A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Oukitel WP6 ezüst

Termékkatalógus
Oukitel WP6 ezüst
3,5 6 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2340 × 1080, LTPS kijelző, 8 magos Helio P70 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 128 GB kapacitású Micro SDXC, 48 Mpx felbontású (f/1,9) + 5 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, 4G (LTE), Jack (3,5mm), Micro USB, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + memóriakártya, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 10000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  OUK105b2 Termékszám:  84002129

Oukitel WP6 ezüst

Telefon funkciói

174 mm

Oukitel WP6

81 mm

Oukitel WP6

17,3 mm

Telefon tömege: 373 g

Oukitel WP6

6,3“

kijelző átló

Oukitel WP6

Android 9

operációs rendszer típusa

Oukitel WP6

10 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Oukitel WP6

Hibrid Nano SIM

SIM-kártya típusa

Oukitel WP6

81 × 174 × 17,3 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Oukitel WP6

128 GB

belső memória

Oukitel WP6

48 + 5 + 0,3 Mpx

kamera

Oukitel WP6

LTE

leggyorsabb internet

Oukitel WP6

microSDHC 128 GB-ig

memóriakártya-foglalat

Oukitel WP6

373 g

telefon tömege

Az Oukitel WP6 a rekord akkumulátor-üzemidőre támaszkodik

Napjaid telis tele vannak kalandokkal vagy épp keményen dolgozol? Akkor a tartós Oukitel WP6 telefon ideális lesz számodra, amelyet pontosan eme életmódhoz terveztek. A különböző tartóssági tanúsítás mellett például hármas hátsó kamerával rendelkezik. Ezenkívül az Oukitel WP6 rekord akkumulátor-kapacitása 10 000 mAh.

Az Oukitel WP6 sikeres IPS kijelzővel rendelkezik, nagy képátló mellett

A 6,3 hüvelykes, 2340 × 1 080 képpontos felbontású kijelző mindent tökéletesen tiszta és élénk színekkel jelenít meg. A kijelző nagy fényerejének köszönhetően a közvetlen napfény sem okoz problémát az Oukitel WP6 számára. A 19,5:9 képarány mellett filmeket is nézhetsz vagy játékokat is élvezhetsz mobiltelefonodon.

Az Oukitel WP6 segítségével mindig elegendő energiád lesz

Az ebben az árkategóriában található szokásos telefon-akkumulátorok kb. 1 nap aktív üzemidőt nyújtanak, amely elfogadhatatlan érték az igényes felhasználók számára. Az Oukitel WP6 okostelefon hihetetlen, 10 000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedik, amely körültekintő használat mellett akár egy hét üzemidőt isnyújttöltésnélkül.Vészhelyzet esetén pedig az Oukitel WP6 tökéletesen szolgál majd a többi elektronika számára powerbankként.

A hármas hátsó kamera sok-sok pillanatot megörökít 

Pillanatok, portrék, panoráma képek vagy különböző videók. Mindez a stabil hármas kamerának köszönhetően elérhető számodra az Oukitel WP6 mobiltelefonnal. Menet közben gyönyörű fotókat készíthetsz akár 48 Mpx felbontással, és biztosan élvezni fogod az elmosódott háttérrel rendelkező minőségi portrék készítésének lehetőségét is.

Az Oukitel WP6 telefonnal hihetetlen képeket tudsz készíteni

Az Oukitel okostelefon teljes mértékben kihasználja a mesterséges intelligenciát, ennek köszönhetően igazán szép fotókat készíthetsz, amelyeket nem kell tovább szerkesztened. Előnye a 16Mpx méretű elülső kamera, amely gondoskodik a minőségi szelfiképek készítéséről, és a népszerű videohívások során is kiválóan szolgál.

Az Oukitel WP6 igazán erőteljes powerbankként is szolgál

OTG kábelt is kapsz a telefonhoz, amelynek segítségével az Oukitel WP6-ot rendkívül tartós, akár 18 W-os töltéssel rendelkező powerbankká is alakíthatod.

IP68 és MIL-STD-810G védelem

Bármilyen környezetben támaszkodhatsz az Oukitel WP6-ra, hiszen akár 30 percet is túlél vízben. Tökéletes társ minden szabadtéri rajongó vagy aktív sportoló számára. Az Oukitel WP6 mobiltelefont Corning Gorilla Glass 3 üveg védi és ellenáll az 1 m-es magasságból történő lezuhanásnak a MIL-STD 810G:2008 szabványoknak megfelelően.

Az Oukitel WP6ujjlenyomat-olvasót és arcfelismerést kínál

A bizalmas adatokhoz történő hozzáférést az Oukitel WP6 telefon oldalán található ujjlenyomat-érzékelővel védi. Alternatív megoldásként kipróbálhatod az arcfelismeréssel történő feloldást is. Mindkét módszer biztosítja a robusztus okostelefon gyors és megbízható feloldását.

A stabilní processzor elegendő teljesítményt nyújt

Az okos és tartós Oukitel WP6 telefon belsejében egy nyolcmagos Helio P70 processzor található, amely akár 2GHz-es frekvencián is működik. Ez egy nagy teljesítményű, stabil működésű processzor, amelynek segítségével könnyedén játszhat különböző játékokat.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Mélység kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
10 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,1 GHz (2 100 MHz) Kész!
Processzor típusa
Helio P70 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G72 MP3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van lehetőség a termék kamerájának vízjelezésének tejes mértékben kikapcsolni? Illetve van-e lehetőség frissíteni az operációs rendszerét a telefonnak a legfrisebb Androidra?

Jó napot kívánok. Érdeklődni szeretnék az Oukitel WP6 telefon iránt. Kérdésem az lenne, hogy a készülék fogadja a GPS, GLONASS, GALILEO jeleket? Túra GPS-ként is szeretném használni a készüléket. Köszönöm.

Kérdések és válaszok: Oukitel WP6 ezüst
Kiegészítők: Oukitel WP6 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oukitel WP6 stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oukitel WP6 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oukitel WP6 - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oukitel WP6 - silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ