Hogyan működik az oszd meg és spórolj?

Nagyon egyszerű. Elég néhány barát, akiknek ugyanaz a termék tetszik és mindenki olcsóbban szeretne hozzájutni.

1

Válaszd ki ajánlatunkból azt a terméket, amire vágysz.

2

Új! Oszd meg és spórolj

Vásárolj az Oszd meg és spórolj gombbal és válaszd ki a csoport méretét.

3

Osszátok meg az ajánlatot és ezáltal további érdeklődőket tudtok szerezni a csoportba.

4

A terméket azonnal küldjük, amint a csoport betelt.

Hol találom a szolgáltatást?

Válaszd ki a terméket és az Oszd meg és spórolj gomb segítségével vásárold meg.

Új! Oszd meg és spórolj

Minél több vásárlót szereztek, annál több kedvezményt kaptok

 
Megyek vásárolni

Csoportos vásárlás Oszd meg és spórolj

Szeretnétek olyan árengedménnyel vásárolni, amelyre eddig nem volt példa a piacon? Lehetséges. Elég, ha pár barátot gyűjtesz, akikkel ugyanazt a terméket szeretnétek, és közösen mint egy csapat megvásároljátok. A csoport minden tagja maga fizet a vásárlásért , azonban mindenki exkluzív kedvezményt kap.

Pontosan, ugyanis már elindult az új szolgáltatás „Oszd meg és spórolj“, amely tulajdonképpen a közösségi vásárlás elvére épül. Ezen kívül tevékenységeddel befolyásolhatod a kedvezmény összegét. Minél több embert szerzel a csapatba, annál nagyobb kedvezményt kapnak a tagok. Az árengedmény mértéke nemcsak a termék típusától függ, hanem a csoport nagyságától is, amely lehet akár 20 tagú is.

Teljes cikk

Csoportos vásárlás az Alza.hu-n – hogyan is?

Azok a termékek, amelyek a csoportos vásárlás körébe tartoznak az Alza.hu-n az „Oszd meg és spórolj“ piktogrammal vannak megjelölve. A szolgáltatás egy különleges gomb segítségével vehető igénybe, amit megtaláltok követlenül a termék részleteinél a szokásos árcédulánál. Ezután már csak ki kell választani a csoport méretét, a kedvezmény métékét és a csoporttagok maguknak kell online fizetéssel megerősíteniük a saját rendelésüket (kártyával).

Ezzel automatikusan fenntartjuk a termékre a megrendelésed és végezetül generálunk egy egyedi webcímet, amivel aztán lehetőséged van mint csoportalapító megosztásra a saját közösségi oldalaidon (pl. email, Facebook, sms vagy bármilyen más formában). Ezen a linken keresztül mások is csatlakozhatnak a csoporthoz. Mindenki, aki csatlakozik, mégtöbb barátjának és ismerősének továbbíthatja a linket, ameddig a szükséges számú vásárlókat meg nem szerzitek. Amint a csoport utolsó tagja is fizetett, a csoport sikeres lezárásával a termékeket mindenkinek a kívánsága szerint fogjuk kézbesíteni (az egyéni kézbesítési preferenciáknak megfelelően).

  1. Válaszd ki kínálatunkból a neked tetsző terméket.
  2. Vásárolj akciós áron az "Oszd meg és spórolj gomb" segítségével.
  3. Osszátok meg az ajánlatot és segítsetek megszerezni a többi érdeklődőt.
  4. Minden tagja a csoportnak külön fizet a termékért online fizetéssel, kártyával vagy banki átutalással.
  5. Amint a csoport betelt és az utolsó tag is sikeresen fizetett, mindenkinek megküldjük a terméket.

Nem lett meg a létszám? Semmi baj…

Ha a csoport nem telik be, két lehetőségetek van: vagy megfizetitek a különbséget a szokásos árhoz képest, vagy visszaküldjük a pénzt. Rendszeresen tájékoztatni fogunk az aktuális számú csoporttagok számáról és a teljesítésig hátralévő időről, emailben és az Alza fiókodon keresztül. Vásárlóként maximum 3 db akciós terméket vásrolhatsz, azonban ez nem vonatkozik a csoporttagokra.

Gyakran ismételt kérdések

Itt találhatóak a válaszok azokra a kérdésekre, amelyekre a leggyakrabban rákérdeztek.

Hogyan szerezzek további érdeklődőket?

A vásárlás befejeztével kapni fogsz egy linket a csoporthoz. Osszátok meg a közösségi hálókon, fórumokon, emailben, ami csak az eszetekbe jut. Minél több ember látja, annál gyorsabban lesz meg a csoport és a termékek kézbesítése is.

Hogyan történik a termék kézbesítése?

Minden csoporttagnak a vásárolt árut oly módon kézbesítjük, ahogyan azt kérte.

Mikor kézbesítitek nekem a terméket?

Azonnal amint a csoport betelt, elkezdjük a termékek kézbesítését a tagok részére.

Lehetőségem van a vásárlástól elállni és kilépni a csoportból?

Igen, a csoportból bármikor kiléphetsz. Ezután vagy megvásárolod az árut a szokásos áron, vagy hagyod, hogy visszaküldjük a pénzt.

Mi történik, ha nem találom meg a kellő számú érdeklődőt?

Lehetőségetek lesz a különbözetet a szokásos árhoz képest megfizetni, vagy elállni a vásárlástól. Három munkanapon belül visszaadjuk a pénzed.

Miért szükséges előre fizetni a vásárlásért?

A terméket lefoglaljuk, és az akció ideje alatt senki másnak nem fogjuk felajánlani. Az előrefizetés részünkre a garanciát jelenti, hogy a termék iránt valóban érdeklődsz. Ha meggondolod magad a vásárlást illetően, 3 munkanapon belül visszaküldjük a pénzt.

Az Oszd meg és spórolj kombinálható egyéb kedvezményekkel?

Nem, az "Oszd meg és spórolj" keretein belül megvásárolt termékekre további árcsökkentő kedvezmény nem alkalmazható.

Reklamálhatok a termékkel kapcsolatban?

Igen, a reklamáció az általános szabályok szerint működik.

Visszaküldhetem a terméket?

Igen, gond nélkül visszaküldheted a vásárlástól számított 14 napon belül. Mindent az elállásra vonatkozó általános szerződési feltételek szabályoznak.

Megtalálható valahol az összes csoport listája, amelyikhez csatlakozni lehet?

Nem, ilyen lista egyelőre még nem létezik. Motiválni szeretnénk a csoport tagjait, hogy a lehető legtöbben megosszák a lehetőséget.

Honnan tudom, melyik terméket vásárolhatom meg az Oszd meg és spórolj keretein belül?

Az Oszd meg és spórolj logóval ellátott termékeke lehetséges, az akció keretei között megvásárolni. A konkrét termék oldalának megnyitása után megtalálod az "Oszd meg és spórolj" gombot az árcédula közelében. Az Oszd meg és spórolj kategórián belül az összes vonatkozó terméket együtt megtalálhatod.

Hány darab terméket vehetek egyszerre az "Oszd meg és spórolj" kereteiben?

Egy vásárlás alkalmával maximum 3 darab terméket vehetsz. Szeretnél többet? Semmi sem akadályoz meg abban, hogy indíts egy másik csoportot.

Korlátozott a csoport érvényességi ideje?

Igen. A csoport létrehozásásakor mindig közlésre kerül az időkorlát. Ha addigra nem lesz meg a csoport, az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

  • kifizeted az árkülönbözetet és megvásárolod a terméket
  • hagyod, hogy visszafizessük a pénzt
  • új csoportot kezdeményezel

Hogyan indítsak új csoportot / hogyan csatlakozhatok egy meglévő csoporthoz?

A csoport indítása egyszerű. Elég, ha kiválasztod a terméket, a vásárlást az „Oszd meg és spórolj“ gombbal indítod és kiválasztod a csoport nagyságát. Egy meglévő csoporthoz lehetőséged van csatlakozni, de csak a csoport tagjainak közösségi hálózata által, e-mailben, sms-ben, stb.

Mi történik, ha a kosaramban az Oszd meg és spórolj segítségével vásárolt termékek vannak, ugyanakkor a szokásos áron vásároltam meg őket?

A teljes rendelés abban a pillanatban kerül kiküldésre, amikor az Oszd meg és spórolj csoport lezárul. Ha szeretnéd a terméket a szokásos áron azonnal megkapni, jobb, ha egy különálló rendelést adsz le rá.