Shop roku Akvizice ApF HU

Outdoor Tech OT1351 Buckshot narancssárga

Termékkatalógus
Outdoor Tech OT1351 Buckshot narancssárga
Bluetooth hangszóró - + PowerBank zseblámpa, hordozható, vízálló, Bluetooth, beépített mikrofon, akkumulátor élettartama max. 10 óra
Kód:  OUT002d Termékszám:  OT OT1351-O
Outdoor Tech OT1351 Buckshot narancssárga Megszűnt

Outdoor Tech OT1351 Buckshot narancssárga

Szeretne elmenni sétálni egyet a szabadba, vagy csak kedve támadt kerékpározni úgy, hogy ne kelljen lemondania a zenei aláfestésről? Válassza az OT1351 Buckshot vezeték nélküli hangszórót az Outdoor Tech-től. A számos lenyűgöző funkció és robusztus kialakítás mellett még ellenáll a víznek (IPX5) és a pornak is.

Legőbb jellemzői

  • Vezeték nélküli hangszóró ami ellenáll a sérüléseknek
  • A tökéletes útitárs akár 10 órás üzemidővel
  • Bluetooth technológia
  • Kényelmes vezérlőgombok
  • Tartalmaz egy kormányokra felszerelhető gumi tartót
  • Beépített telefonos funkció
  • Tartalék akksiként és zseblámpaként is helytáll

Ötletes felhasználás

A Buckshot elintézi, hogy Ön kellemesen, nyugodtan hallgathassa kedvenc számait. Csupán párosítanie kell az okostelefonjával Bluetooth-on keresztül és kész is van. Előnyei között szerepel a rögzíthető gumi tartó, amit biztonságosan rögzíthet egy biciklikormányhoz. Azonban megállja a helyét egy babakocsin vagy egy sétapálcán is.

Segítség a bajban

Ha hosszab időt töltünk el a szabadban, egy beépített akkumulátor igencsak jól jöhet. A töltőkábellel egyszerűen csatlakoztathatja telefonjához. Valamint használhatja a 3 világtási mód (zseblámpa, lámpa, villogás) bármelyikét, hogy megtalálja a helyes utat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Outdoor Tech OT1351 Buckshot narancssárga
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outdoor Tech OT1351 Buckshot oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Outdoor Tech OT1351 Buckshot oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Outdoor-Tech Orange OT1351 Schrot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Outdoor-Tech Orange OT1351 Schrot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ