Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Hűs sziget
Termékkatalógus

Több, mint 55.000 termék

 
 •  

  A legszélesebb termékskála

  Az Alza piacvezető vállalat, amelyik prémium szolgáltatásokat kínál az ügyfeleinek, emellett páratlan termék-elérhetőséggel, és széles termékskálával rendelkezik. Eredetileg a számítógépek és elektronikai termékek értékesítésére fókuszált, de az Alza ma már otthoni elektronikai gépeket, játékokat, kozmetikumokat, szerszámokat, egészség monitoring termékeket stb. értékesít.
 •  

  Automatizált logisztikai központ

  A legtökéletesebb vásárlási élményt szeretnénk felkínálni a vásárlóinknak, és ehhez a legjobb vevőszolgálatra van szükség. Az Alza folyamatosan fejleszti és korszerűsíti a logisztikai szolgáltatásait, a raktár kapacitását és az értékesítési hálózatát. 

  Az Alza automatizált logisztikai központja Prágában található, és ez Csehország egyik legfejlettebb logisztikai centruma. Egyéb előnyök mellett, ez a technológiai előny teszi lehetővé, hogy az adott napon az értékesítési fiók megkapja a vásárló által megrendelt terméket a Cseh Köztársaságban bárhol. 
 •  

  1.000.000 termék raktáron

  Az Alza termékkatalógusa több, mint 55.000 fajta terméket tartalmaz, és ebből hozzávetőlegesen 1.200.000 terméket tartunk raktáron, ami készen áll az azonnali kiszállításra. A megrendelések mellé ajándékot adhatunk, de a webáruházban gyakran fordul elő árleszállítás, vagy a vásárlóinknak rendezett verseny. 
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket