0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Archív - Overlock-ok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az overlock varrógépek varráshoz és varratok javítására használatosak, hogy azok később ne foszljanak ki. Lehetővé teszik a különböző típusú szövetek varrását, a finom és vékony szövetektől a legvastagabb szövetekig. Az overlock varrógép rugalmas, tartós és erős öltésekkel jellemezhető. Mire kell figyelned a választáskor? Olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
Overlock Singer S14-78
Overlock - 12 öltés, szabad kar, az öltéshossz beállítása, világítás, az öltésszélesség beállítása, díszítő öltések
Megszűnt
Termékkód: PFAFscstr60
Hobbylock 2.5
Overlock - A Pfaff Hobbylock 2.5 egy 2, 3 és 4 szálú overlock, 15 típusú öltéssel, hengerelt szegély, automatikus menetfeszesség-beállítás finomhangolással, 105W elektronikus motor - nagy teljesítményű elektronikus befecskendezés.
Megszűnt
Termékkód: PfaSC412
Toyota SLR4D
Overlock - differenciált kelmetovábbítással, 3-4 szálas biztonsági öltést készítő varrógép, szabályozható öltésszélesség és öltéssűrűség, szabályozható nyomás a lábpedálon, teljesen fémszerkezetű formai kialakítás
Megszűnt
Termékkód: EPV106p
KoronavirusHogy készítsünk szájmaszkot (ÚTMUTATÓ) Nem kétséges, hogy a jelenlegi helyzetben van értelme a szájmaszk viselésének. Sajnos, ezekből még mindig nincs elég a piacon, ezért jelentkezünk az útmutatóval ahhoz, hogyan lehet otthon szájmaszkot készíteni. A pamut szájmaszk előnye elsősorban az, hogy többször is...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ