Shop roku Akvizice ApF HU

Oukitel WP5 Pro narancssárga

Termékkatalógus
Oukitel WP5 Pro narancssárga
4,0 25 értékelés
Mobiltelefon - 5,5"-es IPS kijelző 1440 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, hibrid, kameramodul: 13Mpx (f/2) fő kamera + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, 8000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2020, Android operációs rendszer
Kód:  OUK104b2 Termékszám:  84002240

Oukitel WP5 Pro narancssárga

Ez a fejlett Oukitel WP5 Pro okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 5,5" -es kijelzővel rendelkezik, ami közepes méretű készülékké teszi. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer folyamatos működéséről 8magos MediaTek processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 64GB belső tárhely van biztosítva. Ez a legtöbb felhasználó számára elégendő, és több tucat alkalmazást képes tárolni. Az elégséges energiát az erős, 8000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. Biztos értékelni fogod tartós és ellenálló kialakítását. Könnyedén ellenáll a zuhanásnak 1,2 m magasból. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ezen Oukitel okostelefon 2020 újdonsága.

Mobiltelefon Oukitel WP5 Pro narancssárga Lifestyle
Mobiltelefon Oukitel WP5 Pro narancssárga Képernyő

Oukitel WP5 Pro narancssárga okostelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Oukitel okostelefon 5,5" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A kellő energiát a tartós, 8000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • Víz- és ütésálló az IP68 szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot a zuhanás 1,2 m magasból
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 5,5"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 10 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 64 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát lehetséges bővíteni Micro SDHC típusú és 128 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 8000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen Oukitel telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a csodás Oukitel telefonnal töltünk el, mivel 5,5" IPS típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen.

Mobiltelefon Oukitel WP5 Pro narancssárga Hátoldal

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Oukitel okostelefon el van látva 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával tökéletes közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Eme Oukitel okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Ahhoz, hogy tökéletes videókat tudjuk készíteni, elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáló funkció. A LED-es vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen Oukitel mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 8000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Eme Oukitel mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A modern Oukitel okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 10, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. Kellemes kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket engedélyez, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 4 GB RAM-mal gazdálkodik, amely ideális játékokhoz, emellett több alkalmazást is futtathatunk egyszerre. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 64 GB belső memória áll rendelkezésre, amely meghaladja a legtöbb felhasználó elvárásait, és akár több száz alkalmazást is tárolhatunk. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 128 GB kapacitású Micro SDHC memóriakártyával.

Eme Oukitel mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Oukitel mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is található. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méretei:

153,8 × 74,2 × 18 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

300 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1440 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1440 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2020 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,6 Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
8 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hello. A termék tölthető vezeték nélküli töltővel?

Kérdések és válaszok: Oukitel WP5 Pro narancssárga
Kiegészítők: Oukitel WP5 Pro narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oukitel WP5 Pro oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oukitel WP5 Pro oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oukitel WP5 Pro - orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oukitel WP5 Pro - orange.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ