Standard Combo.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ