Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OZONE EKHO H80

Termékkatalógus
OZONE EKHO H80
4,8 4 értékelés
Gamer fejhallgató - surround 7.1-es hang, USB csatlakozás, 53mm-es átalakító, impedancia 32Ohm, frekvencia-válasz 10Hz-20000Hz, RGB LED háttérvilágítás, 2m kábel
Kód:  OZ500t0 Termékszám:  OZEKHOH80

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZONE EKHO H80

Tedd fel az OZONE EKHO H80 fejhallgatót, kapcsold be kedvenc számítógépes játékod, és hagyd, hogy a 7.1-es csatornás hangzás magával ragadjon, aminek köszönhetően ténylegesen úgy érzed majd, mintha a csatatér kellős közepén lennél. Még a legszenvedélyesebb játékosok igényeit is kielégíti, mivel ezek a fejhallgatók prémium kategóriás hangzása a fejhallgató génjeibe íródott. Sőt, a fejhallgató térhatású hangzásának köszönhetően mindig tudni fogod, honnan érkezik a támadás, így lesz időd reagálni, legyőzni az ellenfeleid és elérni a várva várt győzelmet.

Legfontosabb jellemzők

  • A fejhallgató lenyűgöző kialakítása, amelyet a világító Origen logó egészít ki
  • A 7.1-es csatornás hangzásnak köszönhetően ellenséged hollétét megbízhatóan meghatározhatod
  • Az 53 mm-es átalakító gondoskodik a precízen kidolgozott hangminőség biztosításáról
  • A praktikus vezérlővel személyre szabhatod a hangkialakítást
  • Könnyű súly (csak 380 gramm), így szinte nem is érzed a fejhallgatót a fejeden
  • A fülpárnák és fejpánt puha bélése kényelmes játékélményt biztosít

Lenyűgöző kinézet, kiváló minőségű, térhatású hangzás

Első pillantásra is megállapítható, hogy a stílusos, ugyanakkor futurisztikus design nem mindennapi látvány. Ezt még jobban alátámasztja a minden fejhallgatón jelenlévő kéken világító Origen logó, és a fejlett technológia, amit a készülék rejt. A részlet gazdag, 7.1-es térhatású hangzás minőségét egy 53 mm-es átalakító biztosítja. Ezzel megbízhatóan meghatározhatod ellenséged búvóhelyének hollétét, és le is leplezheted. Mondataid kristály tisztán fognak csapattársaid fülébe csengeni az érzékeny mikrofonnak köszönhetően. A hangerőszabályzás érdekében a kábelen elhelyeztünk egy kis vezérlőt, amely ugyanolyan színben világít, mint a fejhallgató.

Kényelmes fejhallgató a győzelemhez

Ha több órás is a játék, akkor sem fogod érezni, hogy fejhallgató van rajtad. Ezt segíti a termék könnyű súlya (380 gramm). A teljes kényelemet a puha fejpánt, és az extra nagy fülpárnák garantálják. Így teljesen a játékra tudsz majd koncentrálni, így kivételes eredményeket érhetsz el.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OZONE EKHO H80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE EKHO H80 RGB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZONE EKHO H80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE EKHO H80 RGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE EKHO H80 RGB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ